Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0812201550

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

7 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Nouvo din assistent, Johan Sebastian Ljun, nouvo marketing kb s

Nouvo din assistent 2011-09-02
Akta er för detta företag!
Jag håller på med en egen utredning och det är en soppa utan dess like. Killen är otroligt skicklig och förmodligen är alla personer på detta företag samma person som kan gå från den trevligaste säljare till en riktig obehaglig typ. Jag kommer att lämna in en polisanmälan. Han byter bara skepnad hela tiden och det går inte att ringa honom om man tro det. Hur han lyckas med att ringa från ett stockholmsnummer och att jag några timmar senare riunger upp honom och får beskedet "numret är inte i bruk" säger ju en del om hans kapacitet. Jag har betalat cirka 1700 2010 för tre år och nu 3300 kronor 2011. Hur jag kunde vara så dum är inget annat än att jag trodde vad han sa att de hade en Pengarna tillbaka-garanti. Företaget är både den som skrämmer och som skyddar, så det är riktigt obehagligt. han är riktigt slipad! Om jag inte får tillbaka pengarna så får jag leva med detta, men jag hoppas han åker dit.
MVH
En företagare

Nouvo din assistent 2011-08-30
I går fick jag ett samtal från Nouvo din assistent som gjorde mig misstänksam. Förstår nu att jag blivit lurad och kommer att polisanmäla händelsen.Känns inte speciellt kul...

Nouvo din assistent 2011-08-29
Jag förstår nu att jag blivit lurad redan 2010.10.18. Jag har betalt en räkning på 1779:-. Det som gjorde mig misstänksam var ett samtal som kom från Nouvo igår och en man sa att det var dags att förnya spärrtjänsten. Jag skulle få betala för två år för så stod det i avtalet.Om jag inte var nöjd med tjänsten skulle jag få pengarna tillbaka inom en vecka efter betalning. Jag ifrågasatte den hanteringen och då kunde han inte svara riktigt.Jag kommer att skicka tillbaka fakturan när den kommer och bestrida det hela.
Annons

0812201551 2010-12-10
Varningen för detta bolag verkar befogad.
Det skulle kosta "bara 39:-/mån "och gälla under 3 År för att som han sade , slippa förnyas varje månad samt som en extra bonus fick man ett år gratis alltså 4 år för endast runt 1400:- + moms...
Blev misstänksam o hittade detta forum om dessa skojare!

Nouvo Assistans 2010-08-18
Ringde en kille från något som heter nouvo assistans? och säger att han säljer en tjänst mot telefon försäljare! företaget verkara till början vara bra och trevlig när dom ringer, låter som att de är många som jobbar där men i svjälva verket verkar de som att de bara är en kille i 24års åldern som sitter hemma och spelar in din röst och sedan skickar en faktura till dej och påstår att du har beställt en tjänst av honom! sedan ringar de varje månad och säger att man inte betalat och jag har inte beställt något och tänker inte heller betala för något som jag inte beställt! KÖP INGET AV DETTA BOLAG!!!!

nouvo marketing kb s 2010-05-10
OBS OBS OBS OBS:::::::::::::Köp ej några produkter av detta företag
Samtalet spelas in under säljarens samtal till dig, dom vill ha ett ja från din sida och då är du skyldig över 3000 kr till företaget.
VARNING VARNING....................

Johan Sebastian Ljun 2010-04-26
För ca 3 veckor sedan blev jag uppringd av en som skulle ordna så att jag aldrig skulle bli uppringde av säljare igen. Mycket motvilligt gick jag med på detta endast för att jag var så trött på alla dessa säljare som ringer till mitt företag. Efter samtalet ringde jag ganska irriterad till SCB och frågade om det verkligen var så att jag måste betala för att de skall sluta lämna ut mitt namn och nr. till säljare. De upplyste mig om att det inte kostade något och skickade hem ett papper som jag kryssade i skrev under och skickade tillbaks.

Fakturan från nouvo marketing kopierade jag och skrev fakturan bestrids i sin helhet på och skickade tillbaks.

Idag blev jag uppringd från hans nystartade företag som heter Ljung Consulting. Han började trevligt med att fråga om fakturan som jag inte betalt. Jag förklarade att jag inte vill betala för något som är gratis och att jag bestrider fakturan. Påpekade även att då jag inget betalt så har ju tjänsten ännu inte införts. Han blev arg och sade att de inte bedriver välgörenhets verksamhet eller något sådant. Sedan skulle han maila en kopia av fakturan. trotts att jag påpekat att jag inte är hemma och inte kan läsa mail innan jag kommer hem vilket är om några veckor.

http://www.allabolag.se/befattningshavare/Ljung%252C_Johan_Sebastian/7797cdd047184ccd44f5354bc19996de

Lägg in samtal från 0812201550
Annons
Creeper