0317586193

Har du fått ett samtal från 0317586193?
Här nedan kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar om vem som ringde.

Enligt de flesta hör detta företag till Keycode
Key Code
Keycode Security AB
Sök operatör Nu kan du snabbt och enkelt se vilken operatör ett nummer hör till.
Slå upp 0317586193

Tänk på att operatören säljer kapacitet i telenätet och är inte företaget som utför samtalen.

784 kommentarer till 0317586193, visar 1 till 30
Äldre kommentarer
Vem ringdeDatumKommentar
det där numret som står2015-03-06
Olämplig?
Svarade inte xD lel so rndom men jag svarar nästa gång promise xD
Okänd2015-03-06
Olämplig?
har ej svarat
KeyCode Security AB2015-03-05
Olämplig?
Oseriös säljare som pratar på ackord, när personen väl börjar prata, för man får vänta ett tag. Spelar sedan på din rädsla för identitetsstölder med den klassiska repliken "Vet du om att ditt personnummer och ditt namn ligger helt öppet på nätet?"
key code2015-03-05
Olämplig?
bondfångare
Keycod i göteborg.2015-03-04
Olämplig?
När man svarar tar det en stund innan dom medelar varifrån dom ringer. Hör en massa bakrunds ljud som låter konstigt.
Väldigt snabba på att berätt vad dom vill. svarar man att man redan är säkerhets spärrad så lägger om på direkt.
keycode security2015-03-03de har ringt nästan varje dag i två veckor, när jag till slut svarade var det en kille som sa att mitt person nr ligger ute på nätet. sedan bröts samtalet.
Okänd2015-03-03
Olämplig?
När jag svarar hörs en massa bakgrundssorl, ett "HALLÅ" och sedan kopplas samtalet ner ????????
Okänd2015-02-27
Olämplig?
Det hördes bakgrundsljud, men det var ingen person som svarade. Efter 15 sek bröts samtalet med 3 pip. Troligen var det KeyCode. De har ringt mig tidigare och då lyckades jag uppehålla säljaren i drygt 10 minuter innan jag sa att jag var totalt ointresserad av deras tjänster.
...2015-02-27
Olämplig?
Marknadsföring till mobiltelefoner är ju fullt lagligt idag.. det är ju därför det finns nix. Problemet med nix är att det kan ta upp mot 3 månader innan företagen har uppdaterat sina listor. Företaget jag jobbar för köper sina telefonnummerlistor ifrån bisnode

Jag vet dock inte var keycode köper ifrån då ja aldrig har jobbat där, men skulle tro att de är samma. Och sen när man skaffar ett abbonemang till mobilen så hamnar ju telefonnumret i massa olika register o säljs vidare. så är det med om du registrerar er på olika hemsidor, skaffar ica kort o sånt tex. i avtalet som man måste acceetera står oftast sånt här.
Okänd2015-02-27
Olämplig?
Höll på att bli lite tokigare på detta företag.
Ringer i tid och otid och tycks allt för ofta vägra lyssna då man säger ett nej.

Tack vare KeyCode inläggaren här, som tipsade om detta företags kundsupport kunde jag nu ringa och be dom ta bort mitt nummer.
Killen som svarade i kundsupporten var hur trevlig som helst.
Så vid nästa rensning ska mitt nummer bli borttaget.
Vilket är skönt att höra, frågan är när.
Men men
Oki2015-02-26
Olämplig?
Hej du som verkar va insatt i ärendet.

Köper telemarking företag telefonnummer i god tro?
Kan säljaren bevisa att dom har rätt att ringa?

Det här börjar bli spännande!
...2015-02-26
Olämplig?
Vill bara förtydliga att det var jag som skrev här nedan, och jag jobbar inte åt key code. Jobbar på ett telemarketing företag i malmö som jobbar med samma typ av system

Key code ringde mig med väldigt mycke.. det jag gjorde va att bara svar i telefonen och lyssna på vad dom hade och erbjuda sen bad jag dom ta bort mitt nummer och de gjorde dom utan problem
Till key cod2015-02-26
Olämplig?
Hur gör jag om jag inte önskar fler samtal från er? Hur avregistrerade jag mig.

Samtidigt så skulle det vara mycket intressant att veta var jag har samtyckt till telefonförsäljning. Har ni några bevis att jag har samtyckt och godkänt det eller har ni köpt telefonnumret i god tro?

Tack för mig
key code2015-02-25
Olämplig?
En grej många här inne inte verkar förstå är att ni själva nån gång har godkänt att telesäljare ringer er..

Pga att när ni registrerar er på olika hemsidor så står de ofta i avtalaet som ni måste acceptera att ni godkänner att era nummer säljs vidare ill telefonförsäljar bolag.. läs igenon det nästa gång. Och i och med att det är ett dailer system som hanterar 50.000 olika nummer så kan inte datorn vet att du inte vill prata me företagen.. utan Svara och be dom plocka bort ditt nummer. eller maila till företaget och be dom ta bort det.

