Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

87854651

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Okänd 2017-01-12, Svara aldrig på sånt här skumt

Okänd 2017-01-28
Do not call him Back!!! Do not reply ! Do not answer!!

Okänd 2017-01-27
Anade att det var galet när det började med +87...svarade aldrig!

okänd 2017-01-27
Anade att det var galet när det började med +87...svarade aldrig!
Annons

Okänd 2017-01-25
Man med indisk brytning som sade sig ringa från Microsoft för att laga min hackade dator. Uppenbar nätfiske. Jag sade att jag inte var intresserad, han blev irriterad och lade p luren.
Okänd 2017-01-23

Microsoft windows Licence secu 2017-01-23
Otrevliga när dom inte lyckas lura mig...

Okänd 2017-01-18
Fick ett samtal på mobilen och jag svarade med efternamn och sedan hallå. En mansröst som sa hallå men sen bröts samtalet. Har blockerat uppringaren nu.

Okänd 2017-01-18
Fick ett roligt samtal från "Microsoft" som sa att dom skulle hjälpa mig att fixa min dator, som har blivit hackad. Jag ställde frågor om deras företag och fick som svar att dom samarbetar med Microsoft. Jag ljög så klart för dom och sa att jag själv jobbar för Microsoft i Sverige men kan inte se någon information om samarbete med det företag som dom uppgav sig komma från. Jag bad om kontaktuppgifter till deras chef för att gå vidare med ärendet om falsk info men personen jag pratade med fattade nog ingenting. Han drog samma ramsa igen "do i want us to help you?" Jag sa aldrig order "yes" under samtalet då det kan finnas risk att dom klipper ihop någon audiofil med avtal osv. Jag sa ordagrant " I am working for Microsoft, but i dont have any info about corporation". Då la han på haha.

bluffmakare 2017-01-17
Missade kolla nummer. Svarade. Mansröst som på halvtaskig engelska sa ett namn o att han ringde från Microsoft.... Jag började tjattra som ett lyckligt barn, på engelska om att jag skulle få en kanin av min mamma och undrade om han också ville ha en.... Tystnad. Så började han sitt mässande om vem han var osv. Drog kanin-valsen igen. Och han började om sin ramsa... Jag la på med orden att han var en lurendrejare. Om jag får samtal igen känner jag för att säga "Vänta så kopplar jag över till polismyndigheten" (på engelska) - Ska först kolla om samtalet kostat mig/oss något extra. Jag kan tänka mig att de bara slår ett telefonnummer vilket som helst och hoppas på napp. Ledsamt att en del går på dessa sopprötter.

Okänd 2017-01-17
Blev uppringd på mobilen, men jag svarade inte.

Svara aldrig på sånt här skumt 2017-01-12
Bara genom att svara kan dina pengar från abonnemang kan dras!!

Okänd 2017-01-12
Påstår sig vara windows-support på hemsk engelska. Kunde ej svara på enkla frågor, läste ifrån manus. Nätfiske.

Okänd 2017-01-12
tänker inte svara på detta mystiska samtal...
Okänd 2017-01-12
Enligt detta företag som jobbar åt Microsoft (http://www.iyogi.com/) så får dom upp "varningar" i deras system när en klient har fått problem med datorn som ex. malware... är det så pass allvarligt så ringer dom annars brukar dom maila. Mig ringde dom...när jag såg numret undrade jag direkt vilket land det kom från men inget stämde. Dom har huvudkontoret i usa men utrspridda på alla världsdelar. På hemsidan ser man alla längder och dom här ringde från Indien.. det hör man direkt. Sen var dom sitter exakt vem vet...

Hursomhelst efersom jag ju är en helt normalt intelligen människa så började jag ställa motfrågor på i princip allt dom sa.

Dom hade fått varning från en av mina datorer och jag har 3-5 som står på dygnet runt (kör en mailserver och dns server på en dator ex.) + mac datorer och surfplattor o tfn.. hela kittet. Skillnaden är väl kanske att jag stänger aldrig av datorerna... eftersom jag kör ett stort nätverk (4 routrar, NAS osv) och älskar att leka och labba och har man som jag 100/100 fiber ligger ju alla online alltid.

