Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0708726137

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

2 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Virtway Invest AB, Virtway Invest

Virtway Invest 2018-12-20
Fullständigt svammel i syfte att få min emailadress för att skicka över material. Osammanhängande, hänvisade till att jag är aktieägare i Volvo. Kändes mycket oseriöst.
Virtway Invest AB 2016-08-30
Blev kontaktad av en man. Trots att jag absolut inte har något intresse av att investera i detta bolag så var jag väldigt nyfiken att höra vad han hade att säga. I 2 minuter blev jag överöst av lögner , siffror och påhittad "fakta"som inte hade de minsta substans. När jag sedan ställde enkla frågor tillbaka så kunde han inte svara på någonting.

Intrycket jag fick var att företaget anställt en kille som inte vet vad företaget håller på med ?

Eller att företaget anställt en kille som inte vet vad han själv håller på med ?

För att denna säljare ens skulle äga en egen aktie är högst otroligt då han var väldigt dåligt påläst. Nu tror jag ju att det är bolaget som är det mystiska och säljaren hamnat på fel plats då ett bolag med seriösa avsikter aldrig skulle anställa honom och låta honom kontakta investerare med detta kunnande inom aktiehandel. Han fick rådet att lämna bolaget och erkände själv att han inte trodde på varken investmentbolaget eller något av bolagsinnehaven utan han gjorde bara "sitt jobb" för sin fasta lön . Var finns lojaliteten idag ?

Lägg in samtal från 0708726137
Hittar du inte vad du söker?

Annons
Creeper