0317586193

Har du fått ett samtal från 0317586193?
Här nedan kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar om vem som ringde.

Enligt de flesta hör detta företag till Keycode
Key Code
Keycode Security AB
Sök operatör Nu kan du snabbt och enkelt se vilken operatör ett nummer hör till.
Slå upp 0317586193

Tänk på att operatören säljer kapacitet i telenätet och är inte företaget som utför samtalen.

976 kommentarer till 0317586193, visar 1 till 30
Äldre kommentarer
Vem ringdeDatumKommentar
Okänd2015-07-30
Olämplig?
har ringd min nu varje dag trots att jag kopplade bort det hela tiden.
Key code2015-07-29
Olämplig?
Dom berättade att jag hade mitt person nummer ute på nätet och att jag snart skulle få mitt ID kapat. Jag frågade vänligen vilken site som numret låg på ( merinfo.se) sen sa jag att jag själv skulle åtgärda det och lade på....
Okänd2015-07-29
Olämplig?
Kollade nu på upplysning.se och såg att jag inte ens fanns med.. Ren och skär LÖGN mao!!!
Okänd2015-07-29
Olämplig?
Svarade ej på detta nummer idag, vilket jag tidigare gjort. Den gången påstod hon som ringde att hela mitt personnr låg ute på tex upplysning.se. Det gav mig lite skrämselhicka, som önskat förstår jag nu.. Men när hon ville ha "mina uppgifter" blev jag misstänksam och sa att jag inte hade tid just då och att jag dessutom ville tänka på det. Varpå hon blev ganska orolig för mig (hon spelade bra) och påstridig. Sa nej ett par gånger, minst, och la sen på. Tycker inte om att vara ovänlig. Om jag råkar på nåt liknande i framtiden med försäljare som kanske själva blivit lurade in i ett oseriöst företag ska jag svara "Vet du vad? Jag tycker du är värd ett bättre jobb än detta". Då kanske de både lägger på och tänker till menar jag.
Okänd2015-07-29
Olämplig?
Svarade ej på detta nummer idag, vilket jag tidigare gjort. Den gången påstod hon som ringde att hela mitt personnr låg ute på tex upplysning.se. Det gav mig lite skrämselhicka, som önskat förstår jag nu.. Men när hon ville ha "mina uppgifter" blev jag misstänksam och sa att jag inte hade tid just då och att jag dessutom ville tänka på det. Varpå hon blev ganska orolig för mig (hon spelade bra) och påstridig. Sa nej ett par gånger, minst, och la sen på. Tycker inte om att vara ovänlig. Om jag råkar på nåt liknande i framtiden med försäljare som kanske själva blivit lurade in i ett oseriöst företag ska jag svara "Vet du vad? Jag tycker du är värd ett bättre jobb än detta"
Key Code2015-07-29
Olämplig?
Har ringt några ggr, men svarar aldrig. Alla viktiga saker, får man via brev. Annars ringer det bara folk man redan har lagt in på mobilen. Så svarar aldrig på okända nr, hemliga eller företag.

