Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0406853000

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Norbridge AB, Norbridge

Okänd 2017-03-22
ALLA FÖRSÄLJARE SKA SLUTA RINGA I TID OCH OTID! JAG KÖPER ALDRIG NÅGOT VIA TELEFON! FATTA DET! OCH SLUTA FÖRSVARA TELEFONFÖRSÄLJARE!
Norbridge 2016-08-01
Säga vad man vill om oönskade samtal, men ni verkar inte förstå hur telemarketing funkar.

Läs på vad NIX är och varför det inte alltid fungerar.

I telemarketing använder man sig inte av papperslistor och en kobratelefon för att ringa upp kunder. Allt är automatiserat. Om man bara svarar första gången (när man har tid), lyssnar en snabbis NOGGRANT på erbjudandet (som ofta faktiskt är bra) och sedan bestämmer sig för att tacka nej kommer man med stor sannolikhet inte bli uppringd igen. Svarar man inte alls kommer numret hamna på automatisk uppringning dagen efter igen.

Personen på andra sidan luren är precis som du en människa. Om det skulle visa sig att det är ett fulsälj som har skett kan man dra det långt och ge säljaren och i vissa fall företaget rejäla konsekvenser.

FATTA HUR MYCKET MAKT EN KONSUMENT HAR IDAG. Så länge man bara bestämmer sig för att faktiskt lägga ned 30 sekunder på att lyssna/läsa igenom villkoren kommer inget oväntat att ske.

Om ni förlorar hoppet på mänskligheten pga telefonförsäljare, tänk bara på vilka de ringer till...

Okänd 2016-02-17
Jag jobbar inte kvar på Norbridge längre eftersom jag inte klarade av att sitta bakom en skärm och ringa ut mer än 2 månader. Men kan helt ärligt säga att det är en av de bästa företagen jag har varit på. De bryr sig om sina anställda, de jobbar professionellt och jävligt bra stämning på kontoret!
Man får hjälp och utbildningar samt att man lär sig att respektera kunderna. Så ifall ni säger att ni inte vill bli uppringda så kommer ni inte bli uppringda utav detta bolag.
Annons

Okänd 2015-08-18
Svarade ej !!!
Norbridge 2015-07-19
Jag jobbar inte kvar på företaget men har jobbat där i cirka 3 månader. Måste bara meddela att det är ett fantastiskt bra företag. Har jobbat på många callcenter men aldrig varit med om att man tar hand om sina anställda så mycket som dom gör, måste jag erkänna. Inget bluff företag utan allting är by the book. Ni som inte vill bli uppringda, skaffa nix. Har ni NIX och blivit uppringda så har det blivit ett miss i systemet, det bara säga till i lugnt tonläge.

Norbridge AB 2015-05-21
Dem har fruktansvärt höga krav på sina anställda, nästan intill sjuka! Min lillebror har arbetat där och varje dag berättade han om hemska arbetsförhållanden på arbetsplatsen! Jag har också blivit uppringd ett flertal gånger trots att jag sagt att jag inte varit intresserad. Har dock förståelse för deras stackars själar som säljer!

Madde

0709756235 2015-05-06

Okänd 2015-04-28
Dem borde skaffa kollektivavtal på arbetet, stackars ungdomar. Och ge fan i att ringa mig!

Okänd 2015-04-28
Skitföretag! Blåser sina anställda!

Norbridge AB 2015-02-25
0709754907 är även från callcenter Norbeidge AB Malmö

Norbridge AB 2013-07-05
Riktigt skoj att läsa alla kommentarer. Speciellt då jag själv varit en av de som terroriserat er en tid, nä men skämt åsido. För det första, läs igenom vad NIX är innan ni väljer att gå med. Om ni ändå väljer att vara med på undersökningar på internet samt lämna ut ert telefonnummer när ni beställer saker får ni skylla er själva. Det är bara dumma människor som inte vet detta. Går med i nix och tror att numret blir hemligt för alla säljare i världen? Hahaha.

