Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0850935101

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, My safety, MySafety

My Safety 2015-05-11
Blev väckt kl 11 efter nattskift. Svarade och en grabb började med sitt säljsnack. Jag frågade om jag var kund. Han kollade upp och sa nej. Då sa jag att jag hade NIX och att han inte fick ringa mig. Då tyckte miffot att jag kunde sagt det direkt?
Ja eller så hade du kunnat kolla det innan du ringde... Önskade han en bra dag och lade på

Okänd 2015-05-07
Verkar ju som att det är mysaftey, men jag har inte dom så jag vet inte vad dom vill, i alla fall, vill ni inte att dom ringer så kan ni använda "AVG Anti-virus" samtals blockerare så slipper ni det.

Okänd/My safety 2015-05-05
Såg här att nr tillhör My safety. Är kund men har blockerat telnr men de ringer tydligen igenom. Tycker de kan maila om de vill något. Vill inte bli uppringd med tjat om ny skräckhistoria och hur dum man är som inte tecknar ny försäkring.
Annons

Okänd 2015-04-28
Svarar aldrig men dom ringer flera gånger om dagen.
Okänd 2015-04-28
ringde precis, hörde någon andas, men då lag man på luren. Konstigt beteende.
Köp er en Iphone och bloker numret varje gång nån telefon säljare ringer, då blir det lugnare och lungnare med tiden :)

MY SAFTY 2015-04-27
RINGER ALLA TIDER PÅ DYGNET FLERA GÅNGER VARJE DAG.HAR SAGT FLERA GÅNGER ATT JAG INTE ÄR INTRESSERAD OCH INTE VILL HA NÅGOT MED DOM ATT GÖRA

My safety 2015-04-25
Tips
Ta er tid att fylla i detta så gör ni det svårare för My safty

http://dm-namnden.org/att-gora-en-anmalan/anmalningsformular/

Okänd 2015-04-25
Ringde någon och sa öhhh öhhh öhhh sen la han på.

Jag tycker det är en bra beskrivning på personalen i ett sådan förtetg. Jag menar, hur dum kan man var som väljer ert yrke, där man blir hatad och ratad för att försörja en VD........Tyvärr är det dags att ta bort fast telefoni.....jodå jag har Nix också men det spelar ingen roll tydligen.

Okänd 2015-04-24
Om man redan kund, varför ringa igen ????

my safety 2015-04-23
Det ringde en ganska trevlig försäljare till mig från detta nummer. Han var ganska påläst i ämnet men när jag förklarade för honom att även om mitt personnummer är skyddat genom dem går det fortfarande väldigt enkelt att hitta det på internet så sa han att så inte var fallet och gav mig en påhittad förklaring (sellingpoint) och som IT-lärare (föredetta försäljare)kan jag garantera att han inte var speciellt påläst i det området för han började låta osäker och stakade sig i resten av samtalet innan han tillslut tackade för sig och sa hejdå. Tråkigt med säljare som inte förstår deras egen produkt.

ökänd 2015-04-21
blir bombhot snart...har ringt varje dag i över två år

Okänd 2015-04-21
Det ringde, men personen lade på luren så fort jag svarade. Oartigt.

Okänd 2015-04-15
En kille från My safety ringde och varnade för att alla personnummer ligger ute på nätet och frågade om jag vet hur jag kan skydda mig. Trots att jag upprepade att jag inte var intresserad upprepade han sig om hur bra detta var. Jag sa att jag vid ett antal tillfällen sagt NEJ till My Safety och att jag bokstvligen bett dem dra åt helvete förtsatte han med att säga att det nog inte var samma företag...... Blev lovad i höstras att mitt nummer skulle tas bort från deras listor, men de ger sig uppenbart inte. Nu är detta numret blockat på min mobil.

Okänd 2015-04-13
Svarar inte på okända nummer! Har NIX men troligen inte på mobilen....

Okänd 2015-04-13
Svarar inte på okända nummer!

my safety 2015-04-08
mycket irriterande att bli uppringd när man är nix registrerad - visa respekt!! jag har inte godkänt er som samarbetsparner och att ni får göra marknadsundersökning - my safety ligger nu i avisande listan hos mig!!

Otrevlig försäljare 2015-04-08
Ringde igår, idag på mobilen och hemtelefonen. Svarade och han uppgav att han ringde för My Safety och surrade om en försäkring som jag sagt upp. Väldigt otrevlig, saknar telefonhyfs.
Okänd 2015-04-08
Ringde igår, idag på mobilen och hemtelefonen. Svarade och han uppgav att han ringde för My Safety och surrade om en försäkring som jag sagt upp. Väldigt otrevlig, saknar telefonhyfs.
MySafety Försäkringar AB 2015-04-04
Kan således informera kortfattat vad företaget är, vad de erbjuder samt ang. NIX och hur ni får MySafety Försäkringar/Group AB att sluta ringa (kan ej svara för andra företag pga. att jag helt enkelt inte vet).

