Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0424005800

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

12 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Talk to me AB, Talk To Me, Svensk mobiltjänst A

SSTNET OCH SVENSK MOBILTJÄNST 2016-01-04
Blev uppringd av detta bluff företag som försökte lura min gamla mor. polisanmält och anmält till konsumentverket.

*mummel* Stjärna-fyr 2014-03-24
Sade att hon ringde på uppdrag av tre och undrade om jag var nöjd och om jag inte villa lösa ut en rabatt som fanns på abbonemanget men som jag inte skulle ha utnyttjat.

Jag lade på.
Okänd 2014-02-07
En otroligt inkompetent dam som vår så påträngande att det var sjukt. Hon har nu också lyckats att STÄNGA AV ett företagsabonnemang hos telia som vi använder, kunderna kan inte nå oss alls! Jag blir så trött! Mitt råd: Prata inte med dem alls!!! Lägg bara på!!!
Annons
Talk to me AB 2013-06-24
Inga problem med det här. Björn (säljare) var lite otydlig med vad det egentligen innehöll, när jag sedan fick se att de sänkt min surfpott och höjt månadskostnaden ringde jag och bad att få ångra (du har två veckor) då sänkte de alla avgifter med 200:- samt höjde surfpotten till 3 gb.
Abbonemangets höjda kostnader för ipaden gick väck med andra ord. Mitt tips är att kolla kostnaderna exakt, sen om intresset finns för dig, PRUTA!!

Talk to me 2013-06-13
Fick mina förmåner gällande abonnemanget och när säljaren Hannes skulle aktivera surfanslutningen på abonnemanget så skulle man då få välja mellan en dator eller en surfplatta. Min telefon är sönder idag, så att jag ville helst velat ha en telefon för att jag inte hade behov av allt annat. Hannes gjorde sin lösning och skickade med en bra telefon samt att han dessutom bjöd på ett 4G-Modem så att jag skulle kunna bruka min surfanslutning som trådlöst nätverk vart jag än befinner mig på landet. Bästa telefonsäljare jag någonsin talat med, tack för allt. / Stefan N.
Talk To Me AB 2013-05-21
Blev uppringd av en kille från Talk To Me AB som sa sig ringa på uppdrag av Telia. Jag som gammal kund skulle kunna få rabatt, menade han. När jag frågade vad denna rabatt innebär förklarade han för mig vad en rabatt är, dvs att det betyder att jag betalar mindre än vad jag gör nu. -- Att jag inte lade på på en gång (vilket jag brukar göra när det låter lurt) berodde på att han visste vilket datum mitt abonnemang går ut, så jag tänkte att det kan ju vara seriöst ändå. I alla fall, på mitt svar att jag vet vad en rabatt är men vill veta vad det innebär konkret för mig i kronor och ören blev han svamlig och frågade sedan vad jag betalar i dagsläge. När jag nämnde summan sa han "bra, fortsätt med det". Dryg och otrevlig typ. Hoppas jag inte gick på något lurendrejeri nu.

Svensk mobiltjäns/Ta 2013-03-25
En kille ringde och påstod att mitt obundna abonnemang hade gått ut och frågade kring mina fakturor. Frågade ut honom men fick inga direkta svar om vad de skulle ha informationen till osv, så jag la på.

Okänd 2013-03-08
En kille ringde och frågade efter maken. Ingen presentation av vem det var. När jag sa att han inte fanns i närheten blev det helt tyst. Kollade upp numret sen och det var en firma som Heter "Talk to me" i Malmö.
Kändes skumt.

Svensk mobiltjänst A 2013-03-05
En snubbe ringde om surfplatta + 8G surfning.
Sa att jag inte hade tid. Men den jävla typen gav sig inte.
Nu får jag hem nåt skit i lådan. Ska skicka tillbaka så snart jag kan.
Han ringde på uppdrag av Telia.

Talk To Me 2012-11-05
Svarade, sa att jag inte var intresserad, då ringer de upp flera gånger, dessutom från ett hemligt nummer... De fattar inte ett nej, tyvärr...
Talk To Me AB 2012-10-17
Följande länk visar företagsfakta om "Talk To Me AB"

http://mobil.allabolag.se/viewcompany.php?orgnbr=5567539373

Talk To Me AB opererar inom bla Telemarketing och vad jag kunnat söka fram även med butik i Malmö.
Dom jobbar även på uppdrag, via outsourceing av något slag, åt företaget "SvenskMobilTjänst" http: //www.svenskmobil.se/
I dom fallen som jag har haft med dom att göra har det varit för "Telrnore"s räkning, dvs dom ringer till Telrnore:s kunde och erbjuder olika tjänster av Telenor. Oftast verkar det vara frågan om abonnemangs förnyelse och därmed erbjudanden om nys tjänster och tex nya telefoner etc.
Sägas måste dock att det lilla jag har med dom att göra har hitintills bara varit gott. Förstår bara inte varför det ska vara en så krånglig sälj väg.

Här följer ett urklipp från en annons jag jag fann på Vakanser.se
Försäljare Sökes Talk To Me AB / Butikssäljarjobb / Malmö Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla butikssäljarjobb i Malmö, Burlöv, Lomma, Vellinge Visa alla jobb hos Talk To Me AB i Malmö
Söker säljare till vårt nya kontor i Malmö. Vi är återförsäljare för telenor och söker nu personer som vill vara med och bygga upp vårt kontor i Malmö. Då man får ta kontakt med privat kunder och erbjuda telenors heta erbjudande till nya och gamla telenor kunder Vi har en intensiv utbildning med er och målet att så klart att bygga upp ett långvarigt samarbete med kunden som så väl säljaren. Inom detta företaget så finns alla möjligheter att komma vidare i rankerna snabbt. Känner du att du är vad vi söker så skriv gärna ett par meningar om dig själv och vad som gör att du ska vara rätt för oss.

Talk to me AB 2012-06-26
Detta nummer ringde mig men jag svarade inte. Svarar inte på okända nummer. När jag googlade på det fick jag veta att numret tillhör ett företag som heter Talk to me AB. De säljer IP-lösningar, mobilabonnemang och mobiltelefoner. - Skönt att jag inte svarade!!

Lägg in samtal från 0424005800
Socialt

Annons
Creeper Missat samtal på Google+