Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0708651750

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

5 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Lev väl, Okänd, LVU Hälsokost AB
LVU Hälsokost AB 2016-04-07
Precis som ni andra, fick reda på att jag var med i en tävling eftersom jag samlat ihop många bonuspoäng genom att handla hos Ica, Konsum och Willys. Fick frågan, vad vill du helst vinna fri el i ett år eller ett presentkort på 3000 kr? Fri el, då noterar jag det om du nu skulle gå vidare i tävlingen, sa hon som ringde. Sen ville hon kolla mina personuppgifter, adress stämmer den o mitt personnummer. Innan hon läser upp mitt personnummer hör jag hur hon pratar väldigt tyst, som om hon läser upp något, sen säger hon mitt personnummer högt och undrar om det stämmer. Jag frågar henne då vad hon sagt innan/läst upp, svar: ingenting det måste varit mina kollegor du hört!?! Fråga henne vad hon vill med mitt personnummer och vad hon är ute efter, vad vill du ha av mig? Inget svar på det. Hon la på, nu 3 dagar efter sitter jag med ett paket ifrån dom. Ska nu ner och polisanmälan dom, de har skickat något jag aldrig beställt eller bekräftat. Dessutom skickat mitt gamla efternamn, som jag hette innan jag gifte mig!
Okänd 2016-04-05
Ringde mig och påstod att jag samlat på mig bonuspoäng genom handlande på coop, ICA mm och därför är nu deltagare i nån tävling... Jag sa att jag inte är medlem i nån av butikerna, och undrade vad detta var för reklam? Då sa han bokstavligen: Detta är ingen jävla reklam!.
När jag då ville säga att jag inte har tid att prata nu för jag är på jobb så la han på innan jag hann prata klart... Väldigt påstridig och otrevlig kille!

Lev väl 2016-04-04
Ringde och påstod att jag var finalist i någon tävling pga att jag handlat på Ica och Coop och nån fler matbutik.
När jag sa att jag inte var intresserad av någon tävling så ändrade mannen sig till att alla deltagare skulle få något gratis hemskickat till sig.
Jag avbröt honom med att säga att jag under inga omständigheter vill ha något och la på i örat på honom. Väldigt påstridig man!
Annons

Okänd 2016-04-04
Ringde mig men jag fick inget svar från uppringaren när jag svarade.

Lev väl 2016-04-04
Ringde för att jag handlat på Ica och Coop. Avbröt samtalet

Lägg in samtal från 0708651750
Hittar du inte vad du söker?

Annons
Creeper