Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0855410005

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Svea Telecom, Okänd, Fredrik.Andersson@Sv

Svea Telekom 2015-09-10
F.D Anställd.... Jag tog jobbet för många år sedan som ungdom i ren desperation av ekonomiska skäl och har mått fruktansvärt psykiskt dåligt efter det, gör det än idag när jag ser tillbaka.
Alla anställda blev uppmanade att ringa människor äldre än 65+ och jag blev utskälld när jag gjorde annat, i kommentarsfältet nedan till den andra ''f.d anställda'' som har skrivit gott om dom och skrev ''Ni tror säkert att vi sitter på en stol, kollar någon hemsida efter nummer och därefter ringer, FEL''- säger bara att detta är ren lögn, det var EXAKT så vi gjorde, det är därför det hände att man kom fram till någon med nix. Männen som drev detta utnyttjade ungdomar och stämningen var snarlik en sekt, kritiserade man någon blev man hånad, utfryst och sågs ner på. Var med om en händelse där min chef gjorde bland det kallaste jag någonsin har bevittnat någon person göra mot en annan människa, det var då jag slutade arbeta där. Jag kommer aldrig glömma den korta tid jag arbetade för dom... det är ett mörkt kapitel i mitt liv och det är först såhär många åt senare som jag ens vågar nämna något om det. I övrigt så vet alla anställda för dom om vad dom gjorde, alla blev uppmanade av ''försälningschefen'' att använda fejkade namn, även han själv gjorde det.

Okänd 2014-09-12
Hej, Olle Hulting här. Jo, svt visade nu under våren som gick och om jag hade rätt. Svea Telecom är ju dyrare. Och kom gärna och säg inte emot mig med tårar i ögonen, när faktan är sann. Och ni på Svea Telecom, släpp de kunde ni har i eran oangenäma grepp och kasta in handduken för allt i världen.

Okänd 2014-07-18
Den tjockskallen dom gjorde innlägget 2011-10-08, så säger jag bara struntprat. Och ångerrätten är då inte 14 dagar utan tre månader, in de facto. Tramsskallar där på
svea telecom.
Signerad:
Olle Hulting.
Annons

0850112043 2014-02-24
Från Svea Telecom. Tackade nej redan vid presentationen. Personen lade på luren utan ett ord.
Okänd 2013-09-26
svea tel. anger sig från comviq och kör lurendrejeri! sedan direkt sätter på samtal-recorder medan personen i andra anden undrande vad fasen detta är ?!!!!!!

Faktura 2013-09-01
Sitter här och blir helt förstörd. Om ni är så seriösa Svea Telecom så skicka inte någon mer faktura till min mamma kund 148609. Hon lider av begynnande demens och minns inte ens att hon pratat med Er. Hon har skulder på 2 miljoner och är 75 år. Hennes pengar räcker inte till mat och hemtjänst. Hon behöver inte Era tjänster hon behöver MAT.
Vi har inte för avsikt att betala fakturan.

Svea Telecom 2013-08-28
Är så förbannad på att det här s.k.företag får fortsätta.Godtar dom inte min uppsägning per brev så blir det polisanmällan.Ett telefonbolag som inte svarar i telefon vad fan är det för telebolag. VARNAR ALLA

Svea Tele Com 2013-05-22
HELT OTROLIGT.
Gör något så vi får
Slut På Detta Enorma
PROBLEM.
IRENE

Okänd 2013-05-22
Helt OTROLIGT att detta får förekomma 2013..Finns det inga lagar som förbjudet Fusk,Bedrägeri
mm.Lura människor i deras hem med
tel..Terror.Gör något så vi får
slut på detta Enorma prpblem
IRENE

Svea Telecom 2013-04-27
Ångerrätten gäller 14 dagar från att du fått välkomstbrevet eller något annat skriftligt från dom där du kan läsa om ångerrätten. De kan ej avtala bort ångerrätten vid telefonsamtalet innan du fått detta i skriftlig form. Datumet som står i brevet gäller inte som startdatum utan när du fått din skriftliga information. Osäker på vad som gäller kontakta telecområdgivarna eller din konsumentvägledare.

