Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0721586871

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, European Business Gr, Din Lokala Del, Sofi
0721592121 2014-04-04
072-832 26 73 2013-10-17

Okänd 2020-10-18
hej hur mår du själv
Annons
Okänd 2020-10-18
hej hur mår du själv
Okänd 2013-08-05
TMare-svara ej
0731828891 2013-08-05
Okänd 2011-11-16
Samma idioter ringde mig igår. Då gjorde jag som vanligt. "Tack men nej tack" och la på luren. Sen goglade jag dem för skojs skull och fick läsa den här sidan. Jag blir så trött på dessa som lever på folks rädsla och ovetskap.

Idag ringde dem igen. Jag sa att de hade ringt igår och jag är inte mer intresserad idag, speciellt efter jag förstått att de är ett jävla pack och bluff-företag.

Då undrade han varför jag va så otrevlig och sa att bara så att jag visste de tänkte han nu skicka en faktura på 23 tusen bla bla bla.. Och när jag undrade varför lät han mig veta att jag valt att testa på dras tjänst och liksom alla andra här på sidan glömt säga upp den och därför bundit mig för nån abonnemang ytterligare nåt år. Jag bad han fara (började bli riktigt arg) och lät han veta att jag minsann skulle polisanmäla dom.

Ring nu på en gång så jag får höra på, sa han då.

Strax efter ringde skyddat nummer igen. " Ja de va från polismyndigheten, är de här Erik ****?" Jag svarade att så var fallet och frågade vederbörande om han var polis nu istället för bedragare? Då la han på. Kanske ville han bara höra ett JA så han kunde klippa ihop någon bekräftelse vad vet jag.

Jag ringde sen polisen och gjorde en anmälan mot allabolag.com. Det här var inget nytt för polistjänstemannen som hade tagit emot anmälningar mot samma bolag tidigare. Däremot tyckte han det va "kul" att de ställde till det ytterligare för sig när de utgav sig för att vara myndighetspersoner då det i sig är ett mycket allvarligare brott!

Han bad mig, om jag får en faktura, ta en kopia och skriva på diarienumret för att sen skicka till polisen.

Okänd 2011-11-15
Påstår dom att man har gått med eller gjort en uppsägning av det som de säger, så skall man inte lita på det alls till 100%! Om de spelar upp något som de säger att det är en, så kan man ge sig på att det är förvrängt på något sätt. KRÄV bara en kopia av det som de påstår på papper, så har ni bra bevismaterial med er till polisen för en anmälan. Om dom då sänder en räkning, så gå bara med det till polisen för en beivran av räkning!
Okänd 2011-11-15
european business group center. en Sofi ringde mig och påstod att jag iett samtal med en Sara hade sagt ja till ett gratisabonnemang i sex månader vilket skulle fortsätta om jag inte sa upp det och nu skulle det kosta mig eftersom jag inte sa upp det, 9542kr. blev paff spelade in en uppsägning av avtalet. vet inte hur göra känner mig rånad . kari-pekka

European Business Gr 2011-11-10
Jag är representerad nedan. Ville bara meddela att jag i går fick faktura på någon form av abonemang. Den returneras i dag. Polisanmälan gjord!

sofi johansson 2011-11-08
snart dax att snacka med h-a om detta. man ska inte lura vanligt hederligt skattebetalande folk på detta vis.

Okänd 2011-11-07
Vad skall man bli, om inte riktigt fly förbannad och super-dunder jätte-ilsken. När dom är så förbannad påstridiga, så skall man bli som åsna, och envisas med denna mot-fråga: Har jag gett er på något sätt TILLSTÅND, att ringa upp mig? Om det inte hjälper, så skall man göra en polis-anmälan mot koncernen på nummer: 11414. Och sätt in bluffmakarna och skojarna så det verkligen osar pest och pina om det.

sofi johansson sky 2011-11-07
fick idag samtal som sa exakt samma som ni andra har fått . jag skulle betala 24000kr för något jag ej bestält. man blir så jävla förbannad och bisviken över att det kan sitta ett sånt j-a pack och försöka lura folk.

