Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0105100745

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Astral AB, Astral

Men jag fattar inte är det som 2019-08-26
Okänd 2015-07-13
svara inte knep telefon nummer och dom har ringt till os och vi svarade och dom frågade om pappa var hemma och då sa mamma att vad jobbar ni med och då lade på i telefon och jag vill aldrig se doms nummer i jen då bli jag sur

Adam 2015-07-06
Sjukt oseriöst och pushiga. Även jag fick veta att jag är med i en utlottning pga jag har ICA kort. Han utgav sig från att ringa från ICA. Han startade en inspelning och sa namn, adress och personnummer. Sen sa han "ha en bra dag" och la på direkt!!!! måste ringa dom direkt i morgon.
Annons

Okänd 2015-06-27
Hade ingen aning var detta var, dum som jag var så gick jag ju med på det. Men när han frågade angående adress och namn svarade jah ej. Men har mejlat till dom som säljer dessa piller. Hoppas det hjälper, orkar inte åka på nog skit.
Nån som vet vem man kan kontakta annars?

Astral Healthcare int AB 2015-06-24
Varning! Svara inte om någon ringer från 010-510 07 45! De ringer trots registrering i NIX-registret och ställer massa frågor om namn och adress och är ute efter att få ett ja-svar. De påstår att du gått till final i en tävling pga något medlemskort och har chans att vinna presentkort på flera tusen kronor på h&m eller Apple. Sen vill de plötlsigt skicka hem något till en "fraktkostnad" om 69kr. När man svarat NEJ TACK inte intresserad otaliga gånger ger dom sig till slut. Allt är svinluddigt och man hinner inte uppfatta varken varifrån de ringer eller vad det är som ska skickas hem. Med ont-i-magen-känsla lyckades jag efter timmars googlande hitta företaget som visade sig heta Astral Healthcare och säljer prenumerationer på något bantningspiller. De fick ett vackert och väldigt tydligt litet mejl från mig och efter ett par dagar mottog jag ett svar att de tagit bort min order!?! Kul...
http://www.astralcare.se/home.html

- 2015-06-26
Har ringt mig upprepade gånger denna vecka, jag är alltid skeptiskt till framför allt 010-nummer och eftersom de in lämnar meddelande så har jag ej ringt upp och inte svarat när de ringt igen. Tack vare denna sida förstår jag att det bluff! Så, tack! Har blockerat numret nu.

Okänd 2015-06-26
Ringde men han som ringde va inte medvetet om det. Hörde "så sa han att det är fan inte okej" ungefär. Med en brytning. Sedan la de på.

Okänd 2015-06-25
hon frågade hette bla bla svarade bara aha?
tjejen som ringde mig hade någon brytning ringde mig sa att jag vunnit ett presentkort på 5000 kr på apple.

hoppas fan inte jag får betala ngt nu... klart som fan att man svarar på sitt namn,... blockerat nummret nu!

Astral 2015-06-25
JAg har nog åkt dit på den här skiten... vafan ska jag göra?! hjälp mig!!

Okänd 2015-06-25
Håller med nedanstående. Sjukt mystiskt samtal. Kvinnan i luren påstod att jag var finalist i ett lotteri för olika företags kundklubbar, men hon kunde inte svara på vilken kundklubb som gett henne mina uppgifter. Hon blev irriterad och chockad när jag ställde fler frågor..haha sämst!

010-510 07 45 2015-06-25
Ringde mig två gånger och sa att jag vunnit en tävling. Jag sa att jag inte ställt upp i någon tävling så jag omöjligt kunde vara utlottad. Hon sa att det var en utlottning av presentkort på Apple eller HM, bara det är något märkligt med, varför har man ens det som pris? två olika kedjor, ingen av de stora företagen skulle någonsin ge ett företag en bra deal på presentkort eller någon form av bra deal för en utlottning. mycket märkligt. Kvinnan rabblade upp min tidigare adress och frågade om den fortfarande stämde, då sa jag att jag inte var intresserad och hon sa att "det var konstigt". tackade för mig och avslutade samtalet. Oseriöst och mycket märkligt.

Okänd 2015-06-25
Ringde två signaler, sedan tyst i luren.

Astrl 2015-06-25
Svarade men var helt tyst i andra änden..

Astral Ab 2015-06-25
envis kvinna sa att jag var en av 20 som hade chans att vinna presentkort på Appel/ Coop mm om jag gick med på att beställa deras produkt(ngt bantningsmedel googlade jag fram) mkt frågvis och påstridig då jag tackade nej, dessvärre efter att ha svarat ja på namn...

astral ab 2015-06-25
en kvinna ringde mig som talade med kraftig brytning påstod att jag är i final i en tävling genom ett av mina kundkort. svarade tyvärr ja på vissa frågor som mitt namn utan att tänka mig för, men jag sa att jag inte ville batala nånting för att vinna nånting. att jag läst varningar om deras företag som jag googlade samtidigt som dom ringde. de försökte få mig att betala 69 kr för ett provpaket på en "sponsorprodukt" för tävlingen. men sa nej och att vi kan prata hur länge som helst jag vill inte ha något från er. väldigt envis, svara absolut inte!

