Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0850930199

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

Kommentarer

Enligt besökarna ringer
sinitor, Sinitor Research AB, My Safety

08-509 351 01

Okänd
jävla idioter stör mig varenda dag har inte tid med detta.

Mysafte
Känns nästan som de dom som kommer lura oss och sedan länsa konton eller köpa saker i våra namn.
Annons

my safety
Blev uppringd, men svarade ej. Ringde därefter tillbaks och krävde att de tog bort mitt nr. Först ville Niklas ej hjälpa mej om han inte fick mitt personnummer. Jag vägrade ge honom det och sa att ni faktiskt har mitt mobilnummer, sök på det. Fick tjata ett tag, men till sist gav han sej och strök det så jag slipper bli uppringd, det fanns ett annat namn kopplat till numret helt felaktigt, suck!

Okänd
Ringer flera gånger per dag irriterande,varför kan inte nix stoppa dessa idioter någon som kan svara på detta skulle vara tacksam. Sluta trakassera folk.

MySafety
Skräpföretag som försöker sälja olika typer av paranoiaförsäkringar. Gör inte affärer med dem! och ta inte emot deras nyckelbrickor, det är bara ett trick för att komma runt NIX!
Okänd
Svarade ej

08-509 351 01
kommer det kosta om man har svarat och de bara har lagt på?

08-509 351 01
De ringde mig nyss men sa ingenting och då la jag på!
min kompis har svarat en gång svara inte kostar typ 259 kr

Okänd
Inte svarat någon gång efter att läst allt här, de har ringt mig ett flertal gånger, säkert runt 30. Antingen väldigt tidigt på morgonen (runt 6.30) eller för sent på kvällen (runt 23).
De ger då inte upp iaf..

Mysafety
Hej,
Ringde precis en ytterst otrevlig kille som ville sälja personnummer skydd till mig. Han påstod att om någon använder ditt personnummer och tex tar lån så får du stå för det om du inte har det skydd han erbjöd. Vilket inte stämmer. Vill bara varna.

08-509 351 01
Ville sälja in skydd för min identitet om jag skulle få hem en bluff faktura, tackade vänligt nej flera gånger, men han blev bara mer och mer otrevlig, sa bara tack och hej och la på!
My safety
Ringde och sa han var från My safety, frågade två gånger om mitt namn sen att ja beställt en larm bricka, han la efter det på
Safety nånting
Ville sälja nån typ av identifitetsskydd. Sa att mitt person nummer fanns tillgängligt för alla på nätet. Jag sa att jag inte ville tacka ja till något på telefon utan ville få hem information, men det gick inte! Kollade sedan om mitt person nr fanns på upplysning.se s han påstod, gjorde det inte, så dem försöker bara lura på en nåt skydd som inte behövs.
08-509 351 01
Okänd
Dom ringde och la på
My safety
Hemskt företag som försöker sälja mån form av abbonang på säkerhet för id, nycklar, bankkort mm
Tar inte ett nej!!!
08-509 351 00
Konstigt att alla säger att det är bedrägeri och en massa skit. Det här numret (08-50935100) har ringt mig flera gånger och det är någon från 3 varje gång. Och dom brukar bara ringa upp folk som har telefon abonemang hos tre.
MySafety
En kille från MySafety som ville sälja identitetsskydd för användnings av mitt personnummer på nätet
Okänd
Verkar ha en dålig dialer, ringde mig 15 gånger på två minuter.
08-509 351 00
Ringde, dumt nog svarade jag. De la på. SPAM verkar det som.
08-509 351 00

08-509 351 00
MySafety, ville sälja identitetsskydd där man får en bekräftelse om man själv eller någon annan använder ens personnummer, s.k. identitetsstöld, bedrägeri. Jag ville inte ha nåt dock.

Okänd
Ringer även till Finland. 12 ggr idag ovh 2 ggr igår... Svarar ej.
My Safety
Ringde mig nyss och sa att de va något med att om jag tappar bort min plånbok så skulle jag ringa dom och spärra alla kort med ett samtal för 49kr i månaden vilket jag inte nappade på
Okänd
Att inte svara innebär bara att de fortsätter inga x antal gånger. Så det bästa att göra om vill att de skall FORTSÄTTA ringa är att inte svara.
NIX gäller inte för marknads- och opinionsundersökningar samt religiös information så att åberopa NIX i alla lägen är okunnighet från den som försöker.
Med det dailersystem som Sinitor använder kan man lägga upp olika telefonnummer som uppringare så att det kan bli ganska många telefonnummer att lägga in i sin blockeringslista.
Okänd
Har NIX men dom ringer ändå,jag svarar inte, i fall dom ringer tusen gånger till. Vilka störande samtal,snälla hur få man ett slut på detta ringande????????????????

Okänd
Ringde mig kl. 20:45 men jag använder Truecaller som blockade samtalet så jag slapp svara. Men en kvinna hade pratat in på mitt telesvar och sagt att hon gillade "Melodisk hårdrock" (vad nu det är) och sedan lagt på. Vilka idioter!!

Okänd
Svarade men ingen i luren, la in numret på min rejectlist (samsung) efter jag sett kommentarerna här.
Okänd
Ringer men ingen är där när jag svarar är klart att det egentligen skulle anmälas. Sluta att ringa.

Lägg in samtal från 0850930199Socialt

Annons
Creeper Missat samtal på Google+