Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0709774254

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
European Business Gr, EBG AB, EBG AB (Dolt nummer)

Hittaföretaget.se 2012-01-23
Exakt samma förfarande som alla de andra, det spelar ingen roll vad du har sagt vid en ev inspelning POLISANMÄL!!! De är sedan länge kända av polisen. Skriv: - jag bestrider denna faktura pga bedrägligt och felaktigt innehåll,skriv datum då du polisanmälde på fakturan,kopiera och spara kopian. Skicka originalet till avsändaren på fakturan eller till adressen ute på kuvertet. Företaget finns i Bjuv och är svartlistat, finns på Handels Svarta Lista över blufföretag. Jag har hittills fått 3 påminnelser inklusive inkassokrav. Upprepa proceduren och returnera påskrivet. De slutar tillslut. Dessutom har inte ett enda polisanmält fall gått deras väg i en ev rättegång. Lycka till,tryck till asen! Om ni har möjlighet, spela in samtaalet på er telefon, polisen skulle verkligen uppskatta det, det skulle hjälpa dem i deras arbete att stoppa dessa bedragare.

dolt nr 2011-12-06
samma har hänt mej, grrr, jävls skit bedragare, har polisanmält dom, och ska bestrida fkturan

EBG AB, Dolt nummer. 2011-12-05
Fått samma samtal ikväll... I mitt fall påstod dom att en Sara Holm hade pratat med mig i April och att jag då hade godkänt via knapptryckningar. Mitt företag har varit overksamt sedan snart 3 år sedan och jag skulle inte under några som helst omständigheter gått med på något som detta... Så förbannad man blir!!! Ringde polisen, 11414, och dom sa åt mej att göra en omedelbar polisanmälan då/om det kommer en faktura. Jag frågade om dom visste om någon fått fakturor och påminnelser från detta bolag, och ja, det har skickats fakturor samt påminnelser, men hon som jag talade med trodde inte det gått till inkasso el. kronofogden i något fall... Så, BESTRID fakturan samt POLISANMÄL ! Förbannade bedragarpack !
Annons

EBG AB 2011-12-05
Även jag blev uppringd av en säljare i dag som påstod att jag hade ingått muntligt avtal 24 maj kl 10.00. De hade samtalet inspelat. (Jag bad dem att mejla det och då hade de inte ens min e-postadress så jag gav dem min hotmail. )Efter det ska de ha skickat två brev. Jag har noll minne av både telsamtal och brev.

Sa att detta var helt sjukt och blev kopplad till chefen som sa sig heta Simon Sköld. Han hotade med tingsrätt och inkasso mm. Denne "Simon" sa att han varit i tingsrätten förra veckan med folk som bestritt sina fakturor. Jag frågade då vilken tingsrätt för att kunna kolla upp sanningshalten. Han svarade Helsingborgs men när jag ringde dit hade de inga uppgifter om att EBG AB eller någon Simon Skiöld varit i rätten.Enl denne Simon skulle de inte skicka bandinspelningen där jag gick med på avtalet utan det skulle jag få höra först vid en rättegång.

Även jag var tvungen att ta ställning till att betala 24 000 eller avsluta avtalet för 9000. Men som av en händelse bröts vårt samtal då på grund av dålig teckning. Behöver jag tillägga att jag var VÄLDIGT förbannad vid detta lag. Kommer att polisanmäla detta så fort jag tagit reda på deras organisationsnummer.

EBG dolt nummer 2011-12-05
Har precis mottagit ett samtal från detta företag där de rinde från dolt nummer och hävdar att jag accepterat en beställning som jag mottagit och undrade om jag var nöjd med tjänsten. Då jag förklarar att mitt företag är under avveckling och att jag definitivt inte beställt någonting från dom hävdade han som ringde (som inte ville uppge sitt namn) att hans kollega Erik ringt mig i mars i år och att jag då accepterat en tjänst från dom och att jag nu måste betala 24000 kr för de kommande 24 månaderna då jag inte sagt upp tjänsten. Jag blev direkt misstänksam och väldigt irriterad. Mannen fortsatte att hävda att de minsann hade mitt godkännande inspelat på band. Jag blev nu mer eller mindre vansinnig och talade i klara ordalag om för honom att om han skickar någon faktura kommer jag direkt att polisanmäla dom. Känner mig oerhört förbannad och ser nu här ovan att jag inte är ensam. Nu är det bara att vänta och se om det kommer någon faktura...

