Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0739783176

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

6 kommentarer


okänd 2019-10-01
Ringde 09.30 Hej, har du tid att prata. jag är din nya doktor. Använde mitt förnamn. Obehagligt. Lade på.

Okänd 2019-09-30
Ringde 6.45 Så mitt namn o sa att han var min doktor. Jag sa att jag har ingen doktor. Han upprepade igen o jag sa samma igen. Han lade

Okänd 2019-09-24
Ringde min mormor precis och utgav för att vara hennes nya doktor. Varpå min mormor frågar om han sitter nere på hennes vårdcentral och han svarar ja. Frågade om hon var hemma och hon svarar att nej jag är borta hos min dotter. Sen bad han henne sätta sig på sängen och det gjorde hon och han frågar henne om hon kunde prata och frågar hur mycket hon väger. Då frågar hon honom vad heter du? Och han svarar Janne. Min mamma reagerar och går in och tar telefonen för min mormor tycker det är obehagligt. Hon frågar då vem det är och han lägger på. Har ni varit med om liknande? Min mormor är 70 år och hade hon inte varit här så hade hon kanske fortsatt samtalet som vi ej vet hur det skulle slutat. Vi anmälde till polisen eftersom det är bedrägeri. Varna era nära och helst äldre som kanske har mycket läkarbesök som min mormor.
Annons

Okänd 2019-09-06
Ringde och undrade om jag har tid och sa mitt förnam och han sa att han är dokror och han jobbar på Karolinska och han ville veta min ålder , hur mycket jag väger och sen hörde han att nogån var med mig och han frågar att är det min man och han ville prata med honom också , när han frågade honom hur gammal han var, min man svarade sen plötslig avbröts samtalet av den påstådda doktorn.

Okänd 2019-09-01
Ringde och sa mitt namn och presenterar sig som doktor. Frågar om jag har tid att prata. Vid nekande direkt på med luren. SVARA INTE.

Okänd 2019-08-22
Ringde och undrade om jag hade tid att svara på några frågor; när jag sa nej fortsatte denne med att säga att han var doktor och undrade hur gammal jag var och om jag oftast sov på mage eller sidan, innan han abrupt avbröt samtalet. Han visste dessutom mitt namn.

Lägg in samtal från 0739783176
Annons
Creeper