Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0721586867

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Amanda Jonsson, Dinlokaladel.se

Alexander Bojan från 2012-03-19
Alexander Bojan från "google expert" frågade efter företgasnamnet och mitt namn som var fel, han hävdade att jag hade ett inspelat muntligtavtal med dem
om sökord på webben och den gratistjänst som jag enligt honom har,vilket jag ej har. Jag erbjöds avsluta "gratisavtalet" för 2500 eller låta det löpa 2 år till för 11900kr, ett avtal jag aldrig tackat ja till. Jag bad om organisations no. och fick då 556598-5405 vilket icke existerar! Jag bad att få återkomma per tel. och fick då tel.no.031-3608558 vilket går till qvi-consulting som inte har något reg.no.??? Då man ringer kommer man till en växel som ber en att lämna meddelande. Vi avvaktar och står redo med förbundsjurist!

Din del företag 2011-12-15
Siten reggades i november. Hur kan de då ha sålt annonsplatser sen i våras? http://who.is/whois/dindelforetag.com/

Tomas Svensson tele 2011-12-13
Jag har likt kommentar 2011-12-13. Har ej tecknat något avtal med DinDelföretag. Anser mig vilseledd
av försäljaren Tomas Svensson Vid ankomst av faktura så kommer polisanmälan att göras
Annons

Din Del Företag 2011-12-13
Blev just uppringd av en otrevlig fakturaskojare som påstod att jag gått med på ett abonnemang på deras värdelösa hemsida dindelforetag.com för det facila priset av 24 000 kr. Han hävdade att han hade en röstinspelning från i april där jag gick med på ett gratisabonnemang i 6 mån, som sen skulle förlängas om jag inte sa upp det, men kunde inte spela upp den. Han kunde heller inte tala om vilket organisationsnummer de hade, när jag skrattade åt honom och frågade hur han kunde sitta på en ekonomiavdelning och inte ha tillgång till deras organisationsnummer la han på luren. Polisen är kontaktad, men de sa att jag kan anmäla när jag fått en ev faktura, men hon jag pratade med sa att det sannolikt inte skulle komma en sån.

Okänt nummer (Din De 2011-12-12
Tomas Svensson från Din Del Företag (okänt nummer på displayen) har just ringt mig med samma historia som flera av era andra blivit utsatta för. Påstod att jag tecknat ett avtal per telefon om att ha mina bolagsuppgifter på deras hemsida. Nu skulle ärendet gå till inkasso eftersom jag inte betalt fakturorna (23.880 kr).

Jag bad att få lyssna till samtalet, men fick till svar att jag måste maila dem och be om detta. De ska då höra av sig inom 4-6 veckor blev svaret. När jag bad om deras org.nr. blev han mkt förnärmad och sa att jag ”utsatte honom för ett polisförhör fast det borde vara tvärtom”!! För övrigt ville han inte ge mig organisationsnumret, utan sade att det kan jag hitta på deras hemsida.

Förutom att jag aldrig tecknar den typen av så abonnemang, så finns det en lite komisk poäng:
Enligt Tomas Svensson ingicks detta telefonavtal 2011-03-11, kl. 12.20. Exakt vid det klockslaget var jag ute på en bergsvandring i södra Portugal tillsammans med Friskis&Svettis. Jag hade inte ens mobilen med mig!

Jag kommer att göra en polisanmälan.

Helena S.

Dolt nummer DIN DEL 2011-12-09
Samma som er andra, sydländsk brytning. Försökte övertala mig att jag var kund hos dem sedan i April. Jävla skojare. Blev otrevlig när jag hävdade att jag aldrig någonsin skulle bli kund för ett sånt upplägg. "Fortsätt leva ditt liv så" och hängde på luren i örat på mig.

din del företag 2011-12-09
Jag får ganska mycket samtal från olika bluff företag. Å jag har tröttnat på det och funderade på vad jag kan göra å kom på att det måste gå å spela in jag har letat å hittat en app på market som jag nu har installerat å spelar in alla samtal utan de dom ligger i telebok å det säjer jag med en gång det är en försäljare som ringer å jag ingår inga avtal över telefon bara vägrar. Har haft firman i 6-7 år nu å det går i perioder som de ringer.
Så har in en Android telefon så gå till market å sök efter call recorder å prova dig fram till den som funkar på din telefon
/ Peter

