Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0851720694

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, dentally, Dental

svara ej 2013-11-21
svara EJ

"Tele4" 2013-11-14
En kille ringde från detta nummer och ville få över mig till Tele4 på mitt fasta abonnemang, han drog alla villkor, jag sa vilka tillägg jag ville ha och han sa vad de tilläggen skulle kosta, när han sedan hade startat "Bandinspelningen" och han kom till abonnemangets telefonnummer, så var det min fasta telefon på jobbet (har den kopplad via office extension så att min fasta telefon också är min mobil), och jag förklarade att detta telefonnummer var mitt nummer på jobbet, och att det numret kunde inte jag teckna avtal för, och istället fick han mitt hemnummer, det som jag hade tänkt mig byta operatör på. Han förklarade om min ångerrätt och att bekräftelse skulle gå ut inom de närmaste dagarna med ångerblankett, och att han såg till att mitt abonnemnag blev överfört från telia till Tele4. problemet är nu 1: Tele4 tycks inte finnas, det finns dock ett företag som heter Tele4u, 2: Det har inet kommit någon beräftelse med ångerblankett efter en vecka, 3: Har kollat med Telia idag, och ingen flytt har gjort ännu, 4. Har förstått att man inom denna branchen manipulerar bandinspelningarna och att privataboonemang har blivit företagsabonnemang (och att då gäller tydligen inte ångerrätten), så nu käsn det jäkligt olustigt, vet inet vem min motpart är, och hur jag kund evara så dum att jag lämnade ut mitt personnummer......tilläggas skall att dagen efter killen hade ringt, började det hagla telefonsamtal från människor på knagglig engelsak som utgav sig för att rinag från Microsoft i Californien pga att jag "skulle ha fel på mina datorer", men dem har jag bett att dra åt helevete!!!

Denta någonting.. Ro 2013-09-23
Ringde nyss mig och i och med telefonnumret så trodde jag att det var ett skämtsamtal, hade nyss min kusin och några av hans vänner över från Umeå (norrlänningar alltså) och det lät som någon av dem ringde,på rösten alltså.

För det förstå så garvade han "Robert" hela tiden när han pratade sen frågade han hur många gånger jag borstar tänderna per dag.. Vad är det för jävla fråga? Vem borstar inte tänderna morgon å kväll liksom?

Skulle sälja nå eltandborst-paket, som skulle komma varje månad, gratis första men sen för 300 spänn varje månad för själva munstycket. Yeah... Inte undra på att man tror det är någon skämtgrej.

Så googlade jag numret å hamna på lite olika sajter. Insåg då att det var samma nummer som ringde mig för ett halvår sen och uppgav att det var bredbandsbolaget -_-
Annons

Okänd 2012-06-14
Har ringt flera ggr men svarar inte när det är okända nummer. Nån gång måste de väl tröttna...

Dentally 2012-06-13
Ringde mig igår 20.47, när jag svarade gick en telefonsvarare igång som sa att de sökt mig från detta tel nr och kommer att återkomma vid annat tillfälle...

Missat samtal. 2012-06-12
Tack tack tack för denna sida! Lite bra tips från kunnigt folk också. Bockar och Bugar!

Typ "Dental" 2012-06-12
Ringde precis och i början sprakade det i telefonen, även att jag har bästa mottagning ?
Svenktalande man som ställde 3 frågor om munhygien.
En av frågorna var om jag använder flour eller munskölj, så bra att jag missköter det för där blev det nej (så kan dom inte klippa ihop något). Som tack skulle jag få en elektrisk tandborste vars värde var runt 600 kr. Jag frågade vad frakten skulle kosta. Ingen frakt men tillslut kom det fram att man band upp sig på 4 st leveranser av borsthuvud. Avslutade samtalet med - Jag vill inte ha något, inget alls ! Får se om han fattade mitt budskap eller om det kommer något skit på posten, då vet jag vart jag ska bege mig, Polisen. Jädrans pack !
Okänd 2012-06-11
Ringt mig ngr ggr nu under senaste veckan. En gång var det bara otydligt dovt svammel i luren sen la de på. Senaste gången idag(ngr timmar sedan) så svarade jag, var en icke svensk som pratade lite knagglig svenska som sedan sa att jag var lycklig lottad och att han hade väldigt goda nyheter och innan dess hade han kört den "det här är väl "mitt namn" ? som jag bara svarade "visst det" på och sedan sa jag att jag inte var intresserad och la på, så vet inte vad det var han ringde om egentligen.

