Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

00850111532

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Tele2, okänt

Okänd 2018-10-30

tele2kund 2014-05-07
nötter allihopa, ni kan ta mitt privata nummer så ska ja förklara för er alla hur detta egentligen fungerar... jag har tele2 och är otroligt nöjd med dom och har en kompis som jobbar på ett företag för tele2. så vill ni ha svar så kan ni allt ta och ringa mig ska ja förklara.

Okänd 2014-05-06
Haha en Tele2 tönt säkert som försöker sig på o tro att en nolla bort från detta nummer ska få folk att svara mera...Haha......Du din Tele2 Nisse försök o ring till mitt nr så jag kan få trakassera o göra narr utav dig...Eller ställ dig utanför min (bostad)o ring därifrån...Du vågar väl säkert inte gå ut utanför dörren p.g.a folk som hatar Tele2 en av Tele2 hatarna är jag...Hahahahaha...Mvh Anders 1996.
Annons

Okänd 2014-05-06
Nu försöker en pappskalle,texten under denna text försöka sig på o tro att man ska tro på denna *nolla*att jag va fan vi tar bort en nolla på detta nummer så får vi se om någon svara...Fem femma är vad är du där under denna text...Gott folk svara inte oavsett om det är en nolla eller 32!!!!!

Tele2 2014-05-06
nu har vi äntligen fått bort den extra nollan ur vårat nummer. nu är det enbart 0850111532 som ringer.

Jag blir mörkrädd med tanke på hur paranoida ni människor är angående vem som ringer. hur vågar ni ens ta er ut ur eran bostad?
PS 2014-05-03
Mitt namn är Amanda..Vi börjar ju på samma bokstav till och med,på förnamnen;-);-)Anders o Amanda har också 6 bokstäver vardera;-);-)Jag är född 1995.Puss;-)
Okänd 2014-05-03
Du Anders 1996 du har så rätt att jag nästan blir gråtfärdig..Du är ung o klok man med rätta meningarna ang.detta bluffnummer som ringt till mig mycket medan personen i andra änden inte säger något till mig...USCH obehagligt är det.Med dina inlägg gjorde mig trygg o lugn..Singel...?Fika?
Okänd 2014-05-03
Tjena Anders här igen-min mamma NN känner en kvinna på sitt jobb som heter Lena...som fick en faktura från Tele2 på 2.579 kr utan att varken ringt,sms:at eller surfat mycket alls..När hon ringde upp Tele2 för att kräva tillbaka de extra pengarna hon betalat in till Tele2 så sa den malliga killen till henne att det går tyvärr inte..Hon frågar varför det inte gick o han bara nej vi betalar inte tillbaka till dig på något sätt alls..Då vi inte har någon möjlighet att betala tillbaka pengarna per automatik bara helt hux flux liksom..Hon Lena anmälde saken till polisen vilket inte gjorde ett jäkla smack utan hänvisade då henne till en anmälan till "Allmänna Reklamations Nämnden"vilket hon gjorde och nu ska *ARN*ringa upp och försöka kräva tillbaka pengarna åt henne..Hon håller tummarna hela tiden..Mvh Anders född 1996 med bra insyn o källa gällande bluffarna Tele2,Telenor o Mobilizera (smartphonebutik)!
Mobilizera 2014-05-03
Bojkotta Tele2 och Telenor-två skitoperatörer som lurar skjortan av sina kunder ibland o emellanåt..
Dom här två operatörerna höjer alltid lite i smyg din mobilfaktura utan någon vidare orsak.
Har kompisar som skaffat Tele2 och Telenor via samma skrot o korn blufföretaget Mobilizera och dom Tele2,Telenor o Mobilizera jobbar ihop med att höja lite extra på din mobilfaktura utan någon vidare orsak.
Pappskallarna stoppar väl resterande kosingarna i sin egen ficka säkert.
Jag säger bara till er gott folk som läser mitt/detta inlägg att skaffa aldrig Tele2 eller Telenor och skaffa aldrig Smartphones o surfplattor från Mobilizera heller då dom här tre jobbar ihop.
Det jag har som operatör för min smartphone är Tre (3)dom är hur bra som helst..Deras summa på mobilfakturan överstiger alltid lite över 1000:lappen..Tele2 och Telenor är dyrare för vissa personer som dom vet inte har så bra koll på deras bluffande som jag är..
GOOD LUCK.Mvh Anders född 1996.

