Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

001000181

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Microsoft, indisk kvinna

Okänd 2013-05-17
Jag satt vid datorn då ringde någon mig på telefonen han pratade engelska och sa nåt om windows jag är bara 11 år så jag förstod inte allt han sa så jag la på och stängde av datorn.

Okänd 2013-05-11
jag har också blivit uppringd av något liknande la på direkt då jag bara är 17 år och rädd för att de som ringer ska göra något som typ inbrott eller liknade känner också igen att det var konstig linje och pratade dålig engelska jag la bara på men upplevde det hela som otäckt och skumt då jag inte gillar att prata med främlingar sådär vill nästan polis anmäla det hela

Okänd "Windows secur 2013-05-09
Tack för informationen här, det förklarar en del konstiga telefonnummer som jag missat. Svarade i telefonen torsdag 9 maj ca kl. 14.58. Via en skrapig telefonlinje (internettelefon?) kallade sig någon Windows security och frågade efter en familjemedlem. Eftersom vi bara har vanliga fönster i huset - windows - blev jag misstänksam. Mannen bad mig tala engelska. Då avslutade jag med I am not interested och lade på. Jag snackar aldrig med främmande som ringer om mina familjemedlemmar, ägodelar eller något personligt.
Annons

2063971127 2013-05-02
Samma historia för mig. De försöker få access till din dator med hjälp av att du installerar en programvara åt dem. Går inte för sig. No BIRDY NAM NAM from me :-)
Observera numeret!

Okänd 2013-04-25
Ringde precis en person som pratar engelska med indisk accent som säger att han ringer från Microsoft. Då frågade jag efter ärendenummret. Då avbryter han med "But Mam. You hav a program isntalled that is downloading malicuios files" Jag avbröt honom och sa att jag har inte ringt Microsoft. Han höjde då rösten och upprepade samma harang. Jag envisades med att han skulle uppge ärende nummer så han la på till slut.

Indisk man 2013-04-22
Hände mig i dag. Uppfattade typ Microsoft, virus mm och att han desperat ville "save my computer". Ja ja den har varit beyond saving i ett halvår så... Slösade lite med hans tid först, så han blev rätt sur. Sen lade jag på luren.

Inkommande samtal 2013-04-13
Fick 2 samtal idag. 1 ifrån en person som talar dålig engelska. Sade att jag inte var intresserad och lade på luren. Senare ringde en annan person med ännu sämre emgelska och sade att min dator kommer att krascha inom 2 dagar. Sade att jag inte tror på honom eftersom han talade så dålig engelska och att jag tyckte han skulle gå en engelskakurs. Då lade han på.
Det konstigaste är att jag kan inte se några inkommande samtal på min nummerpresentatör.
Okänd 2013-04-13
Engelsktalande man, jag frågade om han ville sälja något, han sa han ringde från windows, jag sa att jag inte ville prata mer, då ville han att jag skulle tala om varför, då sa jag bye bye och lade på. Han ringde dock från skyddat nr. Nu undrar jag.. kom de åt min dator ändå nu då telefonen går via bredbandet?! Blir så förbannad på detta förbaskade ringande i tid och otid från olika nr, man vågar inte svara i sin egen hemtelefon längre. Jag brukar aldrig svara när det är något nummer jag inte känner igen, men nu var det skyddat nr kl 10.30 en Lördag förmiddag... trodde det hade hänt något!!

Jävla idioter 2013-04-06
Ringde mig nyss nån kille som sa att han va från Windows, dålig engelska och pratar på en linje som för att man ska tro att han sitter i ett hjälpcenter, rofl

indisk brud 2013-04-01
Hände nyss faktiskt . kul o se att jag int e den enda dom försökt på . trodde verkligen på att dom var legit i början men senare slog de mig när dom frågade om fjärrstyrning.

Microsoft???? 2013-03-29
Senast idag ringde de, eftersom jag är hemma ch är sjukskriven har jag senaste månaden fått minst tre samtal från "bridge-nam-nam"-folk som säger att dom ringer från Microsoft. Jag ber dem hänga kvar så jag på min andra telefon kan ringa polisen får att anmäla försök till bedrägeri. Då lägger dom på! Hur dom får telefonnumren och hur dom väljer ut sina "offer" vet jag inte, jag har förvisso en pc men min 84-åriga mamma har aldrig haft dator och till henne ringer det också! Jag kan hantera dem men det kan inte hon. Dethär har ju hållit på i ett par år nu och det måste vara en hel del människor som går på deras bedrägeri, annars hade fenomenet självdött!