Och som tidigare talare redan sagt, personer som på något sätt beter sig som ett arsle mot en säljare kommer att bli behandlade därefter. Hur respekterade tror ni att ni blir om ni skriker för fulla muggar i telefonen? Sedan sitter ni här och undrar varför dom aldrig slutar ringa, tänk själv... Samma med er som uppenbart ljuger i telefon eller snabbt bortförklarar sig med att man inte har tid med mera. En person som har det jättestressigt svarar inte i telefon för det första. För det andra så kommer detta störa er mer då säljaren aldrig slutar utan snarare tycker det är kul att störa lögnhalsarna. Men jag som säljare kan bara tipsa er om att alltid vara vänliga och bete er respektabelt mot försäljare för då kommer att bli respekterade och vänligt bemötta tillbaka, precis som i det verkliga livet. Jag trivdes på Norbridge under min tid där men anser att de inte tar till vara på sina bästa säljare, har dåliga villkor samt blåser sina anställda på lön. Det är på rätt kort tid det gått från ett bra center med fullt manskap till ett halvtomt kontor. Detta pga att säljare blivit blåsta på pengar som de givetvis fått när de påpekat det men de som inte hållit räkningen var månad utan kört på god tro har fått bita i det sura äpplet.
Okänd 2013-05-16
Helt jävla seriöst, vad tänker ni med som endast trycker ner oss telefonförsäljare?

Jag har jobbat på Norbridge, och det är ett hederligt företag oavsett vad ni väljer att säga. All den här skiten om att "Åh, ni slutar aldrig ringa" osv är så Bullshit. Det är klart att vi kommer fortsätta ringa om ni inte svarar och säger att ni inte är intresserade?

Allt som krävs av er är att ni plockar upp telefonen och ger säljaren en kort minut för att presentera sig själv, sedan kan ni artiga säga "Nej tack, jag är faktiskt inte intresserad. Men tack för att ni ringde!", och that's it. Då kommer ingen ringa er mer. Men när ni vartenda gång envisas med att vara sura och be oss fara eller att helt enkelt skita i att svara, så är det väl klart att vi kommer fortsätta ringa?

Vi telefonförsäljare gillar inte vårt jobb om ni nu tror det. Allt vi ber om är att ni i alla fall är lite artiga. Ber ni oss dra åt helvete så kommer vi bli sura, och därav lägga er bland "Ring senare".

Tyvärr finns det också vissa svin till telefonförsäljare precis som det finns till bilförsäljare eller vad som helst som gör fel med mening enbart för att tjäna på det själv eller enbart för att jävlas, men det går inte att göra åt.

Måste förövrigt också ta upp er som gång på gång kommer med någon bortförklaring och ber oss ringa senare sedan blir ni sura när vi ringer er igen? Seriöst, tänk efter.

Jag blir så less bara. Var artiga mot oss så kommer vi vara snälla tillbaks och inte störa er mer. Men om ni självmant väljer att be oss dra kommer vi också vara sura tillbaks.

MVH
F.d Norbridge anställd.

Okänd 2013-03-24
Inte första gång de ringer, fast jag tisigare har tackat NEJ! Och nu ringde de en söndag e m kl 17:40. Jag svarade ej!!!
Jag har för mig att de vill sälja stöldmärkning av min bil (de graverar in bilen regn.nr i bilens fönster).

Okänd 2013-03-21
Struntade i att svara. Googlade numret och hamnade på den här sidan. Så jag gjorde rätt i att inte svara.
Okänd 2013-03-17
Om man har varit med på en tävling på nätet, resetävling, vinna en summa pengar, elektronik, telefoner eller vad som helst måste man fylla i personuppgifter, adress, ålder och något telefonnummer. Sen måste man godkänna att man vill delta i tävlingen och vad som gäller. Det brukar stå att man godtar att man mottar erbjudande mm genom e-post men klickar man och läser hela avtalen så står det att man godkänner att motta erbjudande mm genom e-post, brev, sms, mms och samtal till mobil och detta oavsett om man har NIX. Om man vill delta i undersökningarna och godkänner avtalen så har de även rätt att ringa det nummer man angett även om man har Nix. Sen får man svara på frågor och även att man kryssar i att man inte är intresserad av vissa saker, lån, försäkringar, att man inte har några problem med sexlivet mm så både mejlar dom och ringer och erbjuder lån, försäkringar och olika medel för att få ett fungerande liv. Vad sjutton, tror dom att alla människor över 40 har problem med och behöver hjälp så dom tror att man ljuger när man har kryssat i att man inte har några problem och inte behöver någon hjälp? Mejlen kan man ju byta ut rätt lätt men telefonnummer är inte bara att byta lika lätt. Hoppas de inför förbud mot telefonförsäljning i Sverige så man vågar svara på nummer man inte känner igen. För man kan ju faktiskt missa ett viktigt samtal när man inte vågar svara för man tror att det är en försäljare.

