Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0635011620

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Pensionskraft, Pensionsförvaltare

Pensionskraft 2021-04-13
Hej! Fick samtal för längesen. Men var inte intresserad av det. Men ändå så skickar dom räkning. Jag mailar dom o får inget svar. Nu har det gått till inkasso. Fy skäms.

0635011792 2021-03-26
Trevlig till en start. Sveg-Ulf, när han minsann börjat läxa upp kunden om diverse ganska otrevlig. Skulle inte rekommendera detta, efter 5 minuter fick jag Ulf att självmant ge upp. Nej tack

Okänd 2021-03-04
Är mycket nöjd med pensionskraft.Alltid bemöt på ett mycket trevligt sätt.
starka rekommendationer ifrån mig och min fru
Annons

Okänd 2021-02-09
Exakt samma uppfattning om charmören från Sveg. Inte särskilt trevlig kille när man inte gör som han vill.
Såna ska man akta sig för..
Pensionskraft 2021-01-05
Fick ett sms ang saknad inbetalning . Men då jag ej ingått något avtal med dom så undrar jag vad dom kan kräva av mig ?
995kr till bankgiro eller 96kr i månaden på Autogiro .
Har ingen lust att hamna i nått fuffens .

Mvh Krister .

Pensionskraft 2020-11-26
Sa uoo mitt abonnemang via mail ibdag ringde en man från sveg å ville absolut veta varför hag sagt upp abonnemanget.tyckte inte jag hade nån skyldighet till det då blev han väldigt otrevlig å påstridig och att det var ingen annan som kunde hjälpa mig med pension som dom kunde samt att han hånskratta, fick lägga på luren för han slutade aldrig prata

Ulf från Pensionskraft 2020-11-16
Jobbig individ vid namn Ulf som förolämpar kunden, ger inte telefonförsäljare bättre anseende precis. Ifrågasätter ens intelligens när man anger fullständigt logiska argument. Det finns ingen anledning till att bry sig mer om honom, utan gå vidare med din dag. Du är inte Ulf, var glad för det.

+46133418918 2020-09-01
Åh åkte på Ulf idag.
Jag får ringa imorgon och avbryta allt!!!!
Pensionskraft 2020-07-01
Har idag blivit uppringd av Pensionskraft ang att jag ville säga upp mitt medlemskap hos dem. Jag ingick detta utan att fatta att detta företag inte gör ett skit utan bara vill åt ens pengar. Tyvärr är ju då kontraktet på ett år och jag har bara varit medlem ngr månader. Denne var den absolut värsta människa jag någonsin pratat med!! Han idiotförklarade mig som ville avbryta, var oerhört påstridig och gick till otrevliga personangrepp! Jag sa att om jag som kund ville avsluta var det väl hans jobb att bara acceptera detta men nej då.Han blev bara argare och anklagade mig för att vara otrevlig! Jag försökte säga att jag skulle passa ett tåg och inte kunde prata längre men han bara gapade på och blev hotfull och hemsk. Till slut var jag så arg att jag bara la på. Det var enda sättet att få tyst på honom. Då fick jag ett sms att om jag inte svarade ja på det smset så skulle min tjänst hos dem avslutas men jag skulle vara tvungen att betala tiden ut ändå. Så jag svarade ja för avtalet var ju trots allt på ett år och det får jag svälja. Men ändå frestande att betala nästan hundra spänn i månaden för att slippa de här blufföretaget!! Sen sa han också att samtalet spelades in men det sa han inget om i början, att samtalet skulle spelas in. Inte vet jag men får man verkligen spela in samtal utan att säga det först? Nä fy f-n för detta företag!! Har aldrig varit med om värre!!Och när man läser kommentarerna här inser man att man är inte ensam om sin förfärliga upplevelse!
Okänd 2020-03-30
Detta är ett stort bluffföretag, där allt låter så bra man har även ånger månad. Så upp mitt tecknande ganska snabbt helt omöjligt att få tillbaks pengarna
Dom lovar o ber om ursäkt men inget händer. Massor med mail och telefonsamtal..nu svarar dom.inte i telefon heller.
Pensionskraft 2019-08-08
Trevlig kundtjänst. Hjälpte mig med betalning jag missat.
Okänd 2019-02-15

pensionskraft 2019-02-04
Bedragare

Okänd 2019-01-16
Jag var kund hos detta företag för några år sedan Till att börja med fungerade det bra. Sedan hände något. Jag vet inte vad som hände men jag behövde komma i kontakt med dem. När jag ringde fick jag veta att de snart skulle svara! Det hände inte! Jag satt och väntade och väntade.... Till slut började det tjuta i telefonen. Det hände ett. antal ggr. Det slutade med att jag skickade ett väldigt argt mail till dem. Det fick jag aldrig något svar på... Nu vill de ha mig som kund igen. Jag vet ärligt talat inte

0769438661 2018-12-12
Emil från pensionskraft. Eftersom jag inte har swish och därmed inte kan ta del av pesionskrafts information, så ville jag lösa det på annat sätt. De försökte inte lösa detta på annat sätt. Däremot så hörde de inte av sig förrän det var för sent att säga upp abonnemanget, så jag åkte på att betala för att år ytterligare, där jag inte kan ta del av deras information. Småaktigt tycker jag.
Lägg på ifall det ringer från detta nummer!