Okänd 2014-05-02
Du där under..Dra åt helvete..Kom o träffa mig..haha...Nordkorea sluta o ring nu för tusan..

Okänd 2014-05-01
ärligt talat. vi jobbar röda dagar, inget vi kan rå för. vi ringer om något bra. är du trevlig och har ett bra argument till varför just detta passar dig så tar vi bort er ur våran lista. försök att bete er litegrann över telefonen..

ni skulle väl inte bete er så här om det inte vore över telefonen..

skärp er!
Okänd 2014-05-01
Bästa Tele 2 !
Var vänliga att sluta ringa till oss speciellt SENA kvällar och RÖDA dagar. Ett konstant terroriserande ! Ni ringer för att fråga om förlängning av ett abonemang som redan är uppsagt. "Ja ojsan, det ser jag ju nu", sa muppen som ringde.
Aldrig mer Tele 2 !!

Okänt 2014-04-30
Har ringt två dagar i rad, jag har inte svarat en enda gång. Om det nu är Tele2 så kommer min telefon berätta det för mig, så försök inte få oss att tro något annat.

Nordkorea! 2014-04-30
Jag pratade med nordkorea!!

Okänd 2014-04-28
vem är det som ringer hela tiden? tele2 nordkorea vafan

jrm ab 2014-04-24
det är namnet på företaget som ringer. vi ringer på uppdrag av tele2. prova ringa in till 054-4540002

Svara ej 2014-04-23
Har varit i kontakt med tele2 och dom uppger att det inte är nått av deras nummer. vem det än är gillar dom att trakassera.

Okänd 2014-04-23
då missade du en väldigt bra kampanj om du inte svarade...
Okänd 2014-04-22
svarade ej, har Tele 2.
Okänd 2014-04-18
Lösker man på telefon, blev mycket rädd.
JRM AB 2014-04-14
blev precis uppringd utav 00850111532 och det var tele2 som ville förlänga mitt maxi unlimited abbonemang. 345kr i månaden precis som vanligt och jag fick även med en ny telefon till ett väldigt, väldigt lågt pris. iphone 5s 16gb göt 150kr månaden bara i 24 månader. 3600kr totalt :O billigt som bara den. så hör på mig här kära människor, numret är från jrm ab, ett företag som jobbar på uppdrag utav tele2. var inte rädda för att svara om dom ringer.

Okänd 2014-04-12
Jag fick mig att tänka på pojken som vaktade fåren:

"Vallpojken och vargen är en fabel av Aisopos. Fabeln har gett upphov dels till ordspråket "Ingen litar på en lögnare, inte ens när han talar sanning", och dels ordstävet Vargen kommer.
Handlingen:

En vallpojke som vaktade fåren hela dagarna fick långtråkigt. Han kom på något att göra för att få lite sällskap. "Vargen kommer! Vargen kommer!" ropade han så högt han kunde. Flera av byborna kom för att hjälpa honom, men vad de fann var att han lurat dem. Pojken skrattade och tyckte det var ett roligt skämt.

Nästa dag gjorde pojken likadant, han ropade "Vargen kommer! Vargen kommer!". Återigen kom byborna springande och pojken skrattade. Den tredje dagen kom verkligen vargen. "Vargen kommer! Vargen kommer!", ropade pojken, men ingen kom för att hjälpa honom så alla hans får blev uppätna"

Så här har vi det med bedragare som ringer nuförtiden. Veckan efter dimper det ner en räkning om en tjänst som vi inte har någon aning om mer än att vi har varit pass godtrogna att lyfta telefonluren en gång för mycket. Och vad kan vi göra åt detta???? Vi struntar i att svara på okända nummer med och framförallt då detta nummer inte går att spåra. Landsnumret talar sitt tydliga språk. Svara INTE

Okänd 2014-04-12
Fy fan BOJKOTTA TELE2,tack!