Okänd 2015-06-25
En kille vid namn "Lucas" ringde. Pratade dålig svenska. Han sa jag hade kundkort på Ica och Ikea. Jag svarade inte på fråga. Då upprepade han sin fråga. Och sa mitt namn i meningen. Jag la på. Då ringde han upp igen. 2 ggr!

Okänd 2015-06-25
Ringde mig nu, men tack vare denna sida svarade jag inte, och blockerade numret från att kunna ringa mig igen.

Företag som bedriver telefonfö 2015-06-24
Svara inte

Astral 2015-06-24
Svarar med mitt namn och får frågan på mycket bruten svenska om jag har kundkort på Coop eller ICA (vilket jag har) och får då reda på att jag gått vidare i en "tävling" och kan vinna presentkort på H&M eller apple. Svarar att jag inte är intresserad och lägger på. Konstigt att sånt här bluff och båg faktiskt händer fortfarande.

Okänd 2015-06-24
Svarade med med mitt namn, tyst på andra sidan luren och samtalet avbryts sedan. Ringer upp men kopplas bort direkt. Googlar och finner all info om bluff mm så jag spärrar sedan numret.

astral ab 2015-06-24
ringde precis mig och dum som jag va svarade jag och hon frågade om adress osv. och dum nog svarade jag ja,, sen blev jag fundersam och frågade vad hon ringde ifrån och jag googlade samtidigt, då kom dessa sider upp om bedrägeri och polisanmälningar, då ifrågasatte jjag henne och han sa bara nej gud det är inte vi, vad konstigt.. jag frågade om hon hade ngt kontor och vart hon satt för det lät som hon satt på ett fik, jag hörde et barn skrik då påstod hon att det va radion... skumt

0105100745 okänd 2015-06-24
ej svar sa bara mitt namn sa la den på luren.
Okänd 2015-06-24
Ung kille, folkmassa, frågade om jag var, då frågade jag vem frågar? då svara han; det vill du allt veta va och la på.
Okänd 2015-06-23
Ung kvinna från södra sverige, Malmö kanske? Ringde mig. Hördes dåligt och det var som att hon var ute med en stor folkmassa i bakgrunden. Frågade om jag bodde på adressen, jag svarade nej eftersom jag flyttat. Hon blev osäker/visste inte vad hon skulle säga. Tyvärr sade jag min rätta adress men kändes inte som att hon lyssnade eller brydde sig mer då. Försökte även sälja något hälso/bantningsmedel till mig som jag sa nej till. Kändes som att hon blev väldigt irriterad då jag sade nej till det. Hon avslutade samtalet kort och snabbt.

"Astral AB" 2015-06-23
Sa att jag vunnit presentkort på Apple eller HM pga kort på ica eller coop... Jag googlar och efter det berättar jag att jag inte är intresserad då jag inte ställt upp i någon tävling varpå han lägger på.

Okänd 2015-06-23
Tyst i telefonen

Okänd 2015-06-23
Ringde och när jag svarade med mitt namn, så frågade han som ringde, om jag kunde svära vid gud att det var jag som var "mitt namn". När jag sa att jag inte tänkte göra det och frågade varifrån han ringde så lade han på....

Astral 2015-06-23
En man med norrländsk dialekt påstår att jag är en av 100 personer som är med i en dragning där 5 personer till sist kommer att vinna ett presentkort på Apple (4000 kr) eller H&M (5000 kr). Han frågar vilket jag föredrar och jag svarar att jag är skeptiskt till allt sånt här. Jag frågar vad det är för dragning jag har varit med i och han svarar att det inte är någon dragning, utan att jag är med för att jag har klubbkort (dock sa han inte vilket klubbkort). Sedan börjar han försöka sälja in någon bantningsprodukt som heter Burn. Jag tackar nej till allt och avslutar samtalet. Det hela kändes väldigt oseriöst!

010-510 07 45 2015-06-23
Svarade men var ingen där! Lät bara massa brus

Okänd 2015-06-23
Ringde och sa att jag var med i en utlottning till ett presentkort på HM för 5000:- eller IKEA för 4000:-. Sa att jag inte var intresserad. Han undrade varför och jag sa att det finns så mycket bedrägerier och att jag inte beslutar mig för något via telefon. Han upprepar mitt namn i nästan varje mening och nu i efterhand sa jag "ja" vid några tillfällen, såsom "är det ***** jag pratar med?" Varpå jag då svarar ja. Hoppas det inte ställer till det för mig trots att jag sa att jag inte var intresserad.

Lägg in samtal från 0105100745
Hittar du inte vad du söker?

Annons