Skyddat nummer 2011-12-08
En man med sig med sydländsk brytning så man inte uppfattar vad han heter. Ringer och påstår att jag talat med en Martin Björk och tackat ja till ett gratisabonnemang för ett halvår sedan och nu höll han på att förbereda min faktura på 23880kr, Vilket är en direkt lögn då jag aldrig tackar ja till något på telefon ang min lilla hobby firma. Han blev riktig otrevlig när jag ifrågasatte vad han höll på med och sa att jag ska polisanmäla honom, till slut la han på luren.Hatar telefonförsäljare.

Dolt nummer först se 2011-12-06
Det ringde precis en stressad man till min sambo som kallade sig Peter Hansson som påstod sig ringa från Din del och påstod att min sambo beställt något från dem i april via en Elin Johansson. Han påstod att de hade en obetald faktura på 23 000 kr och om de inte löste det omgående på telefon skulle de ringa den till Inkasso. Vi ringde direkt till polisen och polisanmälde. Du som skrev det tidigare inlägget idag kanske borde göra samma sak så att de ser att det kommer från flera håll.

Okänd 2011-12-06
Samma som övriga här...
Uppringd av en Alexander Bojan som hävdar att jag tackat ja till ett gratis erbjudande från hans kollega Elin Johansson. Blev kopplad till hans chef, Stefan Sjöbo som hävdar att det bara är att betala och att de har bevis på att jag tecknat avtal med dem, att de skickat bekräftelse, faktura och påminnelser. J...a puckon!
Får jag minsta papper från dom så blåser jag iväg en faktura på mkt dyr konsulttid i retur.
// Oskar

Org nr. 5568146178 2011-12-02
Har precis också fått ett samtal från en man som bryter på svenska med liknande innehåll som övriga kommentarer på denna sida. Allt är en stor bluff!!

Alla Företagen.com 2011-11-29
En kvinna, Katja Jones ringde och sa att jag hade gått med på ett gratis internetpublicering i 6 mån. av min firma, nu skulle jag betala 995kr/mån. i 24 mån. för att om man inte svarade på deras brev, som de påstod att de hade skickat, så var det ett juridiskt bindande avtal man gjort, alltså ett rent bedrägeri från dem. Jag polisanmäler idag men fick några namn och adress; säljansv.(bondfångare) Niklas Persson, VD Stefan Sjöbo, som Niklas Persson hävdade vara död när jag krävde att få tala med honom, företagsansv. Kasper Botini, deras adress Gamla vägen 8 234 35 Lomma.

Hemligt nummer 2011-11-28
Idag för tredje gången ringer en man från EBG från Hemligt nummer. Det är anledningen till att jag svarar. Och jag känner igen ovanstående texter. För det är precis vad de hotat mig med. Faktura på 24.000 kronor för något jag beställt för ett halvår sedan. Vad som skrämmer mig mest är att de ringer från hemligt nummer då kan man inte skita i att svara ifall det är skola/dagis som ringer. Vilka svin.

Okänd 2011-11-24
En kvinna som presenterar sig med skånsk brytning så man inte uppfattar vad hon heter. Ringer och påstår att jag talat med en Martin Björk om en företagspresentation den 27/5-2011. Vilket är en direkt lögn. Då jag aldrig tackar ja till något på telefon ang min lilla hobby firma. Jag brydde mig inte om att fråga mer. UItan sa att hon var en jävla lögnare och la på luren. Sen har hon ringt fler gånger utan att jag svarat. Hatar telefonförsäljare.

Okänd 2011-11-11
Om ni får en räkning till faktura från denna koncern, så skall man vägra att betala det och göra direkt en polisanmälan mot bolaget! Men om man får ett samtal från dom och KRÄVER att man betalar det, så låt dom icke skrämma en heller i detta fall! Köra med skrämsel-propaganda, då kan man kyssa sig själv i baken!

Okänd 2011-11-10
Tack "egb" för upplysningen. Det är ju inte så attans långt härigrån ;) Jag fattar fortfarande inte hur de kan vara så fräcka och påstridiga när de vet att de sitter och ljuger en rätt upp i ansiktet. /BJ

ebg 2011-11-10
Du som undrade var de finns i Sverige; i Lomma i Skåne.

