Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0855410094

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Svea Telecom, Okänd telefonförsälj

Okänd 2011-11-26
En sak är då säkert, att: Svea Telecom är det STÖRSTA parasiterna som finnes på denna jordklot! Om de påstår att man har givit dom tillstånd att ringa upp en, så kan man ge sig på att det är ren LÖGN från dom. Om man har NIX på den vanliga telefonen, så skall man bara upplysa dom med att: Om ni inte kan respektera NIX, så skall ni ICKE ringa upp folk på detta sätt. Och skaffa dig ett RIKTIGT arbete i stället.

Okänd 2011-11-21
Jag som privatperson tycker att ni bör läsa vad den informationsansvarige John Ericsson på Svea Telecom har skrivit, genom att ni söker på nummer: 07566000123! Jag personligen tycker att John Ericsson, har en Ej haft någon moralisk omdömen om de privatpersoner som har skrivit på denna webbsida.

Okänd 2011-11-13
När dom ringer upp en och ställer sina fåniga frågor, så ställ era motfrågor tills dom ger upp, OCH GE ER ALDRIG OCH HÅLL BARA PÅ!
Annons

Okänd 2011-11-13
Vem vet om denna typ av "medicin" hjälper: Ta och lyssna inte helt och hållet, utan bryt efter några av deras ord med: "Va, vad sa du"? Kanske dom ilsknar till sist, och aldrig ringer upp en heller!

Svea telecom, Sebast 2011-05-06
Blev uppringd i dag av vad jag trodde var Telia där jag är kund.Det verkade konstigt och efter att jag frågat var han ringde från framkom det att det vartrög Svea teliacom. Då jag ifrågasatte vad han sade hånskrattade han och undermeningen var att jag var dum i huvudet.I stort var samtalet som i inlägget ovan den 2/5. Jag ville ha betänketid och ville att han skulle återkomma, vilket inte gick, då hånskratatde han igen. När jag skulle uppge mitt personnummer frågade jag en person som stod bredvid mig om han kände till svea telecom, då han högljutt sade att det var ett blufföretag bröts samtalet. Nu återstår att se om jag ändå får ett avtal. Passa er noga för detta oseriösa företag.

Okänd 2011-05-02
Trots NIX ringde en man (glömt namnet). Han ringde från 08-55410094 (inget svar vid sök på Eniro).Jag har dock tagit reda på att det tillhör Svea Telekom.Han frågade om jag tänkte behålla fast telefoni och jag svarade att det tänkte jag göra. Jag tror hela tiden att jag har Telia på tråden ty jag har ju NIX och har endast affärsförbindelse med Telia vad gäller fast telefoni.Han sade då att han hade ett fint erbjudande ty det är så många som vill övergå till mobil telefoni och då vill de gynna de som stannar kvar med fast telefoni.Han erbjuder 57 öre per min till alla mobiler i Sverige mm mm.Det enda han vill ha som motprestation är att jag binder mig för 12 månader. Jag har inte minsta tanke på att byta operatör. Jag frågar om han säljer för Telia och får då veta att så inte är
fallet utan det ett företag på S.... jag har glömt namnet.Jag får även veta att detta företag äger kopparnätet och att Telia kör på deras kablar. Nu är det så att jag är Telekom-ingenjör och har bl a 18 års anställning på Ericsson bakom mig som utvecklingingenjör. Jag svarade mannen att detta verkar för mig underligt. Jag ställde då en rak fråga "Vem jobbar Du för och vad vill Du åstdkomma ?" . Clic Han lägger då bums på luren. Jag ringer nu Telia och kollar om De har någon som säljer detta erbjudande för deras räkning. Nej det har De inte. Jag får reda på att de har problem med vissa företag.
Jag sade till Telia att jag inte vill flytta min fasta telefoni. Det är dock inget De kan göra något åt om Svea anser att de har ett muntligt avtal. De kan eventuellt med lite "cut and paste" få till ett avtal med de ord jag har sagt. Det är ett märkligt land man lever i. Nu blir det så att jag kommer endast att svara på nummer från mina bekanta. Om grannen får hjärtproblem och ringer mig så blir det inget svar för han är inte inlagd i listan.
Vilket samhälle vi går till mötes. Ringer jag 08-55410094 så får jag naturligtvis som svar "Röstbrevlådan full , teknskt fel". Nu är det bara att föbereda sig på en eventuellt kommande fight. Jag börjar med att ringa Svea Telekom Kundtjänst i morgon. Sedan blir det Allmänna Rekl. Nämnden och jag skall även kolla vad
Polisen har att säga om ärendet. En jurist i bekantskapskretsen är redan insatt i ärendet. /END

Okänd 2011-04-30
Presenterade sig som "Patrik från Uppsala", vägrade att vara mer specifik än så. Frågade om jag hade problem med min vattenförsörjning och ville sälja ett vattenfilter. Nar han för tredje gången inte upgav vilket företag han ringde ifrån la jag på. Är med i NIX.

Svea Telecom 2011-04-29
Svea Telecom = ett av Sveriges STÖRSTA bluffbolag. Ringer och presenterar sig som andra bolag och frågar om de "vill vara kvar hos oss".