Men vill ändå att ni ska komma ihåg, att det är inte telefonförsäljaren ni ska skälla på. Dom gör bara sitt jobb! Så är väldigt omoget att skälla på dom. Eller tycker ni, om ni t.ex. jobbade på en mataffär, att det var ditt fel, som är en vanlig kassapersonal, att butiken slutat sälja kundens favoritkex?
key kod2015-07-29
Olämplig?
frågade om jag vara jag och upplyste mig om att mitt personnr låg på någon hemsida.och undrade om jag förlorat någon form av id handl eller ev handlat något på nätet. svarade att jag aldrig skulle bekräfta det till någon okänd per telefon annat än om polisen skulle kontakta mig och då enbart om jag kan ringa tillbaka till polismyndigheten för bekräftelse av identiteten hos uppringaren. fick en ton i örat.
Blir uppringd av säljare i stort sett dagligen, ibland lägger jag på ibland driver jag med dom så mycket det går tills dom inser att dom sitter på läktarn...
Keycode2015-07-22
Olämplig?
Sade att mitt personnummer låg ute på nätet. OK, sa jag. Då jag inte eggade upp mig för detta drog hon det en gång till. Jag svarade lugnt OK. Hon väntade sig att jag skulle bli skärrad. Så hon lade på luren utan något farväl.
Okänd2015-07-22
Olämplig?
Lägg alla försäljarnummer i spärrlistan så slipper ni ringandet. Supersmidigt!
Okänd2015-07-22kan du sluta att ringa
031-758 61 932015-07-22031-758 61 93 Har ringt i månader! Svarade en gång, men då det var ingen där... När ska de ge upp! Är så less på att ha dem ringandes. Kan ju inte vara lagligt att trakassera någon såhär!
Okänd2015-07-21
Olämplig?
Sjukt. Ringer hela tiden. Svarar aldrig. Hur får man stopp på eländet
031-758 61 932015-07-21
Olämplig?
Okänd2015-07-17
Olämplig?
Någon (tjej/kvinna)ringer och frågar mig om jag vet att mitt personnummer ligger ut på Internet. Jag svarar med en fråga: Är det ngt jag ska polisanmälla? Hon svarar att de (hon och företaget) vill skydda mig. Jag ber henne om att ringa senare för att jag är upptagen.

Det är farligt där ute med alla mafioso som sitter med våra telefonuppgifter och kanske också med våra personnummer!
Okänd2015-07-17
Olämplig?
Någon (tjej/kvinna)ringer och frågar mig om jag vet att mitt personnummer ligger ut på Internet. Jag svarar med en fråga: Är det ngt jag ska polisanmälla? Hon svarar att de (hon och företaget) vill skydda mig. Jag ber henne om att ringa senare för att jag är upptagen.