European Business Gr 2011-10-28
Har igår och idag blivit uppringd av Sofie Johansson från European Buisness AB.
Hon påstår att jag har fått ett gratisabbonemang i 6 månader och jag vet inte vad det är för något gratis abbonemang jag fått aldrig hört talas om detta. Skulle ha tecknat detta muntligt i april månad. Försökte förklara för en ihärdig tjej att jag tecknar aldrig något över en telefon. Hon vill att jag skulle gå med på att avsluta det hela och då betala 11 000 kr istället för 23000 kr. Jag sa till henne att jag kommer att gå vidare med detta. När jag läser vadni andra har skrivit så är det tydligen någon som är ute och försöker lura folk.. Även jag kommer att polisanmäla detta om det skulle dyka någon faktura. Förbannad är bara förnamnet.
jan

Refa Media Sweden AB 2011-10-25
Sofia Johansson jobbar numera för 118818 som drivs av Refa Media Sweden AB.
Hon säger sig ringa för 118118, dvs Eniro. Denna oseriösa säljare verkar ha bytt till ett annat av dessa sk bluffföretag.

alla företag.com 2011-10-25
Numret hemligt på ENIRO. En dam fågade efter företagsuppgifter för att komplettera sitt register. Avböjde, vilket var bra eftersom detta företag inte finns.

SanOlsson 0313608075 2011-10-24
jag har också fått ett samjtasl

jag har också fått ett samtal från detta företag samt att jag skall betala minst 5970 kronor + momsför mågonting som jag aldrig har hört talas om. De papper som de sa att de skickat har inte kommit till mej, de anser att det är postens fel att jag inte har fått dem ang. kontraktet på ett avtal. Fick efter stor påtryckning tala med chefen Niklas Andersson som upplyste mej om att jag har att välja på 24 månader eller 6 månader hur kan detta vara möjligt?

Okänd 2011-10-24
Samma mall som tidigare, jag bestred och sa att jag överlämnar till min jurist.

Skånsk tjej 2011-10-21
Undrade om de uppgifter man hade stämde. Jag sa att det vet jag ingenting om. Men enligt henne skulle jag ha tecknat ett gratisabonemang i april......etc.
På det svarade jag: Aldrig...
Hon ville att jag skulle ta orden "säga upp avtalet" i min mun. Svarade då att man inte kan säga upp något som inte finns..
Jag frågade om hon spelar in samtalet just nu,men fick ett "nej det får man ju inte göra utan att vara övens om detta". Hon tjatade på om att jag måste bekräfta eller korrigera "mina" uppgifter..
Samtalet urartade snabbt och jag bad henne fara och flyga och slängde på luren.

Okänd 2011-10-21
Har just haft samma upplevelse som flera av er övriga. Påstridig, inledningvis vänlig kvinna med skånsk dialket påstod att jag talat med "Sandra" i mars, fått påminnelse i juli och nu skulle betala en större summa pengar för ytterligare 24 månader. Alternativt skulle det räcka med en tolv månaders uppsägningsperiod. Jag frågade om samtalet i mars var inspelat men det visste hon inte. Hade något resonemang om att det inte alltid behövs. Hon har lovat att skicka faktura med alla handlingar. Hoppas hon gör det, så jag kan polisanmäla

EBG IGEN!!! 2011-10-20
Vg se PLUS på nästa torsdag så får ni höra samtalet från dem....
Synd att ett antal snälla människor går på denna bedrägliga bluff!
/

Okänd 2011-10-20
Har idag blivit uppringd av en tjej från European Buisness AB.
Tjejen som ringde hette Sofie Johansson som påstår att jag har fått ett gratisabbonemang i 6 månader och jag vet inte vad det är för något gratis abbonemang jag fått aldrig hört talas om detta. Skulle ha tecknat detta muntligt av en Sandra Larsson i mars månad. Försökte förklara för en ihärdig tjej att jag tecknar aldrig något över en telefon. Hon vill att jag skulle gå med på att avsluta det hela och då betala 6000 kr istället för 24000 kr. Jag sa till henne att jag kommer att gå vidare med detta. När jag läser vadni andra har skrivit så är det tydligen någon som är ute och försöker lura folk.. Även jag kommer att polisanmäla detta om det skulle dyka någon faktura. Förbannad är bara förnamnet.