Kommentar 2013-02-12
Dom som skriver något positivt om Svea Telecom eller Sveanordic Telecom skulle säkert kunna lura skjortan av sina egna föräldrar utan dåligt samvete.

Svea Telecom 2013-02-10
Svea Telecom och Sveanordic Telecom är samma gubbar som ringer och lurar gamla och sjuka, tro mig jag vet. Läste Aftonbladet idag om en man i Stockholm som blivit lurad. Ringer även på 076600123,0756600123.

sveatelecom 2012-08-06
Hej jag är jättenöjd kund hos svea telecom
och har aldrig upplevt något negativt!
jätte nöjd!
/ Britta

Sveatelekom 2012-03-17
Ja ba fråga ba om dom kollat in Nix å det hade dom men Nix va ba för skitgrejer men nu hade dom en shitschysst pryl som ja måste ha å då va de vel bra att dom ringde typ eller?

Svea Telecom 2012-01-19
har bara sagt att jag har nix och undrade om hon visste vad detta betydde, hon la på luren direkt!

Okänd 2011-11-26
Om dom påstår att de är från någon annan operatör än Telia, så kan man ge sig på att det är något fuffens på gång. Och vad beträffar Svea Telecom, så är det största idioterna på denna jordklot som finnes.

Telia 2011-11-21
Det stod telia på nummer på mobilen när det ringde men icke var det äkta telia
Och tror ni äkta Telia gör något åt d

Telia 2011-11-21
Det stod telia på nummer på mobilen när det ringde men icke var det äkta telia
Och tror ni äkta Telia gör något åt detta

Okänd 2011-11-21
Jag önskar att ni tar och kollar vad den informationsansvarige John Ericsson på Svea Telecom har skrivit, genom att ni ge en nummersökning på: 07566000123! Jag som privatperson tycker, att John Ericsson har då INGEN moralisk estetik när gjorde sitt utlägg på detta nummer.

Okänd 2011-11-16
Vad då beträffande Svea Telecom AB då gör i detta fall, så tar jag verkligen AVSTÅND för då mina handlingar och gärningar om detta skulle komma upp i SVT`s program "Uppdrag Granskning"! För jag tänker då skydda mig själv, och de andra som har skrivit på denna sida! Svea Telecom AB, har verkligen begått då i mina ögon och mitt förstånd, tyvärr, har haft en arrogant, och otrevlig taktik mot de privatpersoner som har tagit samtalet från Svea Telecom AB. Om man då som privatperson tar samtalet på det fasta telefonin, och då säger att man har NIX, så skall då också Svea Telecom AB respektera detta till 100%! Men om de börjar då mena eller bli hotfulla: Så är det bara till att polisanmäla dom omedelbart, och kräv av den operatör, som man har på den fasta telefonin, en ljudkopia av detta samtal som är från detta företag som heter: Svea Telecom AB.
Okänd 2011-11-13
Till den som skyddar företaget! Det låter precis som du jobbar för dom i alla fall, och inte är en så kallad "föredetting" på detta företag: HUR SKALL DU HA DET! Jag hoppas verkligen att du kan ge ett bra svar på denna fråga!

Okänd 2011-11-13
Min misstanke då om: SVEA TELECOM AB, är ren fakta! Jag har sett på några andra webbsidor, om denna företag, att det är mycket riktigt som jag skrev om här under denna "ruta". Allt som de skriver på sin webbsida, är då inte det hela sanningen, utan gått som motsatsen. Om ni får flera samtal från detta företag, så avbryt det omedelbart, och anmäl detta till polisen. Men om ni får hem ett brev, att ni har gett dom tillstånd att ringa till er, så har ni ren bevismaterial mot dom. Om dom försöker att få in foten hos er, så vägra bara släppa in dom! VAR BARA STENHÅRD OCH ENVIS SOM EN ÅSNA MOT DOM, I ALLT DOM HÅLLER PÅ MED OCH FÖRSÖKER MED!

