Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0757575260

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

16 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Jämför nu, Hallon

Hallon 2017-02-27
(hon)Hej jag ringer från hallon. (jag)Va? (hon)HALLON! (jag)Vadå hallon? (hon)Ja, från hallon (Jag)Ursäkta jag hör inte hallon vadå? (hon)Ja från mobiloperatören hallon. (jag)KLICK!

Okänd 2017-02-02

Okänd 2017-02-01
Har dom hål i huvudet
Annons
Okänd 2016-12-29
Uppger att de ringer från just (schysst?) och bankar om att vinna iPhone. Ger sig inte när man säger att man inte är intresserad. Inget poeng med civiliserad dialog. Säg nej o lägg på.

Okänd 2016-12-27
Ringde för typ tionde gången, PÅ JÄVLA RIKTIGT!!!
Denna gång var det någon i luren, frågade vad han ville,sa även att sluta att lägga på när man svarade!!! -Han: vi håller inte på så på detta företag... Sa då att hej då med dig... -Han,sluta nu för fan... Jag la på... Va Fan är detta??

Okänd 2016-12-23
När jag sökte på Hitta.se ser jag att numret går till Gläns Konfektion KB i Halmstad. Jag tror att numret är kapat. Jag tror inte att Gläns Konfektion KB i Halmstad ringer sådana här samtal.

Okänd 2016-12-23
Jag blir så trött!! Det här numret har ringt ett antal gånger och jag har aldrig fått någon i luren förrän igår. Trots att jag är snabb. Jag har hört att den här typen av företag ringer upp många nummer samtidigt och sedan blir det den som först svarar som de talar med. Den här göken påstod att jag tävlat på Internet om att vinna en iPhone. På det svarade jag att det tror jag inte ett dugg på att jag har för jag vill INTE VINNA NÅGON nördtelefon a la iPhone. Han babblade på att han då kan göra min telefoni billigare och jag svarade att det tror jag inte heller på eftersom jag har ringer vääääldigt lite. Han fortsatte att tjata, jag blev asförbannad och röt till slut att du hör jag inte vad jag säger och lade på luren. J-a idiot alltså!!

Okänd 2016-12-21
Personen eller personerna verkar vara sjuka i pannbenet. Svarar av den anledningen att jag vill veta va faan dom vill mej. Har försökt ringa upp men den eller dom jävlarna svarar inte. SJUKA Personer ska sitta inspärrade. SKA TA REDA PÅ VEM DET ÄR

Okänd 2016-12-16
Lägger på när man svarar!!!
Varför ringa och bete sig som dagis?!!

Okänd 2016-12-13
Tror faktiskt jag minns förut. .Att de är säljare som jobbar med/åt "HALLON. ..
En gång i tiden ringde de pga en obetald faktura som iofs inte stämde. Men iaf. Sen en annan gång ringde de upp för att kolla om jag var nöjd med leverantören hallon eftersom jag nyligen hade bytt till dem. Dock kunde de inte hjälpa till och rätta till alla problem som hallon hade ställt till med och det var inte lite problem de hade orsakat. Så kändes rätt värdelöst för mig när de ringde flera gånger och kunde ändå inte göra ett skit.Samt att hallon inte rättade till felen på lååååång tid.

DOCK möjligt att detta företag även jobbar åt "andra företag" utöver hallon..

Okänd 2016-12-08
De kan för fan sluta ringa om man inte har svarat efter två gånger. De borde väl fatta att man inte vill ha med dem att göra då. Siv

Okänd 2016-09-23
Hörde bara en nån som satt o handades. När jag skulle höra på mitt mobilsvar, Glömde väl lägga på

Vet ej 2016-09-23
Svara inte så jag har ingen aning vem fan de e som ringer stup i kvarten. Jävligt iriterrande....
Okänd 2016-05-23

Okänd 2016-05-10
Jämför nu 2016-05-04
"Säljaren" säger sig ringa från företaget "Sjysst" (juste) men org.-nr säger "Jämför nu". Två helt "klara" lögner samt undertryckande av väsentlig information är klarlagt, det går säkert att hitta mera men för mig räcker det för att klassa företaget såsom oseriöst och, om jag nu "råkat" ha ingått ett avtal, med hänvisning till distansavtalslagen kräva annullering samt taktfullt förklara på vilket mörka ställe de lämpligen kan stoppa sina propåer.

Lägg in samtal från 0757575260
Hittar du inte vad du söker?

Annons
Creeper