Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0851720690

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, svensk fondservice, Svensk fondförvaltni

svensk fondservice 2013-09-11

Svensk Fondservice 2012-10-26
Fick samtal från Svensk fondservice idag igen !!!! denna gång valde jag att lyssan på det totalt opersonliga samtalet av en ung person som bara rabblade på med sit busdskap om hur fantastiska allting kommer bli och hur dåligt jag ha det idag med min PPM. de ringde från ett nummer 060 701 02 45 som förmodligen är en telesäljar organisation som svensk findservice använders sig av.

kändes helt absurt och oseriöst samytal, och jag åker på en hög med pappaer och information som komemr skickas hem och jag har blivit helt överkörd - det går inte att säga nej i telefonen utan att det fattar. Så nu måste jag svara dem skriftligen och säga NEJ så jag inte blir betalskyldig och bunden i ett år på deras tjänst

Detta marknadsförings sätt borde polisanmälas, för man lurar på folk skaer som de inte har ngn aning om.

tummen ner helt klart för deras metoder!!!

NEJ jag komme ej välja att använda dem som PPM förvaltare givet det oseriösa sättet att värva kunder.

0767626481 2012-10-18
Annons

Okänd 2012-06-26
Ringde mig tidigare, har även ringt mig upp till tre ggr i veckan de senaste 4 veckorna. När jag svarar ber de mig upplysa dem om min femsiffriga kod, men det jag funderar är över - varför behöver de den och varför skulle jag ge den till någon över telefonen?

Svensk fondservice 2012-06-24
Har varit inblandad med dom innan, och haft ruggiga problem med att ta mig ur det. De ringer mig varje dag, men jag bara klickar dom. Att ringa klockan 19 på en lördag eller söndag tycker jag bara är terroriserande.

Jag har fått bekräftat flera gånger från dem att jag inte står med i systemet och att mitt nummer inte kommer ringas upp. Polisanmälan nästa.

Svensk Fondservice 2012-06-08
Riktigt irriterande att bli uppringd varje dag i flera veckor. Ringde in för att spärra mitt nummer. Får se om det hjälper...Grrrrr :-(

Okänd 2012-06-05
samma nr har ringt mig ett antal gånger, första gången jag svarade så va de tyst sen la dem på.

Rix Telecom 2012-06-05
Telefon försäljare.
Okänd 2012-06-04
Jag har samma problem som alla andra. Dom ringer men när man svarar är de bara tyst i luren och sen bryts de. Har nog haft med dom och göra i flera i år men jag hr aldrig pratat med dom. Det bryts hela tiden. Börjar bli väldigt obehagligt med dessa samtal. Som många skriver tänker jag polisanmäla det här och se vart det leder.

Ett förbannat mumlan 2012-06-01
Storskojjare som inte lämnar en ifred i första taget. Inte andra heller. Lägg på luren i örat på dem bara. De förstår inte vad man säger. Ett nej är ett nej där jag kommer ifrån. Funderar på att terrorisera dem tillbaka. Metoden är jag inte klar över än. Vill ni hjälpa till?

VDAlexander Ernstberger
Verkställande direktör på Svensk Fondservice AB
0705-717876
alexander.ernstberger@svenskfondservice.se

Johan Bergsgård
Ansvarig Förvaltare
Telefon: 0704825170

Svensk Fondservice AB
Orgnr: 556754-2955
Adress: Kungsgatan 8, 111 43 Stockholm
Telefon: 08-535 25 400 (öppet 10.00-17.00)

Kundnöjdhet är ett nyckelbegrepp på Svensk Fondservice och vi strävar alltid efter att du som kund skall vara helt nöjd med oss och våra produkter och tjänster.

