Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

001000181

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Microsoft, indisk kvinna
Okänd 2014-06-27
En indisk kvinna pratade engelska och konstaterade att hon ringer från microsoft London! Hon sa att jag hade virus etc etc och att hon ville hjälpa mig men att jag var tvungen att starta datorn först och logga in. Tur att man sett hur de lurar stackars gamla på efterlyst! Svara inte! När du väl svarat vill de inte lägga på luren. Så envisa och jobbiga. När de blir pissed off lägger de på luren. Microsoft ringer aldrig sina kunder!!!!!!
0702829494 2014-06-18
Okänd 2014-04-30
Blev uppringd av en kvinna från Windows huvudkontor och som påstod att min dator krånglade. Ringt flera gånger om dagen.
Annons
00557 2014-04-19
Hej,

Nu verkar dom vara i farten igen. Blev uppringd nu på morgon 2014-04-19 av en som uppgav sig vara från Microsoft men indisk brytning. Han ville bevisa att han var från Microsoft genom att läsa upp vilken CLSID jag hade. Jag lät honom läsa upp den och sa att det stämde. Jag frågade då vad detta bevisar då alla har samma? Då la han på luren...
Skyddat nummer 2014-04-12
09:58 på en lördag morgon. Suck>Kvinna engelsktalande/indisk accent drog samma snack. Bad henne vänligen men bestämt >Bugg off!.
Okänd 2014-04-07
En man med indiskt uttal sa att han ville hjälpa mig med min dator och att var från Mocrosoft. Jaha, kan du bevisa det då, sa jag. Vårt org nr är 2098134077 och vi ringer för att hjälpa dig med din dator. Du har nämligen fått datavirus. Jag svarar då att jag inte äger någon dator. Då la han på
Okänd 2014-04-02
Fortfarande dessa samtal, de har ringt tre ggr denna vecka. Kvinna med knagglig engelska/indisk brytning, som då jag frågade explicit från vilket Microsoft kontor hon ringde så var det 'London' denna gång. Ihärdig att fortsätta prata trots att jag vidhåller att jag jobbar med 'data/IT' och förstår stt hon vill stt jag ska öppna Aktivitetshanteraren/Eventviewer och konstatera 'farliga angrepp' som ger dem anledning att tipsa mig att installera ett virusprogram som ger dem insyn i min datatrafik. De verkar inte förstå då det är kört att fortsätta...
Okänd 2014-04-02
Fick två samtal igår och ett idag. Första gången igår talade jag om att jag inte är intresserad, andra gången bad jag personen fara åt skogen. Idag blev jag väckt och talade om att jag inte alls tror på att du ringer från Microsoft och bad henne fara åt skogen. Vilket resulterade i att hon ringde upp en halv minut senare och ville i hotfull ton höra vad jag precis sa. Så jag upprepade de jag sagt och talade om var jag skulle placera mitt cricketracket om hon ringde igen. Sen har det ringt tre gånger till under dan och det är bara tyst i luren.
Okänd 2014-03-28
En tjej med indisk brytning sa att hon var från Microsoft och att min dator skulle krascha, hon ville att jag skulle utföra visa ändringar men jag la på luren. Vad som förvånar mig att de ringde först till min fast telefon och ringde efteråt till min mobil då svarade inte jag eftersom nummer var okänd
0016184658985 2014-03-26
3 dagar i rad har detta nummer ringt mig.Kan ej engelska eller vilket språk dom pratar det enda jag förstod var min computer, då la jag på luren.
Okänd 2014-03-18
En person med indisk brytning sa att han var från Microsoft. Bad honom dra och la på luren
Okänd 2014-03-01
En indier med taskig engelska ringer och säger han är från Windows defender och vill hjälpa mig med min dator
Bad honom att fara på alla språk jag kan, tror han fattade
Poängen, han tackade för samtalet, var jag svarade
Okänd 2014-02-25
Först ringde de och då var det ingen som svarade på deras sida.
Nästa gång roade jag mig med att prata en stund med kvinnan på andra sidan. Det är tämligen uppenbart vad de vill.
Tredje gången la jag bara på
-- men är det nån som har någon vettig strategi? Skall man fråga dem om IP nummer? Finns det nått man kan göra för att driva med dem? Sätta sig vid en dator som inte är uppkopplad/påslagen och svara snällt på alla frågor och hävda att man gör som de säger? Bara knappa på ett frikopplat tangentbord för att få lite realistiskt bakgrunds ljud? Och sen klaga på att de inte vet vad de gör?
Microsoft 2014-02-18
De ringde och en man började prata knagglig engelska med mig. De sa att de var från Microsoft - varpå jag tänkte; varför i helvete ringer de mig när jag har en mac? Jag sa bara att jag inte var intresserad. Till svar fick jag "this is not a sale-call ma'm". Varpå jag skriker att jag inte är intresserad och slänger på luren. Googlade detta sedan och såg att Microsoft vill att man ska polisanmäla alla dom här samtalen.
Microsoft 2014-02-10
De påstod sig ringa från microsoft kalifornien. Dom sa att min dator hade blivit hackad. Jag lät mannen babbla på om hur jag skulle göra men sedan sa jag att jag hade en mac och sa att dom ljög.
Okänd 2014-02-07
ringde precis en tjej som lät asiatisk och pratade engelska, hon sa åt mig att hon var från microsoft och att jag skulle starta min dator. jag la på direkt, det står "out of area" på skrämen när dem ringde och dom har ringt flera gånger men jag har inte svarat. BLIR SÅ SJUUKT TRÖTT!