Detta för att locka kund att svara ”ja jag vill vara hos er” eller liknande, som de då spelar in och håller mot kunden då de tar över numret.

martin på svea telec 2011-04-26
lovade att sänka mina telefonkostnader, men hade påstående om helt fel kostnader för min nuvarande telefoni. Han blev arg och sa att jag snackar skit när jag ifråga satte hans kalkyler. Sen la han på!

Okänd 2011-04-18
det finns många idioter. Vill säga att jag inte vet hur jag skall gå till väga.Vill inte ha det jag blivit pålurad.

Svea Telecom 2011-04-18
Blev uppringd av en som sa att telenätet var sålt och därför tog telia ut 7-800 kvartalet. Han pratade fort och med skvalmusik som dränkte vad han sa. Jag gick in på deras hemsida samtidigt som jag sa att jag skulle se på deras erbjudande på nätet och sa hej och la på.

Okänd 2011-04-13
Om jag svarar kommer jag att fråga dem om de tror att det går att göra affärer med någon som inte vill, de vet ju att jag är med i NIX-telefon. Efter det kommer jag att prata osammanhängade och dra ut på tiden så att det svider i säljarens plånbok.

08-55410094 2011-04-13
Vi har NIX men de ringer ändå. Vi svarade inte !

Vet ikke 2011-04-12
Ringte opp nummeret men fikk svar at nummeret ikke var i bruk.

Okänd 2011-04-12

Svea telecom trolige 2011-04-12
Har nix de ringer oxå till oss. Vi svarar inte på detta nummer mer.

Okänd 2011-04-12
Har Nix men de har ringt ändå flera gånger. Jag svarade första gången och en säljare var väldligt vältaglig och påstridig. När jag sade till honom att jag ville avsluta samtalet blev han irriterad och jag lade bara på luren. Sedan dess har de ringt flera gånger, men eftersom jag har nummerpresentatör svarar jag inte. Men hur kan de ringa när man har Nix-spärr?

Okänd 2011-04-08

Okänd 2011-04-08

Okänd 2011-04-07
Har NIX, men dom ringer ändå. Svarar inte när jag ser detta nummer.

Okänd 2011-03-31
Har även NIX. Som tidigare kommentarer så ringer de flera gånger under en kort tid, därefter ett långt uppehåll, sedan återkommer flera samtal.

Okänd 2011-03-31
Hann inte svara men är med i Nix så dom ska inte ringa till mig. Har ringt tidigare känner igen nummret

Okänd 2011-03-30
Någon ringer från 0855410094 flera gånger någon dag. Sedan är det uppehåll i några veckor så ringer de igen. Eftersom jag inte är hemma så är det ingen som svarar. Jag har försökt att ringa till dem från jobbet men då får jag inget svar.

Okänd 2011-03-29
Han som ringde hänvisade till PTS om att jag skulle vara berättigad till lägsta pris och det skulle jag nu få. När jag frågade vem det var som ringde då sa han att det var från Svea Telekom. Han sa at det enda jag skulle märka var att det kom billigare fakturor. Jag frågade om fakturorna skulle komma från Telia men det skulle de inte. Jag sa att jag är kund hos Telia och jag kan inte förstå att du ringer till mig när jag har NIX. Svaret blev att det var nog ett misstag och därmed avslutades samtalet. Detta känns som skojeri. Läser man sedan deras avtalsvillkor då blir man riktigt mörkrädd. Bluff.

Svea Telia 2011-03-25
Vi är med i nix. Ändå ringer försäljare. Min man lät sig luras till ett abonomang. Jag vet inte om de går att stoppa.

Okänd 2011-03-25
Dom ringar ofta o jag vet att de är nå säljföretag. En gång när jag hann svara, sa jag att jag har NIX, frågade oxå varför det oftast läggs på när man svarar snabbt, då sa han att dom ringer upp 8 tlf nr och när en svarar så läggs de andra på ?!?!?!?!??!?
Helt otroligt att dom här har så många anmälningar på sig att dom inte blir stoppade, måste gå på nåt vis.
Så jädra oseriöst företag att de inte är sant. Dom skiter helt i att folk är med i NIX, de ser dom på sina ringlistor.....
Okänd 2011-03-24
Säkert tillhör nr-et en säljare. Bryr er inte om! Bara tyck synd om såna i samhället.

Okänd 2011-03-24
Jäkla galning att ringa.Har nobbat länge att svara,men hann inte kolla idag utan svarade. Person la på luren bara.Ringde då upp företaget men fick till svar av en telefonsvarare att röstbrevlådan är full. Har nix,men vet att företag som jag tidigare vart kund hos får ringa om jag inte säger ifrån,men detta är skandal.Stoppa människan.

Okänd 2011-03-23
Irriterande att det finns oseriösa företag som inte accepterar Nix-telefon och dessutom har ett otrevligt sätt när de ringer!
Okänd 2011-03-23
Har Nixspärrad tfn men de har ändå ringt

Lägg in samtal från 0855410094
Annons
Creeper