EBG AB 2011-12-01
Exakt detta hände mej idag på jobbet. Ringde dolt nummer, svarar och i andra ändan säjer nån, med brytning och på skånska, att jag köpt en tjänst av dom för 6 mån sen. Jag fatta noll först, sen börja poletten ramla ner. Företaget som jag haft, har legat vilande i 3 år!! Det va länge sen jag va så arg, kunde ha sprungit en mil på rekord tid, adrenalinet spruta! Sa naturligt vis att hon måste ju fatta att jag inte skulle gå på detta, att jag ville ha beställningen och bandinspelningen hemskickad och att en polisanmälan skulle göras. Jo då, hon skulle skicka detta till mej, ihop med fakturan på 23000.Skitsnack!!! Ringde polisen, som lugna mej. Han sa att när / om det kommer en faktura, dra ett streck över den, ta en kopia, sänd tillbaka å skriv att man bestrider den, ring till polisen och gör en anmälan om bedrägeri. ABSOLUT INTE BETALA ! Dom hotar med inkasso mm, men dom kommer ingen stans med det. Vilket jä-la folk! Men va jag har fått mycket gjort idag, spritter fortfarande i kroppen. Kanske nyttigt att få bli så hel-etes ARG! Puh. Maria

EBG 0709794393 2011-12-01
Blev uppringd av detta företag som hävdar att jag tackat ja till deras tjänst (och att de har muntligt på detta). Det gällde sökoptimering. Ett totalt blufföretag. Det är en kvinna och en man som ringer, utländsk härkomst med ganska rejäl brytning. Jag gick ganska hårt åt dem och sade att den här typen av lurendrejeri tycker jag är en skam för svenskt näringsliv och lade sedan på. Då fick jag ett SMS ifrån dem där de skrev "idiot" till mig (det numret och SMSet har jag sparat).

EBG dolt nummer 2011-12-01
Blev uppringd av detta företag som hävdar att jag tackat ja till deras tjänst (och att de har muntligt på detta). Det gällde sökoptimering. Ett totalt blufföretag. Det är en kvinna och en man som ringer, utländsk härkomst med ganska rejäl brytning. Jag gick ganska hårt åt dem och sade att den här typen av lurendrejeri tycker jag är en skam för svenskt näringsliv och lade sedan på. Då fick jag ett SMS ifrån dem där de skrev "idiot" till mig (det numret och SMSet har jag sparat).

ebg ab dolt nr 2011-12-01
det ringde en därifrån till mig idag han sa att han hette ett svenskt namn typ niklas andersson,jag hörde direkt att han pratade nysvenska och var på min vakt. precis som ni andra så babblade han på att jag hade godkänt via inspelning blabla, jag svarade att jag köper aldrig något via telefon, inte ens om det är gratis. jag krävde få numret till hans chef men han sa att jag får all info på fakturan,jag tände till och bad han dra åt hel*ete och då sa han att jag kunde göra det också och att det bara var att betala. väldigt seriös herre "denna där"jag pratade med. jag tror deras namn dom säger är alias.kommer det någon faktura tror ni? om det gör det så blir det polisanmälan. någon som vet deras kontorsadress? funderar på att åka dit med bollträ.

Ebg...hemligt nummer 2011-11-30
Fick ett telefonsamtal från dom i dag att jag skall få en faktua på 24000 på ett abobemang som dom säger att jag har hos dom Sa att det inte stämmer men då säger han att jag kan avsluta det o då skall jag bara betala 10000. Sa till honom att jag inte kan avsluta något som jag inte har o slängde på luren. Känns bra att se här att jag gjorde rätt att avsluta detta tel.samtal....Sjuka människor.

0721586894 2011-11-29
Talade med en Jasmin Andersson från EBG idag som undrade om jag ville uppdatera min tjänst hos dem. En tjänst jag inte visste att jag hade. Skulle tydligen ingått detta den 3/5 kl 16,25. Fy F_N för folk som jobbar med att lura andra. har som princip att aldrig godkänna något över telefon. Sa till och med helle att hon låter som ett sådant företag som Kalla fakta varnat för. Oj så rätt jag hade. Skall också polisanmäla om det dyker upp något.

Okänd 2011-11-29
Samma företag ringde till mig och snackade skit. Efter en tids jiddrande lade jag på. Kommer en faktura blir det till att bestrida och eventuellt polisanmäla.

EBG 2011-11-28
Jag känner mig lättad över att ha läst alla kommentarer på denna sida och en aning mindre förbannad efter dagens samtal. Det ringde på Dolt nummer flera gånger och jag svarade till sist, i tron att det var någon jobbrelaterad. Lyckades till slut höra vad personen presenterade var han ringde ifrån på halvdan svenska och i en ytterst stökig miljö i bakgrunden. Fick liksom flera här veta att jag ingått i nåt gratis 6-månadersavtal och nu var frågan hur jag ville göra. Jag påtalade att jag inte var intresserad av nåt. Svårt att säga upp något man inte har. Slutade med att jag var rasande och slängde på luren. Det är trevligt att laga en mysig familjemiddag när man är skitförbannad. Fy fan vad jag vill slå denna idiot hårt o länge!
EBG AB 2011-11-28
Samma visa. Påstår att jag ingått avtal den 26/4. Jag vill lyssna på inspelningen men den har "tredje" part. Jag frågar efter deras orgnr som visar sig felaktigt. Det finns inte. Efter lite prat så talar jag om att jag avregistrerade firman i mars och vore dum i huvudet om jag marknadsförde den efter det. "Det spelar ingen roll" säger den här J Henriksson på EBG. -"Dom har bevis." Har redan förberett en polisanmälan.

