Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0362922621

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

4 kommentarer

Enligt besökarna ringer
pojke med krasslig svenska, En med dålig svenska, En ung tjei.. Anna Ev...någont

Kunde inte höra var stimmigt i 2016-02-03
Påstod att de kom från ett företag som jag uppfattade som att det var från telia att jag haft fast telefonabonnemang under många år och skulle bli guldkund få ringa allt till en kostnad på
299 kr i månaden.Skulle få brev om detta. Tänker använda mig av ångerrätten. Fick detta telenr om jag hade frågor och de hade alla uppgifter om mig.

En ung tjei.. Anna Ev...någont 2015-11-26
Utländsk brytning. Hon påstod att dom hade tagit över Swedphone net ( som är lagt ner av Konsumentverket). Tjeien sade det va nödvendig att gå över till dom, att dom kunde ta ett beslut för mig som kund. Hon var agressiv på telefonen. Skulle skicka ut ett brev till mig. Detta var fredag 20 nov.

En med dålig svenska 2015-11-20
Ringde och påtvingade ett abonnemang till fasta nätet. Jag sa att jag hade ett bra redan. Han gav sig inte utan detta var billigare sa han. Vart tvungen att ta det för att bli av med människan. Kommer utnyttja min rätt att avböja inom två veckor.
Annons

pojke med krasslig svenska 2015-10-28
ringde o erbjöd att dom ska ta över 0700 företaget o sa att dom skulle halvera kostnaden för kunden, men att dom inte riktigt hade någon koll vem som stod på telefoni abonnemanget, tog lång tid för denne person att förstå, vi ringde upp detta nummer efteråt o då var det en ung tjej som svara o hon hade inte mkt koll heller! Men dom skulle skicka ut ett brev

Lägg in samtal från 0362922621
Annons
Creeper Missat samtal på Google+