MySafety Försäkringar AB ingår i koncernen MySafety Group AB. SBM Fordonsbilmärkning AB är MySafety Försäkringar AB:s dotterbolag och ingår således i Mysafety Group AB. MySafety Försäkringar/Group AB grundades båda 1999 i Sverige och finns även i Norge, Finland, Ryssland, Polen, Ukraina.

MySafety Group AB har ca. 330 personer anställda och omsätter ca. 423 mlj (bokslut 2013/12) med vinstmarginal 8,38 %. Varav ca. 175 personer tillhör MySafety Försäkringar AB (det är dem som ringer ex.).

MySafety Försäkringar AB erbjuder via deras hemsida samt telefon i nuläget: kortförsäkring, spärrservice, självriskreducering, låsbytesförsäkring, ID-försäkring, Digitalt Skyddsförsäkring m.m och en rad kombinationer av dessa.

Kontaktuppgifter samt besöksadress finns på www.mysafety.se.

NIX innebär:
Företag får inte sälja till er över telefon, oavsett om ni själv säger ja till köpet.
Företag får inte hämta era nummer själva, från ex. nummerupplysningen.

NIX innebär också:
Företag får ringa upp er om ni är kunder till företaget.
Företag får ringa upp er om ni gett ert samtycke (fastän ni har NIX). Om ni exempelvis av ren hast godkänt "användarvillkor etc." på internet ingår ofta ert samtycke om uppringing av X företag.
Företag får ringa er om ni är kund (som inkluderar att ni gett ert samtycke att bli uppringd) hos samarbetspartner.

Vill ni inte bli uppringd gör följande:

1. Berätta att du har NIX när du blir uppringd. Du kommer i regel inte bli uppringd om samma sak.
2. Berätta att du har NIX över mail. Du kommer i regel inte bli uppringd om något.
3. Be om att bli borttagen när du blir uppringd. Du kommer i regel inte bli uppringd om samma sak.
4. Berätta att du vill bli borttagen från registret över mail. Du kommer i regel aldrig bli uppringd om något.
5. Ring in till kundservice mellan 08:00-18:00 mån-fre.

OBS. notera att detta enbart gäller försäljning.

Tycker personligen själv det är tråkigt med all problematik gällande telefonförsäljning, därav skriver jag detta och hoppas det är svar på en del funderingar. Själv arbetat som telefonförsäljare men har bytt bransch.

Källor: www.mysafety.se, www.minabolag.se, www.nixtelefon.org.

My Saftey 2015-04-02
Ville sälja ID-skydd ihop med UC.
20% rabatt lika med 59:- / månad.
På UC kostar samma tjänst 49:- / månad.

Okänd 2015-04-01
Ringde upp men lade på! .. j-ligt störande då detta inte var första gången ..
MySafety 2015-03-25
Ringde ang min facebook och bad mig lämna ut dom fyra sista i mitt personnummer och påstod att det hade kommit en lag att man var tvungen att lämna ut sina fyra sista siffror för att vara med på facebook! VARNING FÖR DESSA!

Okänd 2015-03-26
Urless på detta ständiga ringande. Har bett dem sluta men det hjälper tydligen inte.Idioter

Okänd 2015-03-26
Detta nr ringde mig, när jag svarade sa en kvinno röst, man känner sig som ett utskitet äppelmos, sedan la dom på, man undrar ju varför

Okänd 2015-03-26
hej!
jag har ringt från den nummer men jag föstår inte vem kan ni skicka mig ett brev tack

My Safety 2015-03-25
Tycker nästan synd om de som sitter och ringer. Men det var en hopplös typ. När jag avbröt efter ca 20 sekunder och frågade vad det var han ville sälja kunde han inte säga det utan fortsatte sin "berättelse".Har du Iphone kan du trycka på det uppringda numret och blockera direkt

Okänd 2015-03-24
Ringde upp från en telefon med skyddad nummer. Entelefonsvarare svarar; Välmommen till my safety, vi har sök dig för en marknadsunderökning. Om du är medlem i Nix så kan vi ringa dig eftersom du varit i kontakt med någon av våra sammarbetspartners och på så sätt ingått i ett avtal som innebär att vi får ringa dig. Varken min fru eller jag har varit i kontakt med något företag vi inte känner till.

0&-509 351 01 2015-03-24
Svarade; hallå! På min frus telefon. Hörde ljud i bakgrunden, men efter 15 sekunder lade personen på utan att säga något! Suck...Vad göra? Som vanligt ett oregistrerat nummer.
Okänd 2015-03-23
tyst i luren när jag svarade.

My Safety 2015-03-23
Rabblade information i fem minuter om stulna identiteter och personnummer. När jag tackade nej, är inte intresserad, blev säljaren aggressivt påstridig och ifrågasatte om jag inte ville skydda mig och mina pengar. När jag sa att de skulle acceptera ett nej blev säljaren rent förbannad och slängde på luren.

Lägg in samtal från 0850935101
Annons
Creeper