Okänd 2014-01-30
Indisk brytning som säger att de är från Microsoft och att jag har problem med min dator. Jag svarade då att jag inte har någon dator varpå mannen säger att jag ljuger, nej, säger jag trevligt, jag äger ingen dator, du kanske har fel nummer? Jag söker Mr eller mrs Andersson säger mannen då. Jag svarar åter att det är fel nummer då lägger han på luren....
Har blivit uppringd av dem flera gånger, hoppas de blir nedlagda snart...
00501 2014-01-29
Aså va är problemet de fick mig att komma försent till skolan... Dom ringde och sa att jag skulle ladda ner team wiever från 121 någonting sen sa dom att jag skulle skicka 49 sek till dom.. Tror dom att jag är dum.
Okänd 2014-01-29
Nu är dom igång igen.. påstår sig ringa från Microsoft. indisk brytning bara att lägga.
Okänd 2013-12-28
Nu har de ringt mig och då sa jag att jag hade virus och då sa de installera teamviewer

jag - did you say timwuer?

de - no, it's teamviewer

jag - could you send me some indian food?

då la dom på :)
+46150-400736 2013-12-03

Okänd 2013-12-03
Hörru,era indier sluta upp och ring och bedra folk,ingen kommer tro er alla människor i Sverige ska veta att ni är ett jävla bluff folk..För i helvete kasta er i väggen hårt som fan så kommer det iallafall alltid vara som känsla för er för ingen tror på er någonsin...Hahaha GÄSP;)

Privat 2013-12-02
Hej
I dag ringde dom och börja ljuga som fan. Men jag la på och sen så jag att numert var Privat. Så nu kan man inte vet ven som ringer.
Okänd 2013-11-30
Dom här indierna ringer till "dumma svenskar i Sverige,för att dom tänker och säger väl till varandra;Svenskar är så godtrogna och ringer väl upp direkt av ren nyfikenhet till oss..."??!!Det stod i Aftonbladet i samband med bedrägeri samtalen från Afrika (Kongo-Brazzaville),att svenskarna och japanerna är så himla godtrogna och nyfikna på nummer dom inte känner igen.Jag tänkte ring till mig jag är svensk och vid just ett tillfälle när jag hör på musik via headseten på iPhonen så skruvar jag på volymen ordentligt och dom på andra sidan änden...ja det kan man väl räkna ut själv-lär väl aldrig ringa upp mitt fina mobilnummer igen:))
Okänd 2013-11-30
Jag har pratat med dom flera gånger.
ganska kul att spela med och låta dom hållas ett tag, mitt rekord är 25 minuter innan dom lägger på

sist avslutade jag med att jag har en Mac och inte ens då gav dom upp utan menade på att jag hade fel för enligt deras loggar bla bla bla

00859612691 2013-11-28
Vågar inte svara på detta nummer som ringer och ringer och ringer.......Hua!!!
Okänd 2013-11-18
Finns det något man kan göra åt dessa samtal? Min gamla mamma (snart 83) törs snart inte svara i telefon längre för hon tycker att det är obehagligt med dessa samtal det är en engelsk-talande person i andra ändan av luren. Bara idag har det ringt 7 gånger och detta har pågått flera månader nu...
Okänd 2013-11-09
Jag har blivit uppringd i några år nu av både män och kvinnor som talar eng med brytning. De presenterar sig, säger att min dator skickar felmeddelande till dem och slutligen vill de ge mig en "kod". Blev osäker eftersom vi har 4 barn med tillgång till datorerna. MEN jag har kontaktat svenska Microsoft som helt enkelt säger att de aldrig ringer kunden utan kunden tar kontakt med de när det uppstår problem med datorerna. Svensk polis är medveten om problemet men kan ingenting göra. Vi får bara hoppas att folk blir mer och mer upplysta!! Nästa gång de ringer ska jag säga att jag precis sålt datorn!!

Okänd 2013-11-08
Den här veckan har vi väckts 4 mornar i rad ngn gång i 6-taget av samma skojare. Idag ringde de även kl 8.00 och 13.00 som grädde på moset... Ibland är det bara tyst i luren (tills jag slänger på) ibland är det herre/dam som pratar engelska och yrar om technical support och dyl. Jag blir så trött! Både av dem och på dem... Hur i hela friden kan de ha någon nytta/glädje av att terra en massa folk med sina samtal?
Okänd 2013-11-04
Jag har också fått flera samtal från de har personerna minst en gång varje vecka under flera månader. Jag är så trött på dem! Jag brukar säga: NO ENGLISH!! direkt och la på luren.

Lägg in samtal från 001000181
Hittar du inte vad du söker?

Annons
Creeper