Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

001000181

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Microsoft, indisk kvinna
Okänd 2015-09-19
Det lät långväga det var en kvinna som talade engelska och påstod att jag hade virus men jag lade på med en gång hade hört om dom falska bedragarna förut
Okänd 2015-09-15
Blev uppringd av en kvinna på en brusig linje med indisk brytning som frågade om jag pratade engelska. Jag sa "yes" och ångrade mig genast då jag fått för mig att de kan klippa in mitt "yes" i ett "uppläst" avtal eller liknande. Hon frågade vidare om jag hade en "windows computer", varpå jag rätt snabbt sa "I'm sorry, bye" och lade på. Rätt irriterade på mig själv att jag sa något som kan användas till fejkad bekräftelse på muntligt avtal. Vet inte om detta görs av just dessa, men jag vill varna andra om att aldrig säga något som bekräftar en fråga med ord som "yes" eller "that's right". Säg istället saker som "I do speak english" eller "I do have a windows computer" om ni nu prompt vill prata med dessa lurendrejare.
Okänd 2015-09-14
Blev uppringd av en person som pratade engelska med grov indisk brytning. Personen påstod att min dator ("your windows") hade virusproblem och "sände signaler till internet". Lade på där någonstans, då jag använder Mac.
Annons
Okänd 2015-09-05
Blev precis uppringd av någon som uppgav sig att vara från windows som pratade knackig engelska (ringde från dolt nummer!), och sa att min dator har skickat ut signaler och virus i två veckor... (Har inte använt den under denna perioden ens!) Han ville att jag skulle slå igång min dator och installera något program och jag protesterade o sa att jag skulle fixa det själv, då brusade han upp och försökte övertyga om att BARA han kunde fixa det... Sen bröts samtalet o jag kommer INTE svara på dolt nummer igen!
Okänd 2015-08-22
Har i tre dagar fått samtal från "microsoft" om att jag har nått som skickar signaler till supporten. Jagvet ju att det är en bluff så jag pratade bara runt det hela. Det otäcka är att dom har mitt namn. Till slut hotade dom med att blockera datorn om jag inte gjorde som dom sa.
Dom ringde tidigt i dag igen, men la på när min fru svarade
19911 2015-08-17
Blev uppringd av en man som presenterade sig från Microsoft kontor med indisk brytning.Han ville komma åt min dator som skulle vara utsatt för hackare.Jag tyckte att det var konstig att Microsoft skulle ringa mig och ville inte prata mera.Han sa att det skulle räcka med 5 min och han skulle fixa så att inga hackare kunde komma åt min dator.
Okänd 2015-06-11
Ringde upp mig idag och sa att datorn var hackad.
fruktansbärt!!!
Det här hände med mig ochså igår
Okänd 2015-05-15
Ringde upp mig idag och sa att datorn var hackad.
fruktansbärt!!!
Okänd 2015-02-10
Satt på tåget till jobbet när ett dolt nummer ringde. Trodde det var jobbet eller min läkare men då svarade en kvinna med just indisk brytning och sa: hello, this is your computer man calling. Jag svarade inte utan började snart fundera på vad det kunde vara för scam. Jag lade bara på och googlade fram indiska samtal.
Jag brukar aldrig svara på okända nummer utan att först kolla upp dem och sedan ringa upp dem, men dessa samtal kommer nu från dolda nummer. Tänker ringa min operatör och höra om något konstigt upptäckts, vet inte vad det kan vara, men bara så att inte pengar eller liknande görs!!! Ytterst irriterande!!!!!
Okänd 2014-12-10
Jag blev blivit uppringd i morse och tyvärr gånger tidigare dennavecka på hemtelefonen av en tjej med dålig eng och indisk brytning som påstod att ringde från Microsoft supporten i Los Angeles och skulle hjälpa mig att fixa mitt allvarliga datorproblem. Jag sa till henne att jag inte har en dator. Då lade hon på och ringer nästa dag. Samma sak igen. Idag ringde hon en trebe gång. Olika tider på dygnet. Vart har hon fått mitt hemnummret i från? Hur blir man av med henne? Har ingen nummerpresentatör men ser innan jag varar att det ståt okänd.
Microsoft support 2014-11-28
Min son blev uppringd av en kvinna med indisk brytning som presenterade sig som Rebecca Jones från Microsoft som beskrev att hans dator hade blivit utsatt för hot.Hon sa att hon skulle hjälpa honom med att fixa detta.Han trodde på henne och sen fjärrstyrde hon hans dator...Sen ringde han mig på jobbet.....tyvärr var det för sent då datorn troligtvis blivit installerad med ett spionprogram..
0738704536 2014-11-26
Okänd 2014-11-19
Jag fick ett samtal, det stod