Okänd 2011-11-10
Ja vad fan, man får ju slag. De läser från ett manus, för hon påpekade exakt samma sak i morse. Jag skulle aldrig i livet acceptera gratistjänst 6 månader för att senare betala 23.000. När hon nämnde summan sa jag att hon var ju fan inte klok i huvet och la på. Men som sagt de har allas vår adress. Någon som vet var detta företag finns i Sverige. De påstår också att muntlig överenskommelse är gällande. Fy f-n för

Okänd 2011-11-10
Ja vad fan, man får ju slag. De läser från ett manus, för hon påpekade exakt samma sak i morse. Jag skulle aldrig i livet acceptera gratistjänst 6 månader för att senare betala 23.000. När hon nämnde summan sa jag att hon var ju fan inte klok i huvet och la på. Men som sagt de har allas vår adress. Någon som vet var detta företag finns i Sverige. De påstår också att muntlig överenskommelse är gällande. Fy f-n för

Okänd 2011-11-10
Ja vad fan, man får ju slag. De läser från ett manus, för hon påpekade exakt samma sak i morse. Jag skulle aldrig i livet acceptera gratistjänst 6 månader för att senare betala 23.000. När hon nämnde summan sa jag att hon var ju fan inte klok i huvet och la på. Men som sagt de har allas vår adress. Någon som vet var detta företag finns i Sverige. De påstår också att muntlig överenskommelse är gällande. Fy f-n för oärliga människor!!

European Business Gr 2011-11-10
Precis samma läge för mig - "Företaget påstår att jag har avtal med dom och skall verifiera faktura utskick på 24000. Dom påstår att jag haft en gratistjänst som nu övergått till betlatjänst och jag inte sagt upp denna. Jag protesterar men dom manupelerar samtalet till att dom kommer att skicka en faktura på 11000 för att jag skall avsluta i förtid. Bedrägeri, skall polisanmäla."

Okänd 2011-11-08
Hej!
Jag kommenterade här den 4/11 (Gun). Jag vill ge er ett litet tips.
Jag har programmerat alla mina kunders telefonnummer med den vanliga ringsignalen. Släkt och vänner med en snäll melodi. ALLA övriga som ringer har fått en stark, ambulansliknande signal. Detta gör att man är observant och då kan man låta bli att svara. Är det viktigt får de väl prata in ett meddelande. Därmed slipper man kanske försäljarna.
Idag ringde det ett annat nummer än i fredags. Det gick till ett liknande företag (tror jag). Svarade inte, men jag tror att de har olika företag som hjälper varandra och nu har någon annan tagit vid. Håller på att kolla upp det nya numret - vill inte skriva det här ifall det är seriöst. Men det var nystartat 2011 och hade liknande verksamhet.
Bara en uppmaning att vara försiktiga.

/ Gun.

Okänd kvinna 2011-11-08
Jag har också blivit uppringd av denna hemska kvinna den 4 november. Jag har polisanmält detta måndagen den 7 november trots att jag inte fått någon faktura. Jag tycker att alla drabbade borde anmäla vare sig ni får faktura eller ej, så polisen får upp ögonen för detta. Ju fler som anmäler, desto bättre.

0721586878 2011-11-08
Hände samma sak för mig - hotfull person och en faktura som ska skickas hem till mig på 23000 kr. För min del är det ingen tvekan - jag skulle aldrig beställa en sådan här produkt. Jag var bestämd och bad honom förklara vilka juridiska underlag som fanns men då blev "chefen" som jag pratade med - Mikael Peters - extremt hotfull. Obehaglig upplevelse, speciellt med tanke på att de har min adress. Jag ska anmäla det här till polisen. Företaget finns dessutom med på svensk handel som blufföretag.

Nu mer från dolt nr 2011-11-08
Mycket otrevlig kvinna som har ringt mig 2 dagar i rad. Påstår att jag har haft ett löpande gratis 6 månaders avtal men att jag ska börja betala nu. När jag ifrågasatte skrek hon tror du att jag ringer och ljuger, det minsta problemet är att plocka fram grundavtalet som jag skickade till dig. Frågade till vilken adress hon hade skickat avtalet hon uppgav då min nya adress sedan 1 augusti. Jag skrattade och sa att hon var synsk eftersom inte ens jag visste i maj att jag skulle flytta dit. Hon slängde på luren i örat på mig. Ringer nästa dag och samma sak händer. Tycker att hon kan ägna sig åt att spå framtid ist det verkar hon kunna bra.

