Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0505596407

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Astral AB, Astral Care, Detta nummer ringde!!!

Okänd 2015-08-31
Den skånska tjejen ringde mig, lyckades få med ett "ja" någonstans och helt plötsligt blev jag med bantningspiller. Jag lyckades få tag i företaget (samma tjej som svarade) och sa att jag ville avsluta allt som hade med dem att göra. Det gick två dagar innan dom ringde igen och berättade om den här fantastiska tävlingen. Första gången de ringde sa de att vinnaren skulle dras i slutet på juli, och andra gången de ringde var den 5e augusti så jag insåg hur mycket påhitt allt var. Hon fick sig en fin utskällning där jag sa att "sist du ringde ledde det till piller jag inte ville ha och fakturor jag inte har råd med så du kan ta bort mitt nummer och jag vill inte ha ett enda samtal från er igen". Det går alltså att säga upp abonnemanget, tyvärr så hade paket nummer två redan skickats innan jag fick paket nummer två. Får se hur lång tid det tar innan de ringer igen!

Skånsk tjej 2015-08-11
Jag har blivit trakasserad med piller från dessa hemska människor. Returnerat skiten tillsammans med brev där jag bestrider fakturan. Har inte betalat någonting och kommer inte att göra det. Har även polisanmält

En kvinna 2015-06-04
Samma historia som de andra berättelserna. Hon ringde från ett annat nummer 014 2612834. Fick igår 17/6 ett paket på posten med dessa piller. Ska vara betalt 21/6. Bullshit!! Jag har polisanmält
Annons

Anna - astral healthcare int A 2015-05-15
Trots polisanmälan fortsätter Astral healthcare trakassera mig. Individerna på företaget verkar ha mycket nedsatt kognitiv förmåga.

Anna från ökänt företag 2015-05-14
Samma saga om att innehav av företagskort var anledningen till att hon ringde. Kortutgivarna skulle ha startat en tävling som skulle , i bästa fall göra att jag vann
Ett presentkort antingen från Hennes & Maurits eller från Apple. Historien är polisanmäld som trakasseri.
Astral healthcare int AB 2015-05-13
Varning för telefonbedragare som ringer från tel nr 0505596407

En person som presenterar sig som Anna säger att du som ICA-kort-kund, Willys-kort-kund etc har blivit utvald i en tävling där du har chans att vinna ett presentkort på 4000 eller 5000 kr hos antingen Apple eller HM. Hon ber dig bekräfta att du bor på adress xxx. På detta sätt lurar hon dig att säga ”ja” och spelar in ditt ”ja” och klipper sedan ihop detta till ett avtal som du överhuvudtaget inte får höra något av under telefonsamtalet.

Telefonnumret tillhör ett företag som heter astral healthcare int AB (org nr 559003-9185) med hemsida astralcare.se. På hemsidan går det att läsa att företaget säljer ”Burner” som är ”en unik produkt med kombination mellan Koffein, chilipepparextrakt och Hallonketon. Produkten innehåller tillsatser av Koffein”. Det informeras också att “2 tabletter intas i samband med måltid, dagligen. Första paketet innehåller 30 tabletter. Ordinarie försändelse innehåller 60 tabletter”. Någon mer information om vad produkten består av går ej att finna. Resten av hemsidan handlar om priset (“priset för ditt första paket är 69 kronor. Priset för din ordinarie försändelse är 298 kronor”), regulariteten av försändelserna (“våra prenumerationer är uppbyggda så att du alltid har produkter hemma”), betalningen (“Vid försenad betalning kommer lagstadgade påminnelseavgifter (fn 60 kr) samt eventuella inkassoavgifter att debiteras. Betalningsvillkoren för din faktura är 10 dagar. Avgifter samt dröjsmålsränta påföres antingen av oss eller av den/de fordringsägare som administrerar just din skuld”) samt om ångerrätten: “Enligt Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) har du som kund rätt att ångra ditt ingångna abonnemangsavtal inom 14 dagar från det datum ditt första provpaket har levererats. Om du som kund vill åberopa din ångerrätt och returnera ditt första paket, skall detta först meddelas till vår kundtjänst skriftligen eller per telefon … Observera att denna klausul enbart gäller ditt första paket.”

