Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0756660497

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Dentally, Dentaly, Dentali

Dentally 2013-02-25
Samma som 2012-09-29 Ringde o sa att jag hade varit med i en undersökning. Jag är med i Eniro för deras undersökning men de har inte mitt nummer, för jag har skyddat nummer. Hur har detta kriminella? företag fått tag på mitt nummer. Sa bestämt ifrån att jag inte ville ha. Får jag i alla fall "gratis" tandborsten kommer jag polisanmäla dem inte bara för utskickat jag inte har bett om, utan också för lögn med undersökning som jag INTE har deltagit i.

0728645928 2012-10-29

Hörde inte 2012-10-17
Extremt dåligt ljud, hörde något med Malmö och att det handlade om någon form av undersökning om hälsa på nätet. Jag sa att jag inte var intresserad av det, och då gav säljaren sig direkt.
Annons

Dentally 2012-07-10
Nu har DM-nämndes beslut kommit. Tydligen hämtas uppgifterna från en Facebook och detta hade hämtats 2009! Deras uppgifter om att det var några månader sedan är ju helt åt helvete. Förmodligen har de dessutom köpt uppgifterna av någon annan leverantör... Bluff och båg är förnamnet..

Okänd 2012-10-12
Ingen i andra änden.

Dental? 2012-09-29
Påstod att jag varit med i en undersökning på Internet för några månader sedan. Har jag inte varit!! Han svarade inställsamt "att det är lätt att glömma sådant". Han pratade på mycket snabbt och använde flera taktikord som att jag var "utvald", tack för hjälpen", "gratisgåva" med mera.
Gratisgåvan skulle vara en helt ny eltandborste.Förstod direkt att det var något skumt och när jag äntligen fick en syl i vädret sa jag att jag verkligen inte ville ha hemsänt någon eltandborste. Han var helt oförstående till detta och undrade om jag inte hade någon annan i hushållet jag kunde ge den till. Slutade med att jag än en gång sa nej tack och avslutade samtalet

Okänd 2012-09-26
Tjej med skånsk brytning slutade ej att prata fast ja la på idioter tycker jag..

Dentally 2012-09-20

Dentally 2012-09-20

Okänd 2012-09-10
Telefonsamtal från en Skåning som innehöll ett tack för tidigare enkätsvarsdeltagande samt en eltandborste som gåva. Svarade nej tack på detta erbjudande.

Okänd 2012-08-22
Tjej med skånsk + utländsk brytning som pratade jättefort och otydligt. Påstod att jag svarat på nån enkät och ville tacka mej för mitt medverkande genom att skicka en gratis eltandborste. Jag frågade flera gånger vad företaget hon jobbade för hette men eftersom att jag är norrlänning fattade jag inte många ord av vad hon sa med den där roliga brytningen... Jag sa att hon måste ha ringt fel person eftersom jag inte svarat på någon enkät men då sa hon "men det är väl du som är "förnamn efternamn"?. Jag sa att det måste ha blivit fel och att jag inte ville ha någonting. Hon var trevlig och sa tack och lade på. Hoppas det inte kommer nån "överraskning" i brevlådan ändå.

Okänd 2012-08-15
Sa att jag hade blivit utvald för ett pris i en undersökning jag tidigare hade gjort, som jag kanske har glömt, om tandborstning. Priset var en eltandborste med 2st medföljande borstar och om en månad skulle de skicka fler borstar hem till mig... (nu börjar det bli skumt)... för en kostnad av 230 kronor/set. Jag frågade varför varpå han svarade:
"Vi ser det lite som ett bilköp. Du får bilen men får själv stå för bensinkostnaden."
Jag svarade att jag iallafall får provköra bilen innan jag binder upp mig på något varpå jag tackade nej.

BLUFF Å BÅG!!!

telefonförsäljare 2012-08-14
vill sälja eltandborstar med bindande kostnad på minst 600kr

Okänd 2012-08-03
Bluff, bluff, bluff! Dessa telefonförsäljare är riktigt fula. Telemarketingföretag borde förbjudas. Har tidigare jobbat på ett företag vid namn Marknadsmedia och de var inte bättre. Skönt att slippa den branschen.

Okänd 2012-07-26
Ringde mig med. ska spela med som fan nästa gång. Ska se vad dom säger. Nu ska dom få!
Okänd 2012-07-13
Ringt mig säkert 20 gånger på 1 månad nu. Svarar ej. Första gången sa dom att jag varit med i någon undersökning och svarat på frågor om mina tänder. Sa åt dom att ge fullständigt fan i att ringa mitt i fotbollen!