EBG AB (Dolt nummer) 2011-11-24
Tänkte bara säga att jag råkat ut för samma sak idag. De frågade om jag ville avsluta (mote en mindre summa) eller förlänga (mot en större summa). Jag sa att inte kunde välja något av alternativen eftersom jag inte beställt något till att börja med (även om de hade "bevis" för att jag gjort det). Jag sa även att det bara skulle vara slöseri med porto att skicka en faktura till mig.
Är det någon här som faktiskt fått faktura?
Jag hade helt enkelt tänkt bestrida den, men efter att ha läst ovanstående så blir det nog polisanmä

EBG AB (Dolt nummer) 2011-11-24
Tänkte bara säga att jag råkat ut för samma sak idag. De frågade om jag ville avsluta (mote en mindre summa) eller förlänga (mot en större summa). Jag sa att inte kunde välja något av alternativen eftersom jag inte beställt något till att börja med (även om de hade "bevis" för att jag gjort det). Jag sa även att det bara skulle vara slöseri med porto att skicka en faktura till mig.
Är det någon här som faktiskt fått faktura?
Jag hade helt enkelt tänkt bestrida den, men efter att ha läst ovanstående så blir det nog polisanmä

EBG AB (Dolt nummer) 2011-11-24
Tänkte bara säga att jag råkat ut för samma sak idag. De frågade om jag ville avsluta (mote en mindre summa) eller förlänga (mot en större summa). Jag sa att inte kunde välja något av alternativen eftersom jag inte beställt något till att börja med (även om de hade "bevis" för att jag gjort det). Jag sa även att det bara skulle vara slöseri med porto att skicka en faktura till mig.
Är det någon här som faktiskt fått faktura?
Jag hade helt enkelt tänkt bestrida den, men efter att ha läst ovanstående så blir det nog polisanmälan...

Okänd 2011-11-21
Har anmält dem till Konsumentverket och kommer att polisanmäla och bestrida fakturan när jag under extremt hot tyvärr sa ja i telefon till att säga upp tjänsten som jag aldrig beställt. Dumt men efter nästan en timmes hot kände jag mig tvungen. Alla som råkar ut för dem måste polisanmäla. Det de gör är fruktansvärt mot små företagare..

0706536874 2011-11-11
Har polisanmält och hoppas att det går att få fast dessa obehagliga bedragare fortast möjligt.

EBG 2011-11-08
Fick också samtal från detta företag idag, där en kille som säger sig heta Niklas Lundin, säger att jag inte har betalat min faktura på 995:- som gick ut för 2 månader sedan. Han sade att jag den 21 februari hade ingått ett avtal med dom att få gratis abonnemangi 6 mån och sedan betala i 24 månader. Jag har aldrig gått med på det!!! Har aldrig hört talas om det företaget tidigare. Har ett företag som är i stort sett nedlagt, så jag vet att jag aldrig skulle gå med på sådant. Men han sade att det var elektroniskt inspelat, men jag kunde inte få lyssna på det..... Han "erbjöd" sig att jag istället kunde få ett "minimiabonnemang" i 12 månader för 11940 kr istället, men var då tvungen att acceptera meddetsamma, annars skulle jag få betala för 24 månader. Han sade att de hade skickat mig bekräftelse och faktura den 2 mars, Har ALDRIG fått något brev från dem. Fick även prata med chefen som hette Stefan Holm, som sade likadant. Man blir så förbannad på sådana här företag som gör allt för att lura oss små företag.
Har polisanmält detta!

EBGC Johan Nilsson 2011-11-08
Suck! Alla som blivit lurade av dessa människor. I morgon kontaktar jag kvällspressen! är fortfarande upprörd efter att blivit uppringt igår. Bad en kompis ringa upp från dolt nr och ge igen med samma typ av hot! Lite kul faktiskt, hoppas dom vaknar till! Ska polisanmäla förstås!!!!

European Business Gr 2011-11-01
Samma erfarenhet här. De ringde från dolt nummer men uppgav 0709774254 när jag bad om uppgifter.
Påstod beställning av tjänst på prov i mars, nu ej uppsagt trots två påstådda brev från dem, först ca 24000 kr, sedan efter hetsiga diskussioner och skådespeleri från deras sida "erbjudande" om att begränsa det till ca 6000. Meddelade dem att jag kommer att polisanmäla detta.
Fruktansvärt att såna här typer tillåts trakassera och hota hederliga småföretagare.
Hur svårt kan det vara? Det fullkomligt kryllar av samstämmiga rapporter om dem.

