Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

040232349

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

3 kommentarer

Enligt besökarna ringer
telecomföretag, Claim Solution 04023, Client Solutions

Client Solutions 2019-07-30
De heter heter Client Solutions AB, och är ett riktigt rövarföretag! Precis som tidigare skrivits så lurar de företagskunder på att binda sitt abonnemang på Telia mot i gengäld erhålla en gåva, i form av exempelvis en läsplatta, laptop eller blåtandshögtalare, som man senare ser att man senare får betala ett överpris på via vanliga telefonräkningen. Och jag tror att dessa elektronikprylar är stulna, från några av de stora inbrotten/rånen hos flera stora elektronikföretag de senaste åren. Beställningsjobb. Företaget borde ALLTID polisanmälas. Telia svär sig fria.

Claim Solution 04023 2013-06-03
Presenterade sig som vara TELIA.
Storskojare, som tack för att jag förlängde mobil bredbandet skulle jag få lägre månadskostnad och dessutom gratis få en läsplatta.
När nästa teleräkning kom, hade jag plötsligt köpt ngt från Claims solution som kostade 720 kr /mån i 24 månader!
Det Var GRATIS LÄSPLATTAN. Går nu till Polisen.

telecomföretag 2013-01-23
Lovar minidator eller läsplatta när man förlänger abonnemang. Försäljaren skicklig och manipulativ. När det pratats om att priset blir detsamma så vill han ha det på band där det pratas på. Att han där ändrat priset hinns inte med men när räkningen kommer visar det sig att datorn alls inte var gratis utan man får betala 200 kr i månaden i två år.

Lägg in samtal från 040232349




Hittar du inte vad du söker?

Annons