Okänd 2012-07-13
Utlänning som ville sälja tandborstar och hänvisade till en undersökning jag varit med i för halvår sen. Jävla skojare. Kan inte ens svenska.

Okänd 2012-07-13
Utlänning som påstod att jag varit med i deras undersökning för fem månader sedan (nä kommer ja inte ihåg). Svårt att höra vad hon sa. Ville skänka en eltandborste "billigt". Värde bla bla.. Bla bla. Nä jag har inga tänder kvar, sa jag. Bla bla bla.. IGEN - "NÄ JAG HAR INGA TÄNDER KVAR SÅ JAG BEHÖVER INGEN BORSTE" Öh, tack o adjö. /Arne

Dentally 2012-07-12
Dam med utländsk brytning som precis som andra skrivit här, vill tacka för att jag varit med i deras undersökning för fem månader sedan (har jag inte varit) och sedan vill skicka mig en eltandborste gratis med prenumeration på borsthuvuden. Ful marknadsföringsmetod, tackade nej förstås.

Dentally 2012-07-11
Nysvensk skåning som bryter och vill tacka för att jag svarat på frågorna i en undersökning.Svarade att jag inte kommer ihåg att jag svarat.Personen rabblade då upp mitt personnummer som stämde, hur faan kunde han veta det??. Tackade nej till att få hem eltandborste.

Dentalist 2012-07-10
Sa att jag svarat på en undersökning inom de sista 4 månaderna, Vilket jag inte gjort. Sa att någon då använt mina uppgifter hela personnumret. Vilken undersökniung kräver det skulle aldrig ge ut dem på en onlineundersökning. Sa spelar ingen roll vill inte ha något gratis paket som tack för hjälpen. Skånsk manlig röst som var jobbig att lyssna på.

Dentally 2012-07-10
Precis likt övriga så har samma nummer ringt mig och hävdat att jag varit med i en undersökning som jag inte varit. Företaget är nu anmält till DM-nämnden.

Okänd 2012-07-10
Lade på när jag svarade

Okänd 2012-07-09
Ringde mig idag och blev direkt misstänksam. Tack alla ni som skrivit här, nu vet jag hur jag ska agera när de ringer igen..stackars dem ;)

dentally 2012-07-05
Ringde mig nyss, samma sak här. Sade att jag varit med i nån undersökning och svarat på frågor online, samt att jag nu skulle få hemskickat en eltandborste helt gratis, ingen hake. Men att borsthuvudena kostade x antal kr i månaden, haha! Kostnadsfritt javisst ;-) Tog mig nån sekund att inse bluffen, så då lade jag på. Dom ringde upp igen, svarade ej.

Sjukt jobbig röst dessutom, förstod inte så mycket av vad hon sa.

Okänd 2012-07-04
Jobbade när skåningen ringde, trodde kanske frugan varit med i någon undersökning!!
Ringde precis upp för att fråga va det va för skit dom hittat på ljuger o säger att jag varit med i någon undersökning, förklarade lugnt att jag jobbar som sprängare o ringer ni en djävla gång till så letar jag reda på vart fan ni håller hus ospränger bort hela djävla skiten!!
Förbannade terrorister! tror dom får nret från tele bolaget o ringer folk som är utomlands mest, vem får betalt för uppkopplat samtal?! satans 1% are..

Okänd 2012-07-03
Har min telefon enbart till då jag lägger ut grejer på Blocket. Så frågan är om de är några som sitter och samlar på sej en massa nummer och namn,(Inte någon som jobbar för blocket)för dom frågade efter mitt nicknamn som jag bara använder mej på Blocket. Konstigt. Är de mer som kan göra samma anknytning till Blocket?

Okänd 2012-07-03
Ringde om att jag hade varit med på en undersökning för 4 månader sen har ny mobil sen typ 4 månader med nytt nr...Vet inte vad hon ville när jag inte ville ha gåvan å inte sa JA när hon ringde så sa hon tack å hej.

Okänd 2012-07-02
Skåning ringer o säger att dem vill tacka mej för att ha varit med i en undersökning. Dem vill ge mej en eltandborste . Kruxet, jag har då aldrig svarat på nån undersökning.

Okänd 2012-07-02
Skåning ringer o säger att dem vill tacka mej för att ha varit med i en undersökning. Dem vill ge mej en eltandborste . Kruxet, jag har då aldrig svarat på nån undersökning. La på direkt.

Lägg in samtal från 0756660497
Annons
Creeper Missat samtal på Google+