Okänd 2012-06-10
Ringt mig 2ggr, lämnar inget meddelande på tel.svar

Okänd 2012-06-07
Svara inte ringde kl 20:49.. Jag ringde sedan upp 5 ggr och bara tyst i luren. Hört och vet nu att det bara är försäljare så svara ej på detta nummer

Okänd 2012-06-06
Ring mig idag 14:30. Svarade inte, men kan ju kanske räkna med att dom ringer ikväll igen.

Okänd 2012-06-05
Ringde mig idag 17:53. Jag lyfte inte luren. Dem ringer en gång i veckan ungefär. Jag vet att det är någon marketing grej det är ju redan uppenbart tack vare den här sidan. Så jag tänker inte svara i luren.

Premiepensionsnåntin 2012-06-05
En trevlig flicka vid namn Josefin ringde upp mig på mobilen (i strid mot branchens etiska regler då man inte får ringa till mobil utan tidigare kundkontakt) och ville tala premiepension. Måste säga som så, att den som är dum nog att låta ett företag som ägnar sig åt oseriös telemarketing lägga vantarna på sin premiepension förjänar den hundmat de kommer att få äta i sin ålderdom. Cave canem, vänner.

Okänd 2012-06-03
Svarade inte. Anmäl dem till Varningsinfo.se. Jag har deras app och alla nummer de har på sin varningslista syns tydligt och klart på displayen på er mobil. När man väl har appen kan man lägga till tfn.nr eller informera dem.

Okänd 2012-05-31
Alla ni som "råkat tackat ja" - var inte oroliga, enligt distansavtalslagen har ni 14dagars ångerrätt och ni måste göra en inspelningsfil där ni tackar ja till erbjudandet. typ säga ert namn, personnr... och i slutet brukar det vara ngn typ av fråga "godkänner ni detta" och där har man ju valet att säga nej, hahaha!

Okänd 2012-05-31
Josefine ringde och påstod att hon hade Sveriges bästa lösning för att jag skulle få bättre koll på min pension. Hon ställde väldigt många frågor som egentligen bara gick att svara ja på. Vis av erfarenhet säger jag aldrig ordet ja när jag pratar med telefonförsäljare.
Prata gärna med dem, det kan vara kul att se hur länge man kan hålla på att formulera sig utan att använda ordet ja.

Dental, något.. 2012-05-30
Killen som ringde ställde tre frågor och erbjöd sedan en gratis eltandborste. Jag svarade honom vänligt att jag använde en vanlig tandborste med tanke på miljön och inte vill ersätta den.
Han anmärkte på att jag hade en telefon (att det inte är speciellt miljövänligt) och jag svarade med att den är standard i vårt samhälle och att jag inte vill ha en eltandborste som jag tycker är en lyxprodukt.
Han lät underligt nog positiv till mitt svar.

Dental 2012-05-30
Ställde 4 frågor om munhygien. Efteråt fick jag erbjudande om två kostnadsfria eltandborstar. Den kostnaden som tillkommer är för nya borstar. Men det kan man säga ifrån när man vill. Jag HATAR telefonförsäljare men visste inte vad det var då dom ringde på min mobil så det var därför jag svarade. Men det var inget konstigt alls med samtalet och jag är en väldigt skeptisk till försäljning så här

Uppdragsföretag 2012-05-30
Detta är ett företag som tar på sig tveksamt seriösa företags försäljningsuppdrag. De ringde nyss för Svensk Fondservice och tyckte att jag skulle placera mina premiepensionspengar i deras händer. Man kan ju tycka att ett företag som sysslar med att placera folks pengar i aktier och fonder borde ha en egen försäljningsorganisation och inte hyra in tomtar som får lite info i 20 minuter om hur marknaden har gått de senaste 10 åren. Statistiska siffror som naturligtvis är vinklade till uppdragsgivarens fördel.

Dental 2012-05-30
De ringde mig igår och när hon sa att hon skulle skicka en eltandborste så sa jag "jag använder inte en sådan, jag tycker inte om eltandborstar". Då berättade hon igen hur bra den var och sa att den var gratis. Jag drog öronen åt mig och sa "alltså, det behöver ni verkligen inte göra. Jag kommer ändå inte använda". Efter typ 3 gånger så gav hon upp till slut.

Det värsta man kan göra är att svara snabba och direkta "ja", oavsett fråga. Det kan alltid klippas ihop och bilda en helt annan mening, exempelvis att du säger "ja" till ett avtal. Därför svarar jag inte med ordet "ja" och säger jag "ja" så säger jag det osäkert eller släpigt.

