Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

04420316

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

11 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Bluff Microsoft?, Någon som påstod sig ringa frå

Någon som påstod sig ringa frå 2015-07-08
Han sa att det var fel på windows i min dator. Jag kör Linux, så jag spelade med och följde hans instruktioner. Han ville tillslut att jag skulle surfa in på www.support.me, men det vågade jag inte.

Kostar det något för mig att svara på det här samtalet?

Okänd 2015-07-06
Blivit uppringd två gångerr. Första gången - i går - svarade jag men den uppringande parten svarade inte inte mig, utan pratade med någon annan i bakgrunden. Efter att jag "väntat ut" en stund talde en kvinna till mig på bruten engelska om att hon ringde från en säkerhetsavdelning. Jag förstod då att det var en bluff och lade på. I dag det andra samtalet från detta nummer och jag svarade inte.

Okänd 2015-07-06
Någon ringde 2ggr och pratade Engelska.
Försökte sälja någon la på direkt.
Är det bluff från Indien som man sen får en dyr teleräkning?
Hur stoppa att de inte ringer igen???
Annons

Okänd 2015-07-06
Engelska med brytning

Okänd 2015-07-04
Har under dagen fått 3 samtal från detta nummer. Första gången var det någon som pratade engelska med brytning. Vi avvisade honom utan att lyssna på vad han ville eftersom vi förstod att det var något lurt med numret. Andra gången sa jag på svenska att de inte skulle ringa och då la de bara på sista gången svarade jag inte.

Okänd 2015-07-04
När min pappa svarade så var det ingen som sa nåt...

Okänd 2015-07-04
Engelsktalande man med indisk brytning uppgav sig vara från Microsoft och ville rädda/laga min dator. Då jag misstänkte att han var bedragare, bad jag honom skicka ett brev och därefter ringa upp. Han blev hysterisk och ville inte prata med mig mer. Ett litet tips för att bli av med dessa bedragare eller varför inte be dem prata svenska.

Okänd 2015-07-04
Guttural obegriplig röst - fatta ej vad vissa håller på med - usch

Okänd 2015-07-03
En kvinna ringde, frågade om jag talar engelska, sedan bröts samtalet. Lite senare ringde en man, frågade om jag talar engelska. Jag sa direkt att jag är inte intresserad och la på. Lyssnade inte tillräckligt länge för att höra vad dom ville, någon slags bluff eller säljare?

Bluff Microsoft? 2015-07-03
kvinna pratade engelska med kraftig indisk brytning utgavs sig för att heta Lara Smith och ringde från Microsoft. Hon sa att min Windows dator skickar konstiga meddelanden och behövde åtgärdas. (Det är bara så att vi inte använder Windows dator i hemmet) så jag ifrågasatte bluffen och då sa hon att hon skulle spärra den. Visst kan de spärra en dator som inte finns.
Okänd 2015-07-03
Någon pratade på okänt språk i bakgrunden. Uppringaren la på luren då jag svarade.

Lägg in samtal från 04420316




Hittar du inte vad du söker?

Annons