out of area i telefon displayen.
Jag svarar aldrig på konstiga telefonnummer.
Jag håller personerna som ringer för idioter och monster.
Okänd 2014-11-13
Fick ett samtal som verkar jätteseriöst om att uppdatera så jag inte skulle få problem. Pratade ett tag och han sa att han kom från Australien och visste mitt nummer på datorn men när jag frågade om hans telefonnummer så klickade det till och han försvann..
Det var riktigt obehagligt och jag blev nästan övertygad.
Okänd 2014-10-22
Har skrivit har förut Förra veckan fick jag ett meddelande från telia att mitt virusprogram säker surf hade upphört,jag fick en länk för att förnya mitt telia surf men det som hände så blev min dator kass ,det gick en vecka så ringer en kille och frågar om jag har problem med min dator på dålig engelska har ni haft samma problem
Okänd 2014-10-18
Tack för mej vi hörs på min E-post
Okänd 2014-10-18
Tord heter jag har ni haft samma skit som mej hör av er granit53@hotmail.se
Okänd 2014-10-18
Vill bara att ni tänker på vad ni gör på eran dator
Okänd 2014-10-18
Förra fredagen så fick jag bekänsele för det min dator blev utsatt för detta tänker på personer som betalar sina räkningar på internet
Okänd 2014-10-18
Telia virusprogram funkar inte så tro inte att ni är skyddade
Okänd 2014-10-18
Någon frågar om jag har problem med min dator,person har mitt hemnummer på telia akta er samma person som ringer har redan kapat eran dator Min dator blev kapad förra fredagen
004032404840 2014-10-12
005648949265 2014-09-02
En kvinna med indisk accent ringde från Microsoft och berättade att jag hade virus i min dator, att jag skulle skynda mig att logga in. Jag svarade att jag inte hade tid, låg sjuk. Hon ville ha dag och tid när honkunde ringa tillbaka, för annars skulle Microsoft krascha min dator. Jag svarade att det inte var aktuellt att hon ringde mig igen. Hon blev sur och jag la på.
00125487935 2014-08-19
Ringde nyss en man från "Microsoft" och sa att det var något problem med min dator. Hörde inte exakt vad han sa för linjen var brusig. Vi började bråka lite eftersom han inte kunde veta att min dator och telefonnummer hörde till samma person vilket han försökte motbevisa. Efter att ha lyssnat på honom några minuter sa jag han är en bedragare och att jag visste det direkt när jag såg nummret. Då sa han i en arg ton varför jag har slösat hans tid och sen la han på.
0101959060 2014-08-11
Okänd 2014-08-08
Jag blev uppringd i morse på hemtelefonen av en tjej med dålig eng och indisk brytning som påstod att ringde från Microsoft supporten i London och skulle hjälpa mig att fixa mitt allvarliga datorproblem. Jag bad henne att verifiera sig genom att skicka ett e-post till min adress för om Microsoft hade tillgång till mitt hemtelefon borde även veta min e-post. Då gav hon upp och "hotade" med att om jag inte gjorde som hon sa skulle hon "inaktivera" min Windows. Vilka skojare, ha ha
Okänd 2014-08-06
Blev uppringd av en man som hade indisk brytning som sa att han ringde ifrån "computor maintenance". Jag var övertygad om att det var nån av mina kompisar som drev med mig, så jag bara garva i telefonen. Personen frågade: "Why are you laughing sir?" Jag blev bara mer övertygad om det var någon av mina polare. Jag garvar, han frågar. Till slut vrålar han i telefonen en sista gång: "WHY ARE YOU LAUGHING?!?" Sen la han på...
Okänd 2014-07-23
En Indier som pratade dålig Engelska ringde o sa att han ringde för Microsoft i Kalifornien och sa att jag skulle starta min data för den skickade ut nån slags virus signaler. Jag sa att min data var på lagning för den gick inte o starta då fråga jag han var han ringe från igen och då ville han inte berätta det för mig för han sa att jag ljög för han och sen la han på.
Okänd 2014-06-28
Fick samtal vid kl:6 imorse och en kvinna som tala engelska med brytning fråga om hon prata med - Så sa hon mitt namn och jag svara så klart ja. Sen fråga hon något om dator och Windows, hörde inte vad hon sa, bad henne repetera. Sa något om Windows och dator..... Jag svara att jag har ingen dator då slängde hon på luren. Otäckt med dessa samtal.
Okänd 2014-06-27
Idag ringde någon indisk/engelsk person och sa nåt om windows jag inte uppfattade. Sen frågade han om jag hade en windows dator då jag drog en liten lögn och sa att jag hade Mac. Och när jag precis tänkte fråga vad det var för nåt med windows så la han på.

Lägg in samtal från 001000181
Hittar du inte vad du söker?

Annons
Creeper