Om det är något du inte är nöjd med och vill tala med oss om, ska du i första hand vända dig till vår kundtjänst; kundtjanst@svenskfondservice.se för att få den hjälp du behöver. Vår målsättning är att bemöta alla synpunkter så fort som möjligt. Om du efter detta ändå inte är nöjd, skall du vända dig till bolagets klagomålsansvarige med en skriftlig framställan via någon av följande adresser:

Klagomålsansvarig
Namn: Christian Pettersson
Telefon: 08-535 25 400
E-post: klagomal@svenskfondservice.se

Svensk Fondservice AB
Kungsgatan 8
111 43 Stockholm

Terrorisera på bara!

ett förbannat fondbo 2012-05-25
Ett företaf som är seriöst rättar sig efter konsumetverkets NIX överenskommelse. Detta företag ät OSERIÖST i att de hävdar att följande inte gäller
Privata mobiltelefonabonnemang kan inte spärras i NIX-Telefon.
Enligt marknadsföringslagen (MFL) är det inte tillåtet att skicka SMS och MMS till mobiltelefonnummer utan att konsumenten först samtyckt till utskicket.

SWEDMA och Sveriges Callcenter Förening har tagit fram etiska regler för telemarketing till konsumenter. Enligt dessa är telefonsamtal i marknadsföringssyfte till mobiltelefonabonnemang som huvudregel inte tillåtna.

Undantag när marknadsföraren får kontakta via mobiltelefon
Det finns dock undantag från huvudregeln i marknadsföringslagen och de etiska reglerna. Marknadsföraren får kontakta en konsument;
•om denne aktivt valt att ange sitt mobiltelefonnummer för kundkontakt
•om det föreligger ett etablerat kundförhållande mellan konsumenten och marknadsföraren och erbjudandet avser samma typ av varor eller tjänster.

Jag föreslår att alla som störs av sådana bolag som detta fakturerar dessa för den tid de stulit. och min tid är dyr.

Okänd 2012-05-24
Har ringt mig flera gånger nästan dagligen i cirka 6-8 veckors tid. Precis som flera här ovan skriver, så slutar dom aldrig ringa.

Jag struntade i att svara de första 4-5 veckorna, då jag visste att det var Svenskfond service som ringde. Eftersom de aldrig gav upp utan fortsatte att ringa, svarade jag till slut och de är ingen i telefon, det är bara tyst och samtalet bryts efter några sekunder. Jag har flertalet gånger varit inne på denna sida och läst att många andra har samma problem.

Jag har tidigare ringt och spärrat mitt nummer hos dem, men det har ringt efter ett tag ändå. Nu ringde jag dem idag igen och spärrade mitt nummer. Tala om att detta inte är acceptabelt och jag polisanmäller dem och stämmer dem om de inte slutar ringa mig. Är det så att de har tekniska problem eller något så får de fixa det för jag vill inte ha ett enda j*vla samtal till.

Killen på kundtjänst bad om ursäkt och sa att han spärrar det igen. Jag sa till honom att de får kolla upp sitt j*vla system då jag, redan innan spärrat mitt nummer, men ändå blev kontaktad igen.

Nu hoppas jag verkligen att dom inte ringer igen, får då j*vlar!!

(Ursäkta språket, men ni förstår nog min frustration och jag behärskade mig i telefon, så här kom det istället...)

Okänd 2012-05-24
Ringt mig i över 1 månads tid flera gånger om dagen. Har laddat hem en app o blockerat numret.

Okänd 2012-05-24
I 3 dagar har dom försökt att få tag på mig, idag skulle jag svara för att snällt be dem sluta kontakta mig då mitt första möte med dem gav ett dåligt intryck. Har avvisat dem 2ggr tidigare. För säljer man något vill man väl ändå få information, jag sa då att jag inte hade tid med information via telefon men att dom kunde skicka information via posten. Detta ska man heller inte gå med på, för om man inte kontaktar dem efter att man fått informationen på posten träder denna tjänst i kraft efter 14 dagar, hur det nu kan komma sig. jag har inte tackat JA till något?? mycket konstikt. hursom helst, idag när jag svarade var det tyst i luren.. wtf! inväntar en ny terrorvåg av samtal de kommande dagarna.

Svensk Fondservice 2012-05-23
Säljare från svensk fondservice. Fick ett erbjudande att testa deras tjänst gratis ett halvår innan jag behöver betala. Valde att testa, ska bli spännande att se hur deras förvaltning artar sig.

0851720690 2012-05-22
telefonsäljare

0851720690 2012-05-22
säljare

Okänd 2012-05-22
Varför svara på nummer man inte känner igen, Låt det ringa eller tryck av!