Svarade inte 2012-05-29
Hatar okända nummer. Bara massa trams försäljare. Ringde strax före 21

Okänd 2012-05-29
Ringde och när jag svarade la dom på

0851720694 Svarade i 2012-05-29
För att man ska bli av med en telefon försäljare måste man svara och säga att man inte vill ha nånting av vad dem ernjuder och be dem ta bort en ur deras lista, Svarar man inte så sätter dem upp en på att ringa senare eller en annan dag! (jobbat som försäljare) Samt om man skaffar ett mobil abonnemang MÅSTE man säga till den man teckanr abonnemanget hos att man INTE vill ha sitt nummer på Eniro hitta.se eller liknande, För säger du inte nånting om det så FÅR alltså bolgen lämna ut ditt nummer och ditt nummer hamnar på Hitta.se och hos olika företag! Samma sak gäller när man svara på frågor eller skriver in sitt nummer när man beställt via nätet kläder etc så får vissa företag lämna ut ditt nummer vidare, därför är det VIKTIGT att läsa innan man godkänner nånting när det gäller sitt nummer etc. Försäljare e kluriga! Efter att jag jobbat som försäljare i 2 månader insåg jag hur fula dem e, såjag sa upp mig direkt! Hoppas detta hjälpte några av er :) Och vet ni inte om ni har sakt nej till att dem får läman ut till hitta.se etc kan ni ringa era mobilleverantörer och be dem tabort den d e som en tjänst som dem kan plocka bort och ditt nummer försvinner vips från alla sidor och försäljare kan inte få tag i ditt nummer så länge inte DU väljer att lägga ut det :) // FD Telenor försäljare

Munhygienföretag 2012-05-29
Ringde mig idag och ställde 4 frågor om munhygien. Efter så gick han snabbt in på att berätta om en svenskdesignad eltandborste för 600 kronor som skulle skickas till mig gratis. Snabbt därpå ställde han frågan om det verkade bra, skulle svara med "Ja men bara det inte tillkommer massa extra avgifter". Mitt i meningen började han klaga på att mottagningen blev så dålig att han inte hörde något och la på luren. Hoppas verkligen inte det kommer något hemskickat nu som jag verkligen inte vill ha och inte kan ångra.

Okänd 2012-05-29
Samma sak hände mig. De ringde och bad mig svara på 4 snabba frågor för en markandsundersökning. sedan nämnde de om eltandbosten som tack för hjälpen. När de sa att refilltandborstarna kostade x antal kronor och att det bara var att säga till om jag inte ville köpa fler sa jag att jag ville köpa själv i affären, men dessa var man tydligen tvugna att köpa via dem. tackade då nej till tandborstarna och hon undrade vad jag tackade nej till då de kostade 800kr (har tydligen blivit mycket dyrare sedan 22/5 enligt ett inlägg). Hoppas att det ine blir något så att de påstår senare att jag har tackat ja till detta.

Okänt 08 2012-05-28
Har successivt blivit uppringd av fler sådana här nummer. Svarar ALDRIG längre på nummer jag ej känner till (förutom ifall man känner igen riktnumret eller liknande), då dessa vettiga sidor finns, men det är ju förfärligt att våra uppgifter säljs av sidor som Facebook och liknande, för att missbrukas så här. Man kan då inte lägga ut sina uppgifter någonstans längre utan att trakasseras.

Okänd 08 2012-05-28
De ringer mig alla vardagar i veckan och alltid på kvällen eller när jag jobbar, Jag svarar aldrig, men jag har nu börjat blockera nummrena de ringer i från, Att de aldrig får nog? ringt säkert 2 månader nu...

Okänd 2012-05-28
Missade samtalet! Googlade och kom hit! Det tackar jag för!

Okänd 2012-05-24
Detta nummer har ringt mig lite då och då. Har aldrig svarat. Men aldrig kollat upp detta nummer för än nu. Dom ringde kl 20:44. Jävligt korkade tider. Men nu vet jag att det inte är lönt att svara.

Dentally 2012-05-24
Blev uppringd idag av detta nummer, och i o m att de ringde till det nummer som är det nummer jag lämnar ut till mina kunder (fotograferar bröllop) kände jag att jag måste svara. Men det var såklart ett företag som undrade nåt. De ville ställa 4 frågor om min tandhälsa eller nåt sånt, men jag hörde knappt vad mannen sa eftersom det var väldigt väldigt mycket prat i bakgrunden. Jag svarade på frågorna, och i slutet sa han att han skulle skicka ett paket med nåt (hörde inte vad) till mig som skulle vara gratis men egentligen kostade nästan 700kr. Fula knep, då jag trodde jag bara skulle svara på en undersökning.

Lägg in samtal från 0851720694
Annons
Creeper