Det är farligt där ute med alla mafioso som sitter med våra telefonuppgifter och kanske också med våra personnummer!
Okänd2015-07-17
Olämplig?
Frågade om det var ". " sedan hördes ko stoga ljud. Jag lade på.ångrar stt jag slutligen svarade på detta nr som har ringt många gånger.
? Presenterade sig inte2015-07-16
Olämplig?
Ditt person nr är kapat fick jag veta. Säljaren var oförskämd och la på luren när jag sa emot
Okänd2015-07-16
Olämplig?
Ringer i stort sett varje dag. Ligger med ljudlös signal hos mig så jag ser inte förrän efteråt att de ringt. Idag valde jag att svara för att fråga varför de anser sig ha rätt att ringa ett Nixat nummer men då var det tomt i andra änden.
Okänd2015-07-13Det är bara båg med detta bolag har råkat ut för dem inte roligt nu svara jag inte när de ringer se upp för dem:-(
KeyCode2015-07-03
Olämplig?
Dum som jag var så tackade jag ja till deras tjänst utan att ta reda på vad de var för företag först. Jag ignorerade deras fakturor och uppringningar därefter då de ändå inte hade skickat någonting av värde till mig. Jag trodde heller inte att de hade någon större auktoritet. Nu fick jag dock hem ett inkassokrav, och ringde därefter in till Gothia för att invända. Jag förklarade att KeyCode förmodligen var ett blufföretag baserat på vad jag har läst av olika kommentarer i exempelvis det här ämnet, varpå han svarade "Nej, de är ju ett seriöst företag. Bla bla bla." Det känns som om dessa har samröre med varandra. Dessvärre är jag nog tvungen att betala denna faktura på drygt 700 kronor, men jag vill inte veta av deras tjänster därefter.
Key Code Security2015-07-02
Olämplig?
Ringer och säger att mitt personnummer ligger ute på nätet och används i kriminellt syfte. På fråga hur han kan veta det(sa inte sitt namn), så hade han fått en rapport från polisen där mitt personnummer står.Ett jävla bluffföretag och mycket oseriöst sätt att försöka sälja sina tjänster på.Hoppas fler anmäler dem.
okänd2015-07-01
Olämplig?
ringer i tid och o tid svarar inte på detta nr 0317586193.
Okänd2015-06-30
Olämplig?
De ringer och ringer, jag svarar inte.
Key Code2015-06-29
Olämplig?
önskar man automatiskt kunde vidarekoppla visa telefonnummer när dom ringer.
skulle inte något problem med att såna här ringer 112 eller till polisen när dom slår mitt nummer, dom ringer 5-6ggr per vecka
Keycode2015-06-29
Olämplig?
Sade att mitt personnummer var ute på nätet. Erbjöd mig en tjänst. Bad skicka info på mail, då avslutades samtalet snabbt..
Key Code2015-06-26
Olämplig?
Key Code är ringt till mig 10 tal gånger, Första gången svarade jag och det var bara skrämsel metoden för hela slanten. När jag började ifrågasätta det hela och ville få hemskickad lite mera information så stängde han tel. Efter det har de ringt flera gånger, men jag har inte svarat. Övrigt tycker jag att om man har sagt nej då borde det vara nej.
Maia2015-06-26
Olämplig?
De ringde och trodde att de hamnat rätt men sökte egentligen min mor så jag spela med. Gick på som tusan att nuuuu är det bara en tidsfråga innan de kapar allt på mitt ID och att jag som gammal är en risk! De gick på i säkert 20 min, ren skrämselpropaganda och jag frågade vad mer de hade för info om "mig". Och de hade ju personnummer och hela kittet och till sist släppte jag bomben att "Hur fan kan ni skydda någon när ni inte ens vet att det är rätt person ni söker!? Och GE FAN I MIN MAMMA!!!" Säljartjejen började nästan gråta när jag krävde nummer till chefen och jag ringde aldrig dit men bara så hon skulle lära sig en läxa.
Idag ringde de igen, en kille denna gång och gick bananas. Grejen är att jag arbetar inom rättsväsendet och lät honom hållas ganska länge.När jag till sist blev allt mer och mer jobbig och frågade efter olika statistiker så tröttna han till sist och samtalet bröts.
Hemskt att de använder sig av sådan skrämseltaktik!
okänd2015-06-26
Olämplig?
jag blev idag uppringd av numret:031-7586193,som sa otydligt ett namn,och påstod att mitt personnummer var kapad och att han kunde hjälpa mig att ordna upp allting.
Då förstod jag att jag hade nån bluff i luren och sa at tjag nu skulle ringa polisen,och han direct att sånt inte hjälpte,men jag sa igen :nu ska jag ringa polisen och så slängdes luren på andra sidan på.
Nu vet jag ATT det var en bluffmakare.
men det är förj-t att bli fröjämna störd av såna här påflygna personer!
Okänd2015-06-25Ringde men svarade inte. Såg ut att var. Ett konstigt nummer så jag googlade det och tänker inte svara nästa gång heller.
keycode2015-06-25
Olämplig?
De försöker lura på dig ett skydd mot identitetsbedrägerier, med motivationen att de hittat hels ditt personnummer på Internet. Som anledning framförs att de tack vare endast ditt personnummer skulle kunna låna pengar eller köpa/hyra bilar i ditt namn... Fullkomligt horribla påståenden, Du kan inte bli återbetalningsskyldig för vad någon annan gör.
Och som en passus, hela ditt personnummer, adress, inkomst, osv finns ředan på otaliga platser då allt det här är offentlig handling.
Äldre kommentarer

Lägg in samtal från 0317586193

Om du har fått ett samtal från detta nummer kan du hjälpa till genom att rapportera detta i nedanstående formulär.
Du ska bara rapportera nummer som tillhör företag. Tillhör telefonnumret en privatperson ber vi dig att inte skriva något.Ladda hem vår mobilapp helt gratis!

Vi finns för Android på Google Play samt för Windows Phone 8 på Windows Phone Store.

Mer information om funktionalitet samt bilder finns på vår informationssida om mobilapparna.

Dela gärna om du gillar sidan

Creeper Missat samtal på Google+