Det var windows 10 som det gällde och dom ville fixa till den.. men då frågade jag VILKEN dator?! Pressade så hårt jag kunde och kom så långt att det är en tjänst som är igång på din dator och via den har dom fått fram all info.

Dom säger sig samarbeta med Microsoft vilket såklart är bullshit (jag kunde under samtalets gång höra folk i bakgrunden som småfnittrade och småskrattade dessutom) så han jag snackade fick nog och sa lite halvallvarligt att du ska få prata "with my supervisor" .

Ok... ska avsluta nu men samtalet pågick säkert 30 min...

Supervisorn va lite mer seriös och frågade om jag ville ha hjälp genom att han skulle koppla upp sig mot mig och lösa problemet och då frågade exakt vad han skulle göra... för det vill man ju liksom veta.. osv... han sa typ "ok sir this is your last chance to get helt, do u want me to help u?" ... yeah sure sa jag,,, "ok, then i am going to have to access your computer to make it safe agin" ok säger jag men återigen "what EXACTLY are you going to do? can I watch? i cannot just let a stranger onto my system u must understand.." ok fine then sir I will end the call now. >>> click dödstyst

hahaaha........ jag fick dom att lägga på, inte tvärtom! gör om det om ni orkar.... men samtidigt drev ju jag med dom för jag visste det va BS och jag "vann" väl då över dom eftersom dom fattade att jag hade stenkoll på datorer, aktiva tjänster, malware osv... har jobbat som it-tekniker osv så dom trodde väl jag va en korkad svensson som många är (inget illa menat) dom sa till och med att jag pratade mycket bra engelska, många försöker prata svenska... sa dom... ?!?!

Det jag inte fattar är hur dom kunde ringa på ett tfn nummer som endast jag har och det är hemligt. Ett företagsabb.... så det är i den änden jag måste börja. Kan jag ha fyllt i det numret på ngn websida, står det i en av mina många MS konton, kan det vara ett valideringsnummer för återställning... osv....... ska gå till botten (mest för att jävlas tillbaka) och ringa till deras kontor i usa och försöka bakvägen att få fram vad dom gör.... osv....

Fick även denna länken av dom https://anydesk.se/fjarrskrivbord

var väl det jag skulle ladda ner förmodligen...

Ok, lite mer kött på benen! Skulle dom ringa så ställ samma motfrågor som jag gjorde... då ger dom upp tillslut.... om man nu har tid och ork annars bara lägga på luren såklart.

Söker man tex. på "iyogi malware" så kommer det upp mycket...

Ok, tack för mig.
Ha det bra.

mvh
/Marcus Göteborg
Ha det gott<<<<<2

Okänd 2017-01-12
Samtal från Windows i Sydafrika
Okänd 2017-01-12
Kom till mobilsvar, hörs svagt någon som talar på annat språk med dunkande musik i bakgrunden

Okänd 2017-01-12
Uppringd, men ingen röst, kopplades ner. Andra gången denna vecka.

Okänd 2017-01-12
Man påstår, på engelska, att man ringer om min dator...
Jag svarar på engelska att dom pratar skit och bara vill lura mig, vilket resulterar i att man lägger på...

Okänd 2017-01-12
Engelsk man från Microsoft. Vet ej mer då jag la på luren.

Okänd 2017-01-12
Skumt nummer, svarade inte överhuvudtaget.

Okänd 2017-01-12
Svarade, hörde prassel och sen la de på igen

Okänd 2017-01-12

Okänd 2017-01-12 2017-01-12
Man talade engelska, Hallo... då la jag på

Okänd 2017-01-11
Inget sades, avbröts

Okänd 2017-01-11
La på så fort jag hörde en engelsk röst som sade: Hello sir

Okänd 2017-01-11

Okänd 2017-01-10
Hade missat samtal från detta nr!

Okänd 2017-01-10
Påstod sig vara från Microsoft. Förmodligen nätfiske.

Okänd 2017-01-10

Okänd 2017-01-10

Lägg in samtal från 87854651




Hittar du inte vad du söker?

Annons
Creeper