Indiska terrorister 2013-03-14
Nu är jag så trött på detta!
Tidigare så har jag fått tre till fyra samtal under uppåt två år från de här jävla idioterna. På tre dagar har jag nu fått 6 - 7 samtal och jag börjar förlora tålamodet. Varje gång bara slänger jag på luren, då jag fattar vilka det är som ringer. Lyssnade bara en gång för en tid sedan och sa sen på engelska att Du pratar så dålig engelska så det är omöjligt att förstå dig.Nu har jag fått nog, för det här är så jävla jobbigt.
Visserligen kan man ju spärra samtal via sin operatör, men för mig skulle det innebära en kostnad per månad för nummerpresentation, samt ett månatlig kostnad för att ha en spärrtjänst. Men naturligtvis måste man då veta vilket nummer man ska spärra.Så TACK TELIA för att ni har lagt en sekretess så att man inte ens kan ringa in och begära ut vilket telefonnummer som ringt till mig. Nej nej, det går ju inte alls. Tycker att det är USELT hur man blir behandlad när man försöker få hjälp och inte har råd med extrautgifter för än ditten och än datten. Så, man ska alltså ha nummerpresentation + en telefon som visar det + en spärrtjänst. Jag har varken det ena eller det andra. Har man inte pengarna får man så gott bli terroriserad, om och om igen... år ut och år in.

Okänt Nr 2013-03-12
Har fått en massa samtal från dessa Kriminella element. Man kan bara lägga på eller roa sig med att prata med dem. Spela gärna med en stund om man har tid och vill ha lite roligt. Gör bara inte som de säger. De gillar inte att man slösar bort deras tid. Ett sätt är att bara skratta i luren. De gillar inte att bli kallade för vad de är -- Criminal Basterds ! Konstigt nog fortsätter de att ringa hur " vänlig " man än är mot dem. En bra idé till telefon operatörerna är att utveckla något motsvarande i still med Peeblocker till telefon abbonemang, kunde ge många kunder.

okänt nr 2013-03-05
En man med indisk brytning på dålig linje försökte få mig att tro att jag hade virus i min dator som han skulle hjälpa mig att bli av med. Han påstod att han ringde från Microsoft och bokstaverade teamviewer.com När jag började ställa frågor, blev jag "kopplad" till en "tekniker"som fortsatte att ge mig instruktioner. När jag sen såg att det handlade om ett program för att fjärrstyra datorer drog jag öronen åt mig och frågade varifrån han hade fått mitt nummer och hur skulle jag veta om jag kunde lita på honom. Då försvann han.

"Microsoft" 2013-03-05
Engelsk talande med indisk dialekt. Säger att man har virus och skit på datorn och om man inte laddar ett program och betalar 130 kr så kommer du blocka datorn alltså så att man aldrig mer kan använda den, för de är tydligen olagligt att ha en dator med massor av virus säger dom . Dom säger till barn (som mig) att man ska säga föräldrarnas bank kod osv. Jag sa att ingen av dom var hemma och att dom skulle ringa om två dagar.

Out of area 2013-02-27
Nummret out of area ringde mig tidigare idag 2 vånger men svarade alldrig har fört rykten om att det luras om en resa till karibien. är det sant?
Okänd 2013-02-22
Jag har blivit uppringd flera gånger av samma människor; engelsktalande med indisk brytning. Tidigare har jag aldrig orkat lyssna utan bara lagt på luren, den här gången tog jag mig tid att analysera samtalet. Till att börja med visste han mitt för- och efternamn. Han nämner något om att han ringer från Microsoft och att det är något problem med min dator. Efter ett tag blir han aggressiv och jag säger att nu får han fan ta och berätta varför han ringer innan jag lägger på luren, då säger han bara "OK, hang up the phone".