Vid sökning på nätet går det att hitta beskrivningar från drabbade personer att de aldrig får något första paket – därvid har de försuttit sin rätt att säga upp “avtalet/prenumerationen”. Det verkar dessutom vara helt omöjligt att kontakta företaget. Målgruppen verkar vara äldre människor.

Bolaget astral healthcare int AB registrerades i mars 2015 på en box-adress i Bandhagen. Styrelsen består av styrelseledamot H Stjernlöf samt suppleant E Parsay av hans bolag (Responde AB, organisationsnr 556701-4369) gick i konkurs 2013. I bolagets verksamhetsbeskrivning ingår – hör och häpna – “bedriva försäljning av spärrtjänst”. Nedan är en kort beskrivning av två andra bolag:

Multifarm AB (556978-4647) registrerades i september 2014 av duon Stjernlöf & Parsay. Bolaget, som säljer vitaminer, kallades redan efter ett par månader “vitaminbluffarna” av Råd & Rön.

Valdius AB (556990-9228) registrerades i November 2014, återigen av duon Stjernlöf & Parsay. Bolaget säljer koenzym Q10. Vid sökning på nätet hittar man individer som drabbats av exakt samma bluff som beskrivits ovan.

Av en händelse råkar P Stjernlöfs fru heta A Stjernlöf. Är det månne samma Anna som agerar telefonförsäljerska?

Jag förstår inte hur myndigheterna i Sverige kan låta dessa avskum bedriva sina skumraskaffärer utan att ingripa. Hela situationen är absurd: du svarar “ja” på en inledande ovidkommande fråga och detta inspelade “ja” är sedan tillräckligt för att binda dig vid ett påhittat avtal som du aldrig ingått. P Stjernfeldt: detta inägg når säkert dig. Du ska veta att du i dag blivit polisanmäld. Packa ihop dina hallonketoner och försvinn dit chilipepparn växer.

0505-596407 2015-05-13
Lägg på direkt! Blockera numret!Otroligt påstridig, är ute efter att sälja abonnemang på "Burner" http://www.astralcare.se/home.html

Okänd 2015-05-13
Påhängsen yngre skånsk kvinna från ett Karlsborgsnummer som på ett osammanhängande sätt berättade att min fru hade chansen att vinna ett presentkort på 5 000 på HM eller en Apple Watch. Mycket skumt. Någon form av motprestation krävdes i form av att prenumenera på någon form av hälsokost. Högst oseriöst. Min fru avslutade givetvis samtalet.

Astral AB 2015-05-13
Någon som heter Anna ringer och frågar efter någon med mitt namn svarade ja på frågan. Sa att jag på något kundkort deltog i en tävling. Frågade vad jag föredrog HM eller Apple.
Astral care 2015-05-07
De skickar paket med piller och kort betalningstid. Tror inte de alltid skickar välkomstpaketet som det är ångerrätt på utan det "kommer bort i posten" så kommer paket nr två utan ångerrätt ungefär samtidigt som påminnelsen på paket nr ett. Detta utan att man beställt några piller. Ett eventuellt slamrigt telefonsamtal finns möjligen. Bestrid faktura skriftligt, anmäl till konsumentverket eller polisen om du orkar!

Okänd 2015-05-12
Svarade ej! De fortsätter att ringa!!!

Okänd 2015-05-11
Detta nummer har ringt på vår telefon när vi inte kunde svara. Är med i NIX registret men det verkar dom ge F-N i. Tack för info på denna tråd om oseriösa företag! Leffe

Okänd 2015-05-11
Diana med massor med sorl i bakgrunden ringde på min nixade mobil. Hördes knappt vad hon sade men hon fick ja på fråga om min adress. Dumt av mig.Svamlade om att jag var medlem i butik och att de i slutet på månaden skulle dra 5 vinnare.Då SKREK jag att jag inte alls ville vara med.Hennes röst försvann men sorlet hördes.

astral 2015-05-11
Samma som ovan. Svarade tyvärr, men då jag högt frågade min dotter som stod bredvid, om detta verkade skumt bröts samtalet.