En "Sofie Johansson" 2011-10-19
Uppringd idag från nr 0721586871 av denna påstridiga kvinna med bred skånsk dialekt. Hon gick på om samma sak som till er andra, tex samma som skrivit 111018 ("tecknat avtal" i mars, påminnelsebrev i juli, som aldrig kommit, osv). Mkt påstridig och obehaglig person. Om faktura kommer ("11000 kr") blir det polisanmälan. Mkt tacksam o lättad av att hitta denna förklarande sajt!! /Calle

European business gr 2011-10-19
Jag har idag fått samtal från en Sofie Johansson som representerar European business group. Jag fick samma "generösa" erbjudande som ni andra att bara behöva betala för 7 månader. Jag bestred naturligtvis allting och la på luren och har sedan inte svarat. telefonnumret som denna person ringde från är 0721586871. Enl den nya konsumentlagen kan exvis ett gratisabbonemang inte automatiskt övergå till något man behöver betala för utan att ny kontakt tagits. Gör polisanmälan så fort ni får en eventuell faktura!
Okänd 2011-10-18
Blev idag uppringd av Europeen bussnies group,kan bara inställa mej till andra som har blivit uppringda.Väldigt påstridig,har en jordbruks fastihget,är 3 st delägare,inte aktiv,kan inte minnas att någon har ringt till mej angående företags-marknadsinformation.
allaföretagen.com 2011-10-18
Blev också uppringd precis som ni andra av en dam med dialekt som påstod att jag gjort en muntlig överenskommelse i mars.Påstod också att jag haft gratisabonnemang i sex månader, fått ett brev i juli där jag kunde sagt upp avtalet( naturligtvis har jag inte fått något brev) Skulle också betala
24000. Väntar med polisanmälan till ev faktura och inspelningar kommer. Telefonnumret hon ringde från är 0709 794453.
AllaBolag.com 2011-10-17
Ringde idag och påstod att jag skulle ha ett prov abonnemang på sex månader. Som inte hade blivit uppsagt. Så nu skulle jag ha bundit mig till ett två års abonnemang. jag sa glöm det jag gör aldrig upp något på telefon. Så jag tryckte bort henne. Hon kastade om förnamnen när hon började samtalet med att hon skulle kontrollera mina uppgifter. 072-1586871

allaforetag.com 2011-10-17
Påstod att jag ingått avtal med dem i mars och att de första 6 månaderna var gratis. Hon, Sofie med den skånska dialekten, sade att de skickat underlag till mig i september och eftersom jag inte hört av mig så ville de nu bara kolla att mina uppgifter stämde. Om jag skulle säga upp avtalet nu skulle det kosta 24000kr. lol. Jag sa att jag av princip aldrig ingår några avtal per telefon men att hon kunde skicka inspelningen till mig om det fanns någon.OSV. Hursomhelst, det är andra gången jag blir uppringd av samma eller liknande firma och det är andra gången jag stänger av telefonen mitt i samtalet. Deras telnr denna gång var 0709794482

0721586877 2011-10-17
Blev uppringd av en obehaglig kvinna (kan ha hetat Sofie, skånsk dialekt) som påstod att jag var skyldig 24.000:- för ett abonnemang jag muntligt ingått i mars. Jag skulle ha fått uppsägningsblankett och fått allting förklarat per telefon av en säljare enligt henne. Sedan sa hon att jag tryckt in olika val på min mobil som var bindande. När jag bad att få underlag på detta sa hon att det skulle ta 6-8 veckor att få fram dom, men fakturan på 24.000:- skulle komma inom en vecka. Hon var dryg, otrevlig, påstridig och obehaglig. Avbröt mig hela tiden när jag försökte säga att jag inte gjort detta val. Kommer att polisanmäla när (om) fakturan dyker upp.

0721586877 2011-10-17
Blev uppringd av en obehaglig kvinna (kan ha hetat Sofie, skånsk dialekt) som påstod att jag var skyldig 24.000:- för ett abonnemang jag muntligt ingått i mars. Jag skulle ha fått uppsägningsblankett och fått allting förklarat per telefon av en säljare enligt henne. Sedan sa hon att jag tryckt in olika val på min mobil som var bindande. När jag bad att få underlag på detta sa hon att det skulle ta 6-8 veckor att få fram dom, men fakturan på 24.000:- skulle komma inom en vecka. Hon var dryg, otrevlig, påstridig och obehaglig. Avbröt mig hela tiden när jag försökte säga att jag inte gjort detta val. Kommer att polisanmäla när (om) fakturan dyker upp.

Lägg in samtal från 0721586871
Hittar du inte vad du söker?

Annons