0317586193

Har du fått ett samtal från 0317586193?
Här nedan kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar om vem som ringde.

Enligt de flesta hör detta företag till Keycode
Key Code
Keycode Security AB
Sök operatör Nu kan du snabbt och enkelt se vilken operatör ett nummer hör till.
Slå upp 0317586193

Tänk på att operatören säljer kapacitet i telenätet och är inte företaget som utför samtalen.

1071 kommentarer till 0317586193, visar 1 till 30
Äldre kommentarer
Vem ringdeDatumKommentar
okänd2015-10-08
Olämplig?
TIPS!:
i mobilen, skapa en kontakt som heter "svara inte" eller valfrit. koppla alla dessa (idiot nummer) till denna kontakt och välj ignorera i era mobiler. DONE saker är löst, bätter än NIX och smidigare.
VISST om det kommer ett nytt nummer så svarar man kanske en gång sedan lägger man till det nummret till "svara inte". jag har ca 50-60 nummer som blockas direkt.
Okänd2015-10-08
Olämplig?
Dom ringde och sa att mitt personnummer ligger på nätet. Nu har jag skickat mail till dom men dom har inte svarat mycket nonchalant
Okänd2015-10-08
Olämplig?
Vill ta bort mitt telefonnummer
från detta företag. Mitt telefon-
nummer omfattar både företag och
privat. Är ansluten till nix-tjänst men det hjälper tydligen inte. Dålig respekt.
Key Code Security AB2015-10-07
Olämplig?
Påstod att jag kan skydda mej mot identitetskapning eftersom mitt personnummer finns tillgängligt via nätet.
Keycode? Kanske2015-10-07
Olämplig?
Har ej svarat. Numret ringt 3 ggr på 3 dagar
Okänd2015-10-06
Olämplig?
Ringer nu från okänt nummer, men samma samtal med hot om personnummer
Key Code2015-10-05Han hann inte säga så mycket. Jag sa att det inte utgjorde några problem eftersom jag kommer lösa det under eftermiddagen. "Hur då?" sporde han. "Jag stänger ner de siterna som har det numret.
jörgen2015-10-03
Olämplig?
http://www.svt.se/plus/se-program/plus-avsnitt-4-1?autostart=true

