Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0317800772

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

Kommentarer

Enligt besökarna ringer
elbolag, Energibolaget i Sver, energibolaget

Okänd
Svarade ej

Elbolag
Ville erbjuda billigare el men vägrade skicka info utan muntligt medgivande till avtal. Kampanjen fanns givetvis inte på nätet, bara via telefon. Då vårt elkontrakt står på sambon hävdade jag att jag inte kunde godkänna något i hans namn. Killen som ringt upp försökte få mig att göra det ändå, jag påpekade att det inte är ok. Han påpekade då att man får ingå avtal i annans namn om det är ens sambo (!). Jag vidhöll att så inte var fallet och han påpekade att vårt förhållande nog inte var så bra om vi inte litade på varandra. Sen tröttnade han på mig och lade på. Vilka jävla nötter!

Okänd
Ringde utan att säga nåt, la sedan på
Annons

Elbolag
Någon som ville sälja elabbonemang. Svarade första gången de ringde och sa att vi har inget elabonnemang, det ingår i hyran. Ändå fortsätter de ringa varje dag. Svarar inte mer.

Okänd
Jag vägrar svara, dessa ringer bara på kvällar och helger. Sist jag svarade sade jag att det var fel pesron som de sökte och därav slapp jag samtal från de ett tag. Nu håller de igång igen.

Okänd
Ringdes upp på en lördag på eftermiddagen, hörde röster i bakgrunden men de lade på direkt.

Antagligen vill de veta om det är någon som svarar på andra sidan?

Svara ej!

Okänd
Ringde i dag, svarade ej, är inte intresserad av telefonförsäljning.

Okänd
De har ringt minst fem gånger på några veckor. Oftast på helger och kvällar. De ringde nyss (lördag kl 13), men jag svarade inte. Jag är sugen på att svara och säga att jag inte är intresserad, men enligt kommentarerna på denna sidan verkar det inte hjälpa...

Nåt som ville kränga
Har ringt tre gånger trots att jag sagt att jag inte är intresserad.

Energibolaget
Dom ringer upp och är tysta, man tackar nej till erbjudande och dom fortsätter ringa. Man spärrar nummer dom ringer ifrån, då byter dom nummer. Här är några av dom nummer dom använder sig av. Lägg in dom i eran block.

0470501090
0757609988
0920599611
0133418912
0317800772

Okänd
Ringde på mobilen, helt tyst när jag svarade.

Något elbolag???
Har ringt några ggr nu. Har ej svarat.

Energibolaget eller
Har ringt och trakasserat mig nu i fem veckors tid på kvällar och helger och svarade idag för att få slut på det.
Han körde sin standardiserade fras om att dom har ett jättebra och billigt erbjudande. Förklarade att jag inte är intresserad och la på.
Får väl se om det räcker.

031-780 07 72
Terroriserat mig i månader, även om jag sagt att inte intresserad -ringer någon annan f-n från bolaget upp. Hittat en funktion i min HTC att blocka numret hoppas det funkar...................................Till ägarna "kan man sjunka lägre ?"

Okänd
Har ringt flera dagar i rad i dag annorlunda tid, annars samma tid på kvällen strax innan 19.
Har True caller och lagt in numret som spam men det går "igenom".

Okänd
Vilka idioter, som om att man någonsin skulle vilja gå med på något från dom...

Energibolaget i Sver
Säljsamtal till min mobil. Påstod sig inte känna till att säljsamtal till mobiler inte är tillåtna.

031-7800772 , sms fr
Blev uppringd av försäljare från detta bolag som när jag sa nej och lade på luren började skicka hotfulla sms. Bland annat skrev han "Jag kommer ringa upp dig tills du köper. Mig kommer du ångra att du var kaxig imot!"

Okänd
Har ringt tre kvällar efter varandra. Ungefär vid samma tid. Hinner inte svara men antar att det är samma företag som jag bett att inte ska kontakta mig.

Okänt
De har ringt mig 3 ggr om dagen i 3 dagar nu och jag har inte svarat. Sista samtalet så "talade" de in ett meddelande i röstbrevlådan där jag hörde prasslande med papper på ett kontor och en tjej och kille som pratade med varandra och skrattade i 3 min. Helt idiotiskt.

Okänd
Svarade ej

Okänd
Svarade ej

Okänd
Ringde vid 20.50. Kände inte igen numret så jag svarade inte, speciellt inte när klockan var så mycket. Fruktansvärt respektlöst. Glad över att jag inte svarade efter jag läst alla dessa kommentarer. In på spärrlistan.

Energibolaget
Energibolaget ringde för ett tag sedan, svara inte på detta nr!!
Dom säger att det är några frågor som skall spelas in och sedan helt plötsligt har man ett avtal med dom. Riktiga idioter

Okänd 0317800772
ringde, lade på luren, utan att säga något???????

Elbolag...
Ringde nån sjukt oklar gubbe och ville sänka mina elkostnader. När jag svarade att jag inte bor kvar på min förra adress sa han "Nahe" och la på. Måste kännas väldigt prestigefyllt att driva ett sådant pissföretag,

Energibolaget i Sver
Vill även varna för detta nr 0757609988 som också ringer för energi bolaget. Det är inte själva energibolaget som ringer utan callcenter runt om i Sverige. Det callcenter som ringde mig hette 121.nu googlar man på det blir man rädd! Köp vad ni än gör inte något på telefon! Det är så oseriöst då de säger vad som hellst för att man ska köpa skiten så de får ut provision!!!

TM
TMare-svara ej

Okänd
Ringde en kille från det här numret och lovade att sänka elkostnaderna med upp till 40% genom att jag slapp fakturaavgifter och årsavgifter.
När jag frågade hur mycket det kostar så svarar han att det kostar 59kr/mån.
När jag påpekar att det inte är nån skillnad på en årsavgift eller en månadsavgift så säger idioten att jo vi har inga årsavgifter.
-Men månadsavgiften då?
-Jo månadsavgift har vi men inga årsavgifter.

Säljaren kunde inte ens säga vad deras elpris ligger på idag. Sämsta säljaren nånsin!

Okänd
Talade in ett jättelångt meddelande på mitt mobilsvar en kväll, jag hörde bara massor av ljud i bakgrunden och en tjej som sa "hallå? .... hallå?" och "jag hör dig inte" med jämna mellanrum. Har ringt andra gånger också utan att jag svarat.

Lägg in samtal från 0317800772Socialt

Annons
Creeper Missat samtal på Google+