Okänd 2011-11-03
Om de håller på på detta sätt med bedrägeri och trakassera en, då skall man bara göra en anmälan till polisen på 11414.

EBG AB European Busi 2011-11-03
Dom ringde med dolt nummer och påstod att jag ingått avtal via min mobil med en av deras säljare i mars. Tjejen var fräck som f-n och ville hela tiden att jag skulle bekräfta min adress för att deras underleverantör skulle kunna skicka faktura på en tjänst jag aldrig beställt. Jag sköter all marknadsföring själv så det är ingen idé att ringa mig. Tjejen var mycket otrevlig måste jag säga, förstår inte hur sådan här verksamhet kan existera. Kommer faktura blir det polisanmälan.

European Business Gr 2011-11-03
Fick just ett samtal av dem, dock var numret okänt. Tyvärr inledde jag diskussion med dem och de hävdade att jag sagt ja till ett avtal via elektronisk knapptryckning i April, De skulle skicka faktura sa de. Pratade sen med min kollega som är advokat. Det viktigaste är att man bestrider fakturan först och främst. Polisanmälan är också bra att göra.
Jag undrar dock om någon av ni som är drabbade, har ni fått hem fakturan också?

EBG AB European Busi 2011-10-26
De här idioterna ringde mig för en halvtimme sen och påstod att jag ska betala dem 23 000kr. Nästan exakt samma samtal som andra har beskrivit ("vänta en sekund så ska jag höra med chefen", "jag måste trycka på röd eller grön knapp").

Det slutade med att jag sade en del ganska fula ord i telefon och slängde på luren. Om det kommer en faktura från de här tomtarna, då ska det bli ett nöje att polisanmäla.

Jasmin andersson frå 2011-10-25
Vansinnig är jag, efter detta lurendrejeriförsök. Jasmin ringer från EBG och påstår att jag skulle via mob.tfnknapparna tryckt och bekräftat att jag tackat jag till gratistjänst i 6 mån, och att jag skulle ha sagt upp avtalet för 2 mån sen. Jag nekar till allt detta. Har aldrig beställt en sådan tjänst. Då försökte hon vara snäll och säga OK, jag kan prata med min chef. Vänta i luren tack. Sen återkommer hon och säger. Det vi kan göra är att förkorta din förbindelse till 6 mån. Vilka idioter. Jag gör en polisanmälan idag beträffande detta. hälsn, Erika Persson

Jasmin andersson frå 2011-10-25
Vansinnig är jag, efter detta lurendrejeriförsök. Jasmin ringer från EBG och påstår att jag skulle via mob.tfnknapparna tryckt och bekräftat att jag tackat jag till gratistjänst i 6 mån, och att jag skulle ha sagt upp avtalet för 2 mån sen. Jag nekar till allt detta. Har aldrig beställt en sådan tjänst. Då försökte hon vara snäll och säga OK, jag kan prata med min chef. Vänta i luren tack. Sen återkommer hon och säger. Det vi kan göra är att förkorta din förbindelse till 6 mån. Vilka idioter. Jag gör en polisanmälan idag beträffande detta. hälsn, Erika Persson

allaforetagare.com 2011-10-21
Gick också på det här 21 oktober. Förstod inte riktigt allt som sades av de här personerna då svenska inte är mitt modersmål. Varning till andra: rena bedrägeriförsöken.

EBG AB European Busi 2011-10-21
Är så förbannad att jag knappt kan skriva. De här jädra människorna är nu polisanmälda. Simon Sköld ringde den 21 oktober och hade samma historia som tidigare här om 23.000 eller "avslutningsavtal" på 995 kr i månaden i 10 månader. Papper på vad för slags avtal som ingåtts eller vad som uträttats kunde han inte skicka eller faxa utan då var de tvungna att kontakta sitt företag på Irland, BOLE Marketing. Envisades med att ett avtal ingåtts den 15 mars via en knapptryckning och att han var tvungen att veta om jag skulle ta det "billigare" alternativet då han som han sa förstod att jag ville ut ur avtalet SOM JAG ALDRIG INGÅTT!!Dessutom skulle han hämta sitt barn på dagis snart.
Namn på personer på "kundtjänst och tekniker osv. som nämndes var Jasmin Andersson och Sara Niklasson och allt vad de hittat på. Organisationsnummer som uppges är: 5568367394 bla. Han ville även spela in samtal där man bekräftar nytt avtal. Oavsett så ska man bestrida alla ev fakuror och polisanmäla saken och ringa till konsumentverket. Otrevliga typer det här som jag hoppas åker fast en dag väldigt snart.

Lägg in samtal från 0709774254
Annons
Creeper