Dom är så granskade dom kan bli.. va me i svt plus, länken ovanför... UC har brutit sammarbetet me dom och key code har mest klagomål över alla andra telemarketing företag i sverige. Bojkotta dom! stoppa dom! LÅT DOM INTE LURA ER
Keycode2015-09-13
Olämplig?
Blev uppringd av Keycode med uppgift om att mitt persnr låg ute på nätet. För 495:- skulle jagbkunna blocka detta. Jag blockar hellre Keycode som försöker skrämma folk att teckna deras tjänster. Lars
Key code2015-10-02
Olämplig?
De senaste veckorna, alltid vid samma tid då jag står och serverar mat på jobbet, har någon från detta telefonnummer ringt mig. Varje gång har det gått som missat samtal. Tänkte jag skulle kolla i dag vad det var för någon - att det rörde sig om någon som ville pracka på mig något skit, det förstod jag ju för länge sedan. Är glad att jag inte har svarat efter att ha läst andras kommentarer. I stället har jag blockerat telefonnumret. Förhoppningsvis kan jag väl lita på att det verkligen ÄR blockerat nu!
Okänd2015-10-01
Olämplig?
Dom ringde och sa att mitt fulla personnummer fanns på upplysning.se
Blev lite orolig först tills jag kom på att dom väl vilja sälja någon tjänst. Så jag sa att jag nog kunde hantera problemet själv. Då blev försäljaren irriterad och fråga hur jag skulle lösa det. Svarande ungefär - "skit i det du"
Tycker egentligen synd om dom som inte kan få några andra jobb än sådana som måste ägna sig åt bedrägeri.
Det som är lite tråkigt att upplysningar.se inte ens verkar bry sig - men inte vet jag. Kan det finnas någon koppling mellan de sk kallade "företagen".
Okänd2015-10-01Ringer ofta och vid lunchtid,svarar inte eftersom jag känner igen numret. Hur ska vi få stopp på detta ringande och hur orkar de hålla på. Det finns annat att lägga sin tid på än att ringa och reta upp människor för det är det enda de gör.
Okänd2015-10-01
Olämplig?
Ringde mig nyss, svarade inte eftersom jag kände igen numret som något som skulle kunna vara försäljarnummer och kollar alltid upp okända nummer utan att svara och det var ju tur.
031-75861932015-09-30Har precis ringt mig och "hotat" med "Vet du att hela ditt personnumer ligger ute på nätet". De vill förstås sälja något i säkerhetsväg till mig. Code Security nåt heter företaget som ringde. Jag vill polisanmäla. Personen i andra änden upprepade mitt namn och personnumret inklusive mina fyra sista siffror i personnumret. Jag frågade var mitt personnumer finns och tjejen i ändra änden svarade "merinfo.se" Så det är alltså där de hämtat informationen. De måste däremot ha ett medlemsskap och betala avgifter för att se den infon. Då är ju frågan vad Datainspektionen anser om att Merinfo.se har såna kunder som Key Code Security och hur de använder informationen de tar ut via sitt medlemskap.Om jag blir omfrågad hos ett kreditupplysningsföretag så ska väl jag få en kopia på det!! Nu jävlar blir det Datainsepktionen nästa. Där finns för övrigt mer att läsa om Merinfo.se
Key code2015-09-30
Olämplig?
Jag trodde Keycode var ett seriöst företag. Hur kan dom låta skita ner sitt företagsnamn med sådana här vidrig telefonförsäljning.
Dom ville skrämma mej med att mitt personnummer låg på nätet . Läste även upp mitt p-nr och namn. Sa att min id kunde bli kapat. Ville sälja nån slags försäkring för 83:-/mån. Det lät som om hon var ute och gick samtidigt som hon pratade med mej.
Okänd2015-09-29
Olämplig?
han inte svara
Okänd2015-09-29
Olämplig?
han inte svara
Okänd2015-09-25
Olämplig?
Detta telenr. har ringt mig flera gånger jag har aldrig lyckats ha mobilen med när de ringt har bara sett ett okänt telenr. och undrat vilka säljare det är som inte kan låta bli en. Nu vet jag, tack vare att Missatsamtal.se finns. Jag tänker inte svara i fortsättningen heller.
key code2015-09-23
Olämplig?
ville sälja skydd mot id-kapning,upplyste om person nr ute på nätet. Samtliga drabbade bör polisanmäla för ofredande...
031-75861932015-09-23
Olämplig?
En man som sa att mitt personnummer, inkl. de 4 sista låg
öppet ute på internet och att jag var i stor riska att bli kapad. Men de skulle hjälpa mig. Avslutade samtalet med att jag var sjuk. Han sa att han skulle återkomma i nästa vecka. Skulle det vara sant så skulle det redan vara för sent då!
Okänd2015-09-22
Olämplig?
Svarade inte med namn utan sade bara hallå, de sade inget utan ladepå efter 4 sec.
Key Code2015-09-21
Olämplig?
Per Moritz från Key Code.
Troligtvis inte skojarens rätta namn.
Påstod att jag kan skydda mej mot identitetskapning eftersom mitt personnummer finns tillgängligt via nätet och så läste han upp det.
Troligen Keycode2015-09-21
Olämplig?
Jag lagt på detta nummer till spärrlista men nummer kommer upp alla fall.
Keycode Security AB2015-09-18
Olämplig?
säljare som vill sätta press på dig.
säjer att vem som helst kan få tag i personuppgifter.
sorglig att det ska behöva vara så här.
jag trodde jag var helt anonym.
spärrade numret.
Okänd2015-09-18
Olämplig?
Ringde på min mobil kl 11.07 på arbetstid! Jag svarade inte o gör det heller aldrig på andra okända nr som jag ej känner till! Att dom bara ORKAR att hålla på o ringa konstant hela tiden - till ingen nytta! :-)
Key Code Security AB2015-09-17
Olämplig?
Fick höra att mitt personnummer låg ute på nätet. Hade hört att folk blivit uppringda, o sa något om att det måste vara nåt skoj o att jag inte hade tid att prata utan sa bara hejdå. Såg sedan att numret fanns med ett par gånger under obesvarade samtal. Typiskt skumt!!!
Okänd2015-09-17
Olämplig?
Ringde och talade om att mitt och flera andra familjemedlemmars personnummer hade blivit kapade och nu låg helt öppet på internet.
Ville sälja någon slags försäkring som skulle "rädda" oss...
Jävla svin!
Okänd2015-09-17
Olämplig?
Ringde och talade om att mitt och flera andra familjemedlemmars personnummer hade blivit kapade och nu låg helt öppet på internet.
Ville sälja någon slags försäkring som skulle "rädda" oss...
Jävla svin!
key code2015-09-17
Olämplig?
otrevlig och påstridig "säljare" på gränsen till vad man skall tåla. inget nr man skall svara på i fortsättningen.
031175861932015-09-16
Olämplig?
Ringer som en samhällets riddare med barsk ton och talar on att mitt personnummer ligger öppet på två ställen på nätet. - Bara två sa jag det låter otroligt lite.
Jag talade om att jag inte ville ha tjänsten. Kiilen blev smått hotsam.

Ja la på luren tillslut . ...
Äldre kommentarer

Lägg in samtal från 0317586193

Om du har fått ett samtal från detta nummer kan du hjälpa till genom att rapportera detta i nedanstående formulär.
Du ska bara rapportera nummer som tillhör företag. Tillhör telefonnumret en privatperson ber vi dig att inte skriva något.Ladda hem vår mobilapp helt gratis!

Vi finns för Android på Google Play samt för Windows Phone 8 på Windows Phone Store.

Mer information om funktionalitet samt bilder finns på vår informationssida om mobilapparna.

Dela gärna om du gillar sidan

Creeper Missat samtal på Google+