Astral ?? 2015-05-11
Uppringd av en tjej som påstod att jag var med i ett lotteri, eftersom jag har Coop och Ica kort.
Det var ganska mycket ljud runt omkring henne, så det var ganska svårt att höra och att uppfatta vad hon sa inte förrän hon rabblade upp min adress och frågade om denna stämde <: Tyvärr så svarade jag ja, sen berättade hon att de skulle skickas hem något prov som skulle kosta endast.... då vaknade jag å sa NEJ !!
Hoppas nu inte detta leder till mera skit framöver.

Okänd 2015-05-11
Blev uppringd av en dam med skånsk dialekt, som frågad om jag var medlem på något jag inte uppfattade. Hon sa att jag blivit utvald bland finalisterna i en tävling där jag kunde vinna 5 000 kr. Sen sa hon min adress och frågade om det stämmer att det är min adress? Jag sa "Ja". Efteråt blev jag fundersam. Jag är med i NIX. Och vad ville damen egentligen? Spelade hon in att hon om adressen frågade "Stämmer det?" och att jag sa "Ja". Kommer jag plötsligt få en massa dyra varor med hänvisning till att jag sagt "Ja"??? När jag ringde numret svarade en inspelad röst: "Det är svårt att komma fram just nu. Var vänlig försök senare." Detta "senare" kommer naturligtvis aldrig.

Okänd 2015-05-11
Svarade ej, inget nummer jag har i luren. Är nixad. Bra att jag inte svarade med tanke på alla kommentarer. Numret är nu blockerat :-) Älskar dagen telefoner.

Okänd Astral AB sa kvinnan att 2015-05-10
Hon sade att jag var finalist i en tävling där jag skulle vinna ett presentkort på Apple eller HM. I samband med vinsten skulle jag få ett paket med något luddigt innehåll, grönt te mm. Hon pratade med brytning och jag kunde inte riktigt förstå allt. Allt var mycket suspekt. Jag sa att jag inte ville ha detta paket! Hon började läsa upp något som jag skulle samtycka till. Jag avbröt henne två ggr och till slut klickade hon av samtalet. Astral AB ringde hon åt!

Okänd 2015-05-10
tackat nej. Samma ärende som ovan

Astral AB 2015-05-08
Har Nix. Blev uppringd av en mycket pratsam säljare. Påstod att jag blivit utvald som vinnare på något av mina klubbkort. Skulle få ett presentkort på en stor summa. Jag ifrågasatte detta och efter mycket om och men och efter att jag sagt nej la jag på luren då avbröt även han. Kommer att polisanmäla om detta fortsätter.
0505-596407 2015-05-08
Spärrat och blockerat numret. Trots att jag är NIXAD.
Okänd 2015-05-08
Ingen där när jag svarar.
Okänd 2015-05-08
Jag svarade ja,hallå. Då lades luren på. Är nixad

NIX 2015-05-08
Nix nix nix hemst mycke NIX

Okänd går ej att få fram annat 2015-05-07
Svarar inte på okända nummer! Å tänker INTE svara trots att de ringer nu eller då..
Okänd 2015-05-07
jag svarade, men det var full fart i bakgrunden hos den som ringt upp, typ en massa samtal som var i full gång. Jag ville veta vem som ringt upp, men inget svar. Jag la på, men kollade upp numret.Obehagligt.

Okänd 2015-05-07
Svarade ej

Okänd 2015-05-07
Har fått samma samtal som övriga här. Har också NIX, anmälda därför samtalet till Konsumetverket http://www.konsumentverket.se/Konsumentfragor--anmalan/Gor-en-anmalan/Marknadsforing/

Okänd 2015-05-07
En tjej ringer ang. någon tävling man vunnit. När jag frågade var hon fått numret ifrån, samt frågor kring denna tävling blir hon mycket arrogant o otrevlig o lägger på.

Astral AB 2015-05-07
Ringer NIX-registrerat mobilnummer. Hävdar att man är med i någon tävling om presentkort fast man aldrig anmält sig till någon sådan tävling. När man ifrågasätter vart de fått tag i ens telefonnummer och att man är med i NIX så säger de att de är samarbetspartner med ca 200 olika företag och att uppgifterna kommer därifrån. Mkt suspekt!

Lägg in samtal från 0505596407
Annons
Creeper Missat samtal på Google+