Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0771181006

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

Kommentarer

Enligt besökarna ringer
Boxer, Excelsior Group AB
Boxer
han frågade om mitt bredband..o då jag inte hade tid o prata fråga han om när han kunde ringa o avsluta med ja håller koll puss vilket gör mig jäkligt misstänksam
Boxer
Ringt ca. 12ggr bara sen igår. Fått spara numret på mobilen i min tele.säljar-grupp bara för att kunna blockera samtalen. Dom slutar ju aldrig annars!
Okänd
Helt tyst i luren..inte ett sus
Annons

Okänd
nää,nu får det vara slut på alla dessa samtal nu drar jag ut jacket
Okänd
Har ringt min mobil 5 gånger bara idag.

Okänd
Tyst i luren
Sluta för fan att ringa folk hela tiden

Excelsior Group AB
Dessa jävlar skulle ha ett skott i pannan.

Okänd
Ring upprepade gånger men ingen finns där !?
Okänd
Tyst i luren... jag som har nixat mitt nr, hur fan gick det här till??

Okänd
Har ni fest eller?
Det lät som en fickringning från krogen, kul! Eller inte.

Okänd
Tyst i luren....idioter!

Okänd
Snart dax för inköp av en visselpipa..mmmoooaaaahhhh

Okänd
Tyst i luren.irriterande.
Okänd
Tyst i luren när jag svarade, precis som så många andra upplevt,. Man kan ju undra vad de vill?????
Boxer

Okänd
Tyst i luren

Okänd
Ingen ville prata med mig när jag väl svarade
Okänd
Tyst i luren i 20 sek, sedan bryts samtalet

Okänd
svarade inte
0771181003
Tyst i luren
Okänd
nu får det vara nog! Kontaktar boxer och ställa ultimatum.

Okänd
Ringer många gånger varje dag på mobilen, jag sitter på jobbet och hinner inte svara. De fortsätter sedan på kvällen och ringer flera gånger. Eftersom vi har dålig täckning ute på landet går det oftast inte att svara men signalerna går fram. Väldigt irriterande. De borde väl sluta när de inte får något svar.

Okänd
När jag svarade efter dom ringt flera gånger, sa dom bara Hallå, vem är du?

När jag fråga vem dom va, la dom bara på!!!

Okänd
Hörde bara prat i bakgrunden innan det kopplade ner.
Okänd
Tyst i luren. Förmodligen ringer man upp flera nummer på en gång. Har anslutit mitt mob.nr till Nix.
Okänd
Dialer, tyst i luren. skulle tro att deras system bryter mot telemarknadföringslagen.
Excelsior Group AB
De använder uppenbarligen en dialler då det nu vid ett flertal tilfällen varit tyst i luren när jag svarar. Högst irriterande.
Excelsior Group AB
Ringde för Boxers räkning (där jag är kund) - MEN ALDRIG givit tillstånd att kontakta mig via mitt mobilnr. JAG kontaktar Boxer IFALL jag vill ändra något i mitt abonnemang. Att ringa min mobil innebär att JAG tvingas svara mitt i natten, och betala för dyra utlandsamtal, i de fall jag befinner mig utomlands. Boxer borde absolut låta mig AKTIVT välja att jag alltid vill bli väckt, och dessutom betala för den ibland extrema kostnaden för mobilsamtal från Sverige till den plats jag råkar befinna mig på. Excelsior Group AB (med VD Bahador Bernard Bashiri i Järfälla) borde, och bör, se till att ALDRIG ringa mobiltelefoner, och ALDRIG påstå att de ringer DIREKT från Boxer (eller andra som de skrivit avtal med), utan DIREKT ange att de ringer på UPPDRAG AV sin kund (om de nu är det). Excelsior, Silentium m.fl. borde följa de riktlinjer/etikettregler som Johan Talenti m.fl. HÖGST ansvariga bakom både Silentium, SWEDMA o NIX-registret SJÄLVA satte upp som REGLER för några få år sedan, i stället för att LURA OSS SLUTKUNDER att ansluta oss till bl a NIX Telefoni o -adresserat, o sedan utnyttja dessa register, samt FULLSTÄNDIGT STRUNTA I DESSA MORALISKA o SJÄLVKLARA moraliska regler, för att nu, år 2013, med stöd av sina MODERATA stödjare, TERRORISERA oss vanliga, fattiga slutkunder/vanliga människor, för att både LURA och STJÄLA oss vanliga människor på våra sista, dyrt förvärvade slantar och DYRT betalade tjänster på ALLT som vi har kvar/tidigare ha avtalat om. Johan Talenti har själv uttalat sig om hur otroligt godtrogna vi svenskar är, och hur otroligt mycket (miljarder kronor) vi kan luras att betala (sök mha t.ex. Google), när vi svarar på alla dessa telefonförsäljarsamtal. Nu, 2013, utnyttjar han detta till fullo, m.h.a. sin kära moderatregering, för att både som VD för Selentium och andra telefonförsäljarföretag (ex. Excelsior) göra TVÄREMOT de moraliska regler som han själv satte upp, när han, som ansvarig för SWEDMA, NIX m.fl, sade sig representera de som ville att vi slutkunder skulle SLIPPA ta emot OÖNSKANDE, OBESTÄLLDA, KRIMINELLA 'försäljnings'-/förläng ningssamtal från LURADE företags slutkunder
Okänd
Tyst i luren

Okänd
Tyst i luren

Lägg in samtal från 0771181006Socialt

Annons
Creeper Missat samtal på Google+