ngt om försäljning 2013-03-05
Ringde och skulle sälja ngt åt min mor. Farsan som satt på toan sprang för att svara med kalsongerna nere och blev skitsur.

Okänd 2013-03-01
Struntade i att svara. Googlade numret och hamnade på den här sidan. Så jag gjorde rätt i att inte svara.

SBM 2013-02-05
En kille ringde och sa att jag har nyligen köpt en bil (vilket stämmer) han sa att den förra ägaren hade en försäkring genom dem så jag skulle slippa betala självrisk om något hände.
Han sa att rutorna skulle vara märkta med någon symbol.
Jag svarade att det är ingen mräkning, det finns ej någon försärking på bilen och jag vet vilka ni är och jag är inte intresserad av nånting.

Han sa att mitt försäkringsbolag rekommenderad detta, jag sa att isf pratar jag med dem men jag tvivlar ju på att det gör det eftersom de då istället skulle ha uppgraderat min nuvarande försäkring.

Han sa att han skulle ringa tillbaka om en vecka, jag sa att det gör du inte. Blir intressant att se om han ringer och hur förbannad jag kommer bli:)

Okänd 2013-01-24
Köper aldrig något via telefon. Misstänkte att det var någon försäljare med tanke på nollorna, så svarade ej. Vilket jag uppenbarligen gjorde rätt i.
Har nu meddelat via
http://www.sbmfordon.se/kundservice att jag inte vill bli kontaktad av försäljare.

jag svarade inte, så 2012-12-19

okänd 040 6853000 2012-11-20
en ung kvinna säger att vi har en nyckelförsäkring som går ut o vill förnya den ,men som vi vet har vi ej någon sådan ,vad får de allt ifrån ..

Okänd 2012-11-07
Dom la på när jag svarade

Okänd 2012-10-29
sket i att svara

Okänd 2012-10-25
Ringer och ringer och ringer, tycks aldrig ge sig trots att man inte svarar...

Stöldskyddsmärkning 2012-10-14
En försäljare påstod att han fått uppgift från bilregistret att min bil inte är stöldskyddsmärkt. Det är LÖGN! Bilregistret har inga uppgifter om stöldskyddsmärkning. (Jag har kollat med transportstyrelsen). Dessutom var han okunnig nog att prata om Vägverket som inte ens finns längre. När jag förklarade detta och sa att jag inte gjorde affärer med lögnare stod han ilsket på sig och framhärdade att bilregistret lämnat ut uppgifterna. Till slut insåg han att var avlöjad som bedragare och lade på...
Det finns tydligen inga hederliga telefonförsäljare!

Okänd 2012-10-11
Piss irriterende, at de ikke svarer og når man ringer tilbage, er ikke tlf nr tilgengelig fo ögonblikket..... ######

Okänd 2012-10-04
Hur många liknande företag finns det egentligen?
Nåväl, detta nummer är tillagt på spärrlistan.

Säljarpatrask 2012-09-30
Ringde Söndag kl 1700. Tack vare min app "Who is calling" så kunde jag skita i att svara. Svarar inte längre på okända nummer. Är det något viktigt har jag telefonsvarare.

Trolig försäljare fr 2012-08-14
Försäljaren hävdade att jag hade en bilyckelförsäkring hos SBM som behövde förnyas. Jag blev osäker men när jag kontrollerade hans uppgifter så har jag ingen nyckelförsäkring hos SBM!
Okänd 2012-08-11
Man får väl säga att dom "ligger i". Jäkligt irriterande! Vill jag ha någon mer tjänst av dom, hör jag av mig! Lennart Ekelund Borås

Lägg in samtal från 0406853000
Annons
Creeper