Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0850007897

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

Kommentarer

Enligt besökarna ringer
Compricer, Compricer AB, TM

Okänd
Bara att blocka skiten!

Compricer
mejlade dom och bad dom sluta ringa mig lovade att lägga mitt nummer i spärrlistan men nej då ringde mig ändå idag igen 2016-04-12

Okänd
Ringde idag vid 9 imorse, var nyvaken så jag svarade. Han presenterade sig och sa att jag svarade på en enkät igår. (vilket jag gjorde men ingenting om detta företaget eller dylikt.) Så förstår inte varför dom ringde??
Han sa också att jag hade skrivit att jag hade tagit lån, vilket jag nekade till för det hade jag inte. Då tackade han för sig och sa att han inte kunde hjälpa till med något.
Annons

Okänd
Svarar inte

Okänd
ej svar bara tyst,tjockskallar.26-1-2016.

Compricer
Dom har ringt massa gånger men jag svarar aldrig.

Compircer
Man blir uppringt om man tidigare någon gång har sökt lån via lendo

Compricer
Ringde idag, jag svarade men de sa inget och la på efter en stund !?!?!? Normalt !

Compricer
Har ringt 4 gånger har ej svarat

Okänd
jag svarade aldrig utan letade upp nr och såg att det va från Compricer.

Compricer AB
Mina medmänniskor - ni ska inte bli upprörda eller något liknande. Jag svarade och hen som ringde upp började "mässa" varpå jag la på luren. Jag såg på min display vilket nummer som hade ringt upp, varför jag bl.a. gick in på "missatsamtal.se" och fick företagsnamnet, som ringt mig - Compricer AB! På min iPhone finns en tjänst: "Blockera ...!". Använder jag den tjänsten så slipper jag samtal, meddelande ...osv från denna abonnent! Busenkelt och befriande!!

Compricer
De ringde mig och sökte en annan person. Jag sa att då har du ringt jävligt fel och sa åt honom att plocka bort mitt nummer jävligt fort. Är dessutom med i NIX.

Idag ringde det en till från något annat företag och återigen sökte någon annan person. Jävla skitföretag säger jag!

Compricer
Många som har kollat upp lånemöjligheter hos t.ex. Lendo får compricer som ett alternativ.. Och så fort dom ser att din ekonomi på något sätt har förändrats ringer dom upp och vill erbjuda ett som dom kallar det "bättre" lånerbjudande.. Jag rekommenderar er att avsäga er intresse och lägga på luren!!

Compricer.
Nu har detta jävla nummer ringt 3 ggr idag. Ringt innan oxå. jag svarar men det lägger på. Om den personen läser detta så svara då, ditt jävla kioskmongo, så ska jag spåra dig och ditt jävla företag tills världens ände och trycka ner alla minuter du stört, alla ögonblick du tycker det e okej att störa, alla dåliga humör så långt ner i halsen på dig att jag kan känna ditt rövhål!

08-50007897
En kvinna ringde mig, detta telefonnummer var helt okänt för mig, hon ville prata om en försäkringsfråga. Jag befann mig på jobbet och sa att jag inte hade tid att prata, hon "men varför svarar du då?". Jo, jag svarar utifall jag har vunnit någon miljon och någon vill berätta det för mig, samt om mina barn har drabbats av olycka, då vill jag veta det också, fast inte med samma iver som om jag hade vunnit någon miljon. Ja, ni fattar, men vilken jävla människa, RING MIG INTE EN GÅNG TILL!

Compricer
Ringde och frågade om jag hade några lån och vägrade ge sig när jag sa att jag varken ville svara på det eller var intresserad..
han gav sig inte så jag fick lägga på luren.

Okänd
Ringer upp och lägger på luren

Okänd
Ringde mig kl 11:00 igår på förmiddagen men jag svarade inte. När det ringde andra gången i går runt 15-tiden, svarade jag och sa mitt namn. Då la personer på.

Väldigt konstigt att nr ringer mig idag igen runt kl 10

?
Ringde en signal, ingen där. Förmodligen försäljare.

Okänd
Säger att han ringer från comprice och vill ha min personnummer. Mycket märkligt. Han fick inte mitt personnummer.

Okänd
De ringde tidigt som fan och väckte mig

Okänd
Ringde 1 signal och lade på.

Jag har definitivt INTE bett någon överhuvud taget att ringa för att "få hjälp" att binda något avtal. Jag ingår inga avtal över telefon.

Okänd
Det ringde en signal sedan la de på
compricer
Bara puckat att påstå att jag skulle ha haft något med compricer att göra öht - nyttjar inte rena skojarföretag som de är och dessutom är numret de ringde mig på såväl oreggat som knappt använt. Är min reservmobil som jag nästan inte haft igång sen jag köpte den för ett halvår sedan som de ringer på.
Compricer
Lägg ner högafflarna, det här numret tillhör compricer och ni har själva troligtvis bett de ringa er för att påminna er om att binda nya avtal. Det vill säga att de gör er en tjänst.
Okänd
ok, då vet jag att det är en säljare edyl.

08-50007897
ringt två ggr redan i dag,svarar inte .listan för blockade samtal på min telefon blir allt längre.sorgligt att man ska behöva hålla på så!!SLUTA RING!!!!

08-50007897-
rngt två gånger

Okänd
ringt två gånger idag men undrar ???????
Okänd
Olämplig?vad fan vill dessa människor svarar man inte en gång så kan dom väl sluta ringa...

Lägg in samtal från 0850007897Socialt

Annons
Creeper Missat samtal på Google+