Okänd 2016-09-22
Oseriösa säljare som försöker idiotförklara för att man inte kan så mycket om det här med fonder och pension, och när jag vill säga upp det väldigt oproffsigt bemötande av deras såkallade kundtjänst, bojkotta detta bolag omgående då dem ringer och lägg på luren.
Okänd 2016-09-07
Mest oseriösa företaget som finns, säger att det görs byten fast så är inte fallet, har haft samma hela tiden, betalar för en tjänst jag kan få gratis av min bank t.ex med lägre avgifter.

Okänd 2016-06-15
Dom måste vara dom mest irriterande jävla telefonförsäljare som finns!
Daniel och ulf på pensionskraft sitter och läser innan till av massa skit och påpekar hela tiden att alla andra pensionsföretag är lurendrejare!!
Ger sig inte fören man av LEDA har dom att skicka papper!

Okänd 2016-06-11
VARNING! En enda stor bluff! Och vilket företag skickar betalningspåminnelse via SMS på en söndag kväll?? Har väl inte råd att skicka ut det via brev! BETALA INTE! Bestrid!!!

Okänd 2016-06-01
Pensionskraft 2016-03-23
Efter mitt mail igår så ringde jag för att avsluta detta idag.
Fick tala med två helt inkompetenta personer.
Dom sa att jag kunde bli bortkopplad från deras lista men att räkningen inte gick att göra nått åt, för ångertiden hade gått ut i Fredags, och än hur jag förklarade att jag aldrig hade sagt att jag vill fortsätta så kräver dom det av mig.
Så vansinnigt dåligt bemötande har jag aldrig varit med om, som tur var så fick jag tag på deras klagoavdelning nu i dag och då var det helt plötsligt inga problem att helt lösa bort detta.
Så jag säger till er alla, passa er för detta företag och varna andra.
Okänd 2016-03-10
Fick ett samtal från denne man från Sveg och jag sa att jag inte var intresserad, men för att få tyst på honom sa jag att han kunde skicka papper så jag fick läsa på.
Idag fick jag ett mail med en påminnelse om att jag inte skickat in mina koder och räkningen på över 900 kronor inte var betald.
Akta er för detta företag.

Okänd 2016-02-26
Osiröst företag som tvingad min sambo att tänka sig, dyr är dom också svar inte så fort på samtal spärra detta nummer och nixa telefonerna!

Okänd 2016-02-16
Spärra detta telnr.
Okänd 2015-12-14
Företaget pensionskraft är det otrevligaste jag har stött på hittills, dom är trevliga i början men eftersom samtalet fortsätter och man tackar nej till deras erbjudande blir dom otrevliga och till slut blir man idiotförklarad. Jag skulle inte köpa något av dom.... Tacka nej och lägg på luren.

Roland från pensionskraft Mora 2015-12-13
Jag ville kolla lite på deras hemsida så jag visste vad de var för ena så han sa att han kunde ringa ett senare tillfälle och det gjorde han.Då jag sa att jag ej hunnit göra det så började han att prata lite runt om allt möjligt och under samtalet hade jag ingått avtal med dem.Efteråt fick jag en dålig känsla då jag inte brukar falla för tele försäljning och kollade lite och hittade den här sidan,men jag hade 2v ångerrätt så jag hoppas att jag får tag i dem.Gå inte på det här!!!!
Pensionskraft 2015-12-08
Någon snubbe ringde mig igår och var oerhört trevlig. Kunde inte få honom att sluta prata. Slutade med något avtal och det var inte förns efteråt jag anade dåliga saker och sökte runt lite.
Började med att maila till adressen dom hade på hemsidan, men fick bara tillbaks mailen. Så idag har jag sutit i telefonkö i 30min med nån jävla melodi och fick äntligen prata med en yngre kille. Så nu tror jag det är löst! men han va inte direkt trevlig
Pensionskraft 2015-11-09
Det ringde en Ulf från Sveg och var mycket påstridig, ville ta hand om pensionen och förvalta den jag sa att jag ville gå in på deras hemsida men det var onödigt det stod inget annat där än det han sagt,sökte på pensionskraft på nätet och där stod en massa komentarer, kommer att säga upp medlemsskapen med pensionskraft!
Okänd 2015-10-27
kolla på vad lagen säger
SFS nr 2005:59 3 kap. 4§a

Victor som underskrift pension 2015-10-23
När jag inte ville säga hela mitt personnr så la han till resten på en telefonsvarare man skulle få veckor på sej att ångra pensionskraft som skulle se till att pensionen går bättre och man betalar mindre om året för att de ska sköta dem åt en. Vet inte vad jag ska tro men de har skickat mej en påminnelse, räkning med ränta

Lägg in samtal från 0635011620
Hittar du inte vad du söker?

Annons
Creeper