Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

443300011117

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

14 kommentarer

Enligt besökarna ringer
URPCCARE, June Grace, Microsof, Robert Rosario

Okänd 2013-10-02
Det här företaget ringde mig för ett år sen o påstod att de ringde från Irland. Talade både med män och kvinnor. Talade en grötig engelska som jag kunde tänka mig talas på exv Irland. I år ringde en grupp män och kvinnor från ett att annat telnr (001800002569) och dessa talade indisk engelska. De senare gjorde precis samma påståenden som den första gruppen. Samma liga??

Okänd 2013-06-08
I linje med övriga rappoter. Manlig, indisk accent. Påstår att min dator är akut infekterad etc och att jag måste gå till datorn och följa hans instruktioner. Nämnde Microsoft men sa sig tillhöra någon form av helpdesk i Glasgow. Uppgav detta nummer när jag bad att få återkomma. Jag skulle fråga efter Jeff Cooper (obs svårt att uppfatta namnet helt korrekt). Han lyckades låta förhållandevis trovärdig (alltså en skicklig bedragare), men efter att ha kollat upp det lite på nätet kommer jag naturligtvis att vägra om de ringer igen.

June Gray, Microsoft 2013-03-22
Ringde 09:28. Var mycket envis att jag skulle sätta på datorn eftersom hon påstod att jag hade fått virus. Den har inte varit på på flera månader....
Annons

June gray 2013-02-15
It was a real help.my computer was infected.She showed me everything.then i was helpless...but she was so helpful.she was so nice to me.I loved her voice

June Grace, Microsof 2013-03-07
Hon sa att infekterade filer hade blivit nedladdade från internet och att dem kan skada datorn.

Hon pratade engelska med indisk accent.

Hon sa att jag skulle Run "inf corrupted files" och svara på några frågor utefrån vad för information som kom upp.

Jag gjorde aldrig en "run" och sa att jag skulle pratade detta över med någon och ringa tillbaka. Hon var väldigt envis och misstänker att det är en stor bluff!

GE INGEN INFORMATION TILL DEM!

Martin på Microsoft 2013-03-07
Nummer presentationen sa okänt nummer, men jag bad om att ringa tillbaka uppgav han detta nummer.
Jag hade en dator som skickar fel meddelande till Micorsoft........
Dvs. samma strunt som tidigare

"pchelponline" 2013-02-13
Samma strunt som andra rapporterat. Ville ha access till maskinen remote för att ta bort skadlig kod som förökade sig i lavinartad takt. Om jag inte åtgärdade detta snarast skulle hela maskinen snart rasa ihop. (Hur f:n skulle de veta det. Har de brutit sig in?) Jag behövde bara betala en liten serviceavgift först! Verkar vara kriminell verksamhet! Pratade nästan obegriplig engelska.

Alan Johnson 2013-02-07
Tummen ner för den här ligan. Undrar om inte den borde polisanmälas. Jag bara tog kontaktuppgifter och bad hövligt att få återkomma. Det var ett enkelt sätt att korta ner det meningslösa samtalet. Tilll min flickvän ringde någon med indisk brytning förra veckan. Påstod att han identifierat 600 olika fel i hennes dator. DETTA VAR FULLSTÄNDIG LÖGN! Jag är erfaren datatekniker och vet att hennes dator var helt OK. Om nu den påstådda "Microsoft" i Glasgow verkligen hade lyckats bryta sig in i någons dator för att snoka runt bland ens privata filer, så är även det i sig ett grovt brott!

urpccare 2013-01-12
Mand med indisk udtale af engelsk sagde hans organisation "Microsoft Software" hade upptäckt attack på min pc. Jag fick själv via deres tekniker se en lista med många attack och fel på min pc. Betalde därfor för en rensning som varade ca. 1.20 timme. Ska jag stoppa betalningen ? Dom har ju gjort ett job för mig. På dansk hettar detta "BONDEFANGERI". Jag är den dumme bonde.

Anna Lopez Corana 2013-01-04
Sa att hon ringde från Microsfts tekniska avdelning. Jag jobbar med Microsoft och vet att de inte ringer upp privat personer på detta sätt. Ringde från Glasgow. Ringt flera ggr.

Robert Rosario 2012-11-28
Bruten engelska, skramlig bakgrund, men ville "hjälpa" mig med problem med hemdatorn på något vis. Nämnde Microsoft och att han ringde från Glasgow.

urpcare christine j 2012-10-12
verkar oseriöst ger sig inte ringt 4 ggr trots att jag bett dem sluta

urpci 2012-09-19
ville rensa min pc från skadligt virus, men jag avstod pga misstänksamhet.

URPCCARE 2012-07-27
Sa sig rensa alla varningsfiler som gjorde att min dator arbetar långsamt. Rensningen varade i ca 1 timme. Faktiskt går datorn snabbare. Vad ska jag tro?

Lägg in samtal från 443300011117
Annons
Creeper Missat samtal på Google+