Det är alltså inte säljarna som slår ert nummer på en telefon och ringer.. utan allt är datoriserat. Och dessa datorsystem vet INTE att inte ni vill prata me dom

Tack för mig.
Okänd2015-02-25
Olämplig?
Har ringt många gånger i väckan.Svarar inte.
Key Code2015-02-24
Olämplig?
De ringde till mig igår, trots att jag är med i NIX, o även här frågade om jag visste att mitt personnummer låg ute på nätet.

-Ja, det klart jag vet, det ligger på Flashback, eftersom en dom mot mig lades upp där. Sen finns det ju på Ratsit o Upplysning, så vad är det med det?

-Jaha, då var det inget...

Jävla trams! De nämnde nån annan sida, o de ville väl sälja att ta bort det därifrån.

De lyckas säkert lura många äldre som är oinsatta om vad som finns på nätet.
Okänd2015-02-23Har ringt flera veckor men har inte svarat.
Keycode2015-02-23
Olämplig?
Keycode har skickat fakturor till min pappa som är över 80 år. Han bor på ett boende mn står skriven hos mig ( dotter) Keycode skickar fakturor till honom trots att jag sagt upp avtalet för över 1 år sedan. På senaste fakturan står det att det är för en service avgift på brickan. Jag har ringt till dom och när jag tillslut fick tag på en som svarade sa dom att min pappa visst ville vara kund. Konstigt att han vill det...han kan nämligen inte prata. Svarade jag. Jag har kontaktat konsumentverket och fått hjälp. SVT ska också granska företaget. Fruktansvärt att det ens får finnas sådan här företag.
Keycode2015-02-23
Olämplig?
Tackade nej, han sa att jag hade konstiga prioriteringar och lade på. Idiot!
Okänd2015-02-20
Olämplig?
Då fick Call Blocker App'n ett nummer till att blockera. Slipper man höra när dom ringer och själva får dom 3 tut i örat.
okänd2015-02-20
Olämplig?
Ringer två gånger om dagen, ungefär vid samma tid, har gjort detta i en månad. Jag svarar inte på okända nummer numera, fruktansvärt jobbigt med alla dessa påtvingade samtal.
Okänd2015-02-18
Olämplig?
När man svarar är det en massa mummel och bakgrundsljud följt av ett "jaha", "ok" eller "fel nummer" innan dom lägger på, hela samtalet tar några sekunder. Sen ringer dom igen och igen och igen...
Okänd2015-02-18
Olämplig?
Svarar inte längre på okända nummer. Är det så viktigt kan de skicka sms eller lämna meddelande. Sen kollar man upp de på nätet och får denna info. Dryga jävlar helt enkelt.
Okänd2015-02-16Ringde, hördes bara ett kort bakgrundsljud så la dom på
hur blir man av med idioterna
Key Code2015-02-16
Olämplig?
Som många andra upplevt, blev jag uppringd av en kille som med stor dramatik frågade om jag visste att mitt personnummer var ute på internet. Han vill att jag bekräfter ett personnummer han läser upp, vilket jag inte vill. DÅ blir han tämligen otrevlig och kör maktmetod. Han lyckas dock inte komma fram till vad han vill att jag ska köpa, eftersom jag vill kolla upp först. Och inser att jag inte är ensam. Det ÄR skrämmande att mina personuppgifter kan kapas hur lätt som helst, men otäck att Key Code kör med dessa metoder för att sälja.
Okänd2015-02-16
Olämplig?
Jag vet inte vad de vill, när jag svarat är det ingen i andra änden. Jag har börjat med samma sak, jag svarar och låter telefonen ligga på bordet. Jag hoppas att denna form av härmning är ett första steg i att etablera kommunikation.
Key code2015-02-15Vill sälja ID skydd tillsammans med kreditföretagen. Skydd mot id-kapning. Väldigt bra och viktiga saker,
men tackade nej när deras säljare erbjöd de då jag naturligtvis fixat samma skydd innan key code ringde mig.
Okänd2015-02-13
Olämplig?
Okänd2015-02-12
Olämplig?
Svarade... Väntade på att någon skulle säga något.. Personer säger mitt namn och sen lägger på. Idioter
Okänd2015-02-12
Olämplig?
Ringer och använder skrämselpropaganda för att sälja. Ringer en kille till mig och säger uppjagat "vet du att ditt personnummer finns ute på nätet.." När jag svarade "Ja jag är fullt medveten att man kan få tag på mitt och ditt personnummer på nätet" så la han på utan att ens kommentera.

Jävla skojjare
Äldre kommentarer

Lägg in samtal från 0317586193

Om du har fått ett samtal från detta nummer kan du hjälpa till genom att rapportera detta i nedanstående formulär.
Du ska bara rapportera nummer som tillhör företag. Tillhör telefonnumret en privatperson ber vi dig att inte skriva något.Ladda hem vår mobilapp helt gratis!

Vi finns för Android på Google Play samt för Windows Phone 8 på Windows Phone Store.

Mer information om funktionalitet samt bilder finns på vår informationssida om mobilapparna.

Dela gärna om du gillar sidan

Creeper Missat samtal på Google+