Okänd 2011-11-08
Samtal från en mycket påstridig och otrevlig kvinna som påstod sig ringa från allaföretag.com. Hon sa att jag för drygt 6 mån sedan accepterat ett gratiserbjudande om kontaktuppgifter till min enskilda firma och att de 6 gratismånadersna just löpt ut och att hon därför skulle skicka mig en faktura på drygt 24 000:-. Jag vet med säkerhet att jag inte ingått avtal om detta och men hon var otrevlig o påstridig. Jag begärde att hon skulle visa mig det avtal som hon påstår att jag ingått men det var hon inte intresserad av. Återstår att se om det kommer faktura, då polisanmäler jag på studs!!!

YEMNARE HÄLSA 2011-11-07
Gud så glad jag blir. Fick ett samtal fr en Kristian Nilsson som påstor att jag ingått ett avtal med en Johan och fu är jag bunden i 24 månader och skall betala 995 kr. När jag blev förbannad och sa ifrån då sa han att han är där för att hjälpa mig. Jag sa att jag ej behöver hans hjälp för att jag inte har acceptera något avtal. Efter en lång diskution la han bara på. Jag kontaktade både polis och konsumentkontoret och har skrivit på FB så alla mina företagar vänner vet om detta.

En kvinna, namn ? 2011-11-04
Detta nummer har jagat mig på mobilen i flera dagar. Idag svarade jag.
Precis som alla övriga har kommenterat så hade jag (enligt henne) fått ett gratis erbjudande i mars. Nu hade jag inte sagt upp det efter deras påminnelse (som jag inte fått). Därför skulle jag betala en faktura på 23 000 men hon ville vara snäll och endast fakturera hälften???? Vaddå, jag beställer aldrig något via telefon och är säker på att vi inte fått något på posten. Då säger hon att jag skulle kolla posten lite bättre. Riktigt otrevlig var hon. Jag sa att det blir polisanmälan och svaret jag fick var att polisen kommer ju inte att betala dina fakturor.
Både jag och min man pratade med henne och vi krävde att hon skulle skicka det kontrakt som vi skrivit på + en inspelning av det påstådda samtalet. (Jag har inte skrivit på något).
Jag krävde att få företagets org.nr och det är detta: 5568146178
Med hjälp av det numret hittade jag denna sidan och fick stöd i mina misstankar.
Jag ska gå vidare och anmäla företaget till Svensk Handels varningslista + göra en polisanmälan om det kommer någon faktura. Naturligtvis ska jag bestrida den i så fall.
Till alla som redan gått med på en "halverad" faktura finns det hopp. När fakturan kommer så BESTRID den och betala inte. När så många blir drabbade så kommer de snart att åka dit.

Gun.

"allaföretag.com" 2011-11-03
Amanda Jonsson påstår att jag fått ett 6 mån gratisabonnemang i 22 april i år och att eftersom jag inte avbeställt nu kommer få en faktura för 24 mån abonnemang. Hörde inget belopp eftersom jag genast talade om att jag inte har ingått något avtal med dem. Den som erbjöd mig gratisabonnemanget ska ha hetat Elin Johansson.
Jag sa att det blir polisanmälan. Amanda hotade då med inkasso, kronofogden och betalningsanmärkningar.

"allaföretag.com" 2011-11-03
Amanda Jonsson påstår att jag fått ett 6 mån gratisabonnemang i 22 april i år och att eftersom jag inte avbeställt nu kommer få en faktura för 24 mån abonnemang. Hörde inget belopp eftersom jag genast talade om att jag inte har ingått något avtal med dem. Den som erbjöd mig gratisabonnemanget ska ha hetat Elin Johansson.
Jag sa att det blir polisanmälan. Amanda hotade då med inkasso, kronofogden och betalningsanmärkningar.

Lägg in samtal från 0721586867
Hittar du inte vad du söker?

Annons
Creeper