Windows 2013-02-22
Igår ringde en indisk kvinna för första gången från Windows och sa att min dator har en "infection" och att den skickar info till henne. Jag blev nyfiken att höra vad hon hade att säga eftersom min dator kraschade bara dagarna innan. Men så fort de nämnde ordet one time fee så la jag på! Sen ringde de idag igen!!! Försökte lägga på hövligt men fick till slut kasta på luren, vilka jävla idioter!!!

Jäkla skojare!!! 2013-02-18
En man pratar engelska med konstig kanske indisk accent, tilltalar mej med förnamn och säger att det är nåt fel på min dator o microsoft. Han har ringt flera gånger, sista gången sa jag till honom på engelska att "polisen vet vad ni håller på med så nu får ni sluta att terrorisera folk!!" KLICK, så la han på fort som attan. HA HA skönt att slippa honom.

Okänd 2013-02-08
Blev uppring av någon påståd microsoft support och en man som bröt kraftigt på indiska. Han påstod att min dator skickad ut online virus och att han behövde fuida mig igenom steg jag skulle ta för att få bort det. Jag blev mer och mer skeptisk, luren lämnades över till en kvinna. Till slut blev jag förbannad och frågade hur fan de hade fått mitt nummer och om de kunde bevisa att de var från microsoft. Då lade de på. Ska man anmäla?

Okänd 2013-02-07
Samma hitoria:engelsktalande man med indisk brytning, kallar mig "mam".. blir osäker när jag ställer motfrågor. fattar inte vad det handlar om först, men vägrar göra det han säger (skumt!) Bra att man hitta denna sida sen..

Okänd 2013-02-05
Har på en månad fått sju samtal från dessa Microsoft indier. De första var kvinnor som pratade mycket dålig engelska, en av dom började prata på tyska, de vet väl inte vilket land de ringer till. Därefter ringde två män med lite bättre engelskakunskaper.
Jag har provat att svara allt från att upplysa dem om att jag vet om att det är en fejk och de är kriminella och att jag polisanmält dem, till att säga de fulaste svordomar jag kan på engelska,men de fortsätter bara att ringa. Senaste gången, när en Dave från Manchester ringde, orkade jag inte bli arg utan sa bara att "jag har ingen dator, varför ringer ni till mig?" Då bad han om ursäkt och la på.
Jag är utled på dem, de irriterar mig något fruktansvärt.

indisk man 2013-01-24
Någon indisk man ringde mig för ca 3 månader sen, jag gick me på lite av vad han sa för att kolla vad han ville (utan att ladda ner något osv.). Sen när han sa att de skulle få tillträde till min dator om jag fortsatte så slutade jag och drev lite med honom. Då la han på.

Out of Area 2013-01-21
En kvinna med indisk brytning ringde och sa att hon jobbade för Windows. Jag har hört talas om det här och lade på luren direkt.

Har inte nummerprese 2013-01-16
Fått väldigt många samtal från dessa människor under ett års tid nu (första gången de ringde var på julaftons morgon 2012...)och jag är grymt trött på det! Det verkar inte gå att bli av med dem heller. Sist de ringde, igår, sa jag att jag inte hade nån dator och då hetsade han upp sig ordentligt innan han bara klickade mig

Okänd 2013-01-16
Man med indisk brytning, sade han ringde från Microsoft. Sade att datorn var full med "harmfull germs". Jag avslutade hövligt men bestämt samtalet.

Indisk kvinna 2013-01-16
Kvinnan uppgav att hon var från microsoft och att det gällde min dator. Jag sa att jag vet vad du gör och nu ringer jag polisen. Då la hon på.

? 2013-01-08
En man med engelsk/indisk brytning såsom tidigare samtal... Jag: la bara på... man hade ju kunnat driva lite med honom... Mike tror jag han sa att han hette oxå.... på hemtelefonens nummerpresentatör står det bara en massa nollor....

Okänd 2012-12-21

Okänd 2012-12-14
Samma här , en man ringer och talar engelska med indisk brytning, att jag har virus på min dator osv och att han kan hjälpa mig med detta. Han talar snabbt och forcerat och är svår att förstå. Jag säger att jag inte är intresserad och lägger på luren. Obehagligt- man anar att han bara valt ut slumpnässiga tel. nr- men det känns som om han har koll på min dator-vilket säkert inte stämmer

Lägg in samtal från 001000181




Hittar du inte vad du söker?

Annons