Okänd 2011-11-13
DETTA ÄR INGEN KRITIK SOM UTLÄGGES, UTAN REN FAKTA SOM UPPGES DÅ DENNA SIDA! Till vd, och nu och före detta arbetare för detta koncern: Ställ er direkt i skamvrån, och håll käften! Detta som nu uppges, är dock ingen lögn. De utlägg som de påstår, är ej, på något sätt rätt, utan etthundra procent lögn. Och vid samtal från denna koncern, så skall man ICKE höra på de ord som då uppgives, för: Om man då måste byta från denna operatör, då till en annan, så kan det bli många gånger dyrare än beräknad. För världen består också av andra operatörer än SVEA TELECOM AB!

Uppfattade inte namn 2011-11-04
Hej, jag heter ? och ringer från Svea telekom och söker NN. Jag har ett bra erbjudande till dig som kund? (Har aldrig haft dom som operatör eller vad de kan kallas för). Jag sade att jag har telia för min fasta telefon - telenor? - nej telia! Då "la han på luren".
Ringde upp Svea telokom och undrade vilken moral/etik de tillämpar i sin lurendrejeriverksamhet - David Karlsson på kundtjänst hade inget bra svar - men "sparkar" tydligen medarbetare dagligen!!

Olle

samma telefon nummer 2011-10-15
ja och alla andra telefon försäljarna åxå
08 09 och 040
såmm ringer hela tiden

Svea telecom 2011-10-14
Ibland tränger försäljare fram av olika slag trots Nix. Jag har aldrig haft problem med att hantera dem. Man gör så här: Låt glad, korkad och positiv och säg att du bara ska stänga av spisen och att du kommer strax i luren igen. Sen lägger Du luren på bordet och går och duschar eller kollar nån bra TV serie. När man kommer tillbax efter 20 minuter är dom inte kvar. Men dom har garanterat väntat i 4 minuter och inte fått sålt något och det är min hämnd. Jag njuter i fulla drag så fort nån ringer. Sprid detta. Berätta för alla du känner.

Svea Telecom 2011-10-08
Hej

Jag vill påstå som en f.d anställd inom telefonförsäljning att jag tycker personligen att Svea Telecom har bra prisplan i jämförelse mot andra företag (telia, tele2, universal o s v) . Så att om en säljare ringer och erbjuder en billigare kostnad till kunder som har FAST telefoni och ringer via FASTA nätet så är det ju en chans, inte att lura. Och snälla, ni som ingick ett muntligt avtal och svarade JA, hur tänker ni egentligen?? vill ni inte ha och är fast vid en annan, säg Nej tack. Säg inte ja tack och ångra er EFTER distans avtalslagen...Det gör inte saken bättre. Om ni säger Ja tack och ångrar er, använd då ånger rätten. Den gäller i 14dagar.

Svea "Sunkigtföretag" Telecom 2010-12-19
du som skrev det, jag tror inte Svea Telecom skickade en fakturan utan någon anledning. Du kanske borde kontakta dom först och fråga vad det är för något innan du börjar mainstreama med alla och kritisera ett företag?

Mycket NIX-Samtal? Men då kanske ni skall kontakta det företaget som GER samtalen till företaget. Ni tror säkert att vi sitter på en stol, kollar någon hemsida efter nummer och därefter ringer, FEL

Och jag hoppas att ni förstår själva att NIX "intalleras" inte DIREKT på er hemetelfon så fort ni har ringt/kontaktat det företaget, det tar en tid innan(jag har uppfattat det som 3 månader, OCH det tas bort ibland automatiskt efter 3år.
Kolla på deras hemsida istället

http://www.nix.nu/fr%C3%A5gor-fr%C3%A5n-privatpersoner.aspxJa, jag skyddar företaget personligen som en privatperson och är INTE anställd av något företag som driver telefonförsäljning.

MVH: En person som tänker först, handlar sen. in yah face

angelica mörner 2011-08-29
detta bolag ringde mig innan ja skulle gå i pantion då sa dom att dom hade bra avtal för pantionärere men det stämde int

Svea Telecom 2011-08-18
Lurendrejare som bör spärras in.

Svea Telecom 2011-08-16
Jag är köpte ett abonnemang i för två månader sedan har inte upplevt något negativt ännu och allting fungerar kanon!

Lägg in samtal från 0855410005
Hittar du inte vad du söker?

Annons