Svensk fondservice 2012-05-20
0851720690 har ringt upp mig ett antal ggr de senaste året. När jag lyft luren har det varit tyst.
Jag kallar det telefonterror. Telefonterror kan komma från busringande ungdomar men detta här kommer från vuxna människor som vill tjäna en hacka på sitt företag. Problemet ligger hos den ansvariga som sköter själva uppringningen via en dator. Idag lyckades en dam vara kvar i luren. Hon är givetvis helt oskyldig. Hon hänvisade mig till hennes chef som låvade återkomma med ett mail. Jag hoppas nu på att mailet från dom som visar vem det är som är ansvarig. Min tanke är att polisanmäla händelserna och få ansvarig uppringare att sluta med dessa "tysta uppringningarna" eventuellt få polisen att gå vidare till åklagare eller liknande. De får gjärna prata med mig om fonder PPM och allt vad det nu är. Men att det är tyst i luren när jag svarar är inte acceptabelt. Ingen ska behöva ta emot tysta samtal. J.H.J

Svensk fondförvaltni 2012-05-18
Ringde till mitt mobilnummer, ville prata PPM-fonder. Jag har aldrig fått säljsamtal till mobilen förut, och frågade varifrån han hade fått numret. Det kunde han inte svara på och frågade om jag hade NIX (nej, jag tror inte på NIX). Jag avslutade samtalet och ändrade till skyddat nummer hos Telia.

Okänd 2012-05-18
Har ringt mig flera gånger har inte svarat eftersom jag inte är intreserad av deras tjänster.
Hoppas dom ger sig snart.

Svensk Fondservice 2012-05-16
Dom har ringt flera gånger innan. Har då lagt på eller bara låtit det ringa och hoppades dom skulle ge upp. Nu svarade jag och sa att dom fick sluta ringa innan jag anmäler dom. Han i telefon lät lite chockad och sa med ynklig röst "Jaha men det gäller ju din pension, men jag får be så hemskt mkt om ursäkt då" Ringer dom igen blir jag förbannad. Vill jag ha en sån tjänst kollar jag fan upp det själv. Tänker aldrig vara så korkad att låta mig luras av en telefonförsäljares "billiga" erbjudanden, slutar bara med att man blir fattig.

Svensk Fondservice 2012-05-15
Trots att jag ringt kundtjänst och sagt att jag inte är intresserad av deras tjänster och mejlat vid flera tillfällen om samma sak så fortsätter ringandet.
Företaget verkar vara på fallrepet då de är så desperata av att jaga eventuella kunder.
De borde hindras att ha tele abonnemang då de inte respekterar att man inte vill ha med dem att göra.

Svara ej 2012-05-15
Jag har fått kontinuerliga samtal från detta nummer i en månads tid, jag har inte svarat någon gång, har lagt in nummret som "svara ej" och nu ser jag att det gjorde jag rätt i! tack för infon!

Okänd 2012-05-15
Har ringt mig 4 ggr. på mindre än 24 timmar,, bara för att jag bytt fondförvaltare....

svensk fondservice 2012-05-14
ringer före 9.00 riktiga idioter

Svensk fondservice 2012-05-10
Jag har varit med i det förut men gick ur pga dålig ekonomi. Nu har de ringt flera gånger men jag svarar inte. Idag har jag skickat ett sms där jag ber dem om att spärra mitt nummer och jag hoppas att jag slipper bli uppringd igen!

- 2012-05-08
Ringde 8:50 till mig idag. Vaknade (jobbar natt). Så himla arg.

Svensk Fondservice 2012-05-03
Ringde upp deras kundtjänst på 08-535 25 400 och fick prata med trevlig kundtjänstmedarbetare som påstår att det är fel på nått system? Dialer pratade han om? Hursomhelst så ringer systemet upp folk av sig självt eller nått sånt? Jag tycker dock det är trakasserier oavsett och de spärrade mitt nummer i sina register.

Okänd 2012-05-02
Lade på när jag svarade. Det förfarandet irriterade mig så därför hamnade jag här och kan berätta om det.

Lägg in samtal från 0851720690
Annons
Creeper