Okänd 2014-04-12
En polisanmälan skall upprättas oftare när detta nr.ringer.Det finns en del som säger att detta nr.tillhör Tele2 vilket ej stämmer då detta nr är från utlandet enligt utlandsupplysningen som jag ringde till igår (fredag),jag sa till henne på skoj att det är en del inne på missatsamtal.se som skriver att det tillhör Tele2,hon bara skratta och sa att det är kriminella försäljare som jobbar ihop/grupp som håller med varandra så fort man säger eller skriver att detta nr.tillhör Nordkorea."Nordkoreanskt nummer är vad detta är så enkelt är det,ni kriminella som inte säger samma sak säger jag bara,"ge upp för helvete"ni kommer ändå ingenstans-polisen lär väl slänga in er på kåken såsmåningom när fler uppringda personer gör polisanmälan för detta nr.,vilket är helt korrekt.Mvh en ung man med bra insikt över inrikes och utrikesnummer som är bosatt i Södertälje eller "Slöddertälje".

Okänd 2014-04-12
Är inte det där med telefonförsäljning lite gammal förlegat och väldigt dyrt. För att dra ned på en utav de dyra kostnaderna ringer man via växel/IP-telefoni. Numret kan om jag har förstått det hela rätt hamna lite här och där. Bedrägerierna via telefoni har ökat, och vad kund tvingas göra är att sålla agnen från vetet. Vilka är seriösa företag och vilka är bara ute för att bluffa? Oavsett om det är från Somalia, Kong, Nordkorea, USA, Danmark eller Norgenummer, så har ni inom försäljning jättestora problem med att övertyga kunder att svara när det svämmar över av bedragare med utlandsnummer.... Vad Tele2 kallar oss för är "Idioter". Det blir inte bättre då man ringer till flera samtidigt och då det helt plötsligt är tyst i andra änden. Ett ganska dåligt sätt att sälja en tjänst på. Polisen vet om det "Nordkoreanska" numret och ber mig vänligast kontakta dem igen om problemen uppstår.....
Okänd 2014-04-12
Om ett "seriöst telemarketingföretag är tillräckligt "seriöst", så vore det kanske bäst att inte nyttja den där "IP-telefonin" med tanke på att det florerar en massa rykten om "collect call" vilket innebär att mottagaren betalar för samtalet. Så DU som kallar dig för "Tele2" och kallar oss för idioter bör kanske vara mera lyhörd på vad "vi" tycker och tänker och tala om för sina chefer om att det här med IP-telefonin inte fungerar. Kundrelationerna blir ju inte särskilt bättre om vi blir kallade för "idioter" heller. 00850 är ett landsummer som tillhör Nordkorea. Vad säger Tele2 om de stackare som har blivit uppringd av ett samtal från Somalia och fått sin skräckupplevelse då en räkning kommer ner för att man var så dum och godtrogen för att svara på konstiga utrikesnummer??? Står det 0085011132 på nummerpresentaören är det "sannolikt" ett bluffnummer och då har min nya teleoperatör "Telia" rekommenderat mig att inte svara på det, plus att jag har även ringt polisen i onsdags
Okänd 2014-04-10
Korea, Nord- 00850

00850111532

stämmer nog att det är nord korea
Okänd 2014-04-09
Det är inte Tele2, jag ringde utlandsupplysningen igår och frågade om detta nr.
Det kommer från utlandet, sluta skriva att det är Tele2.
Tele2 2014-04-08
Jag svarade, det vara Tele2
Tele2 2014-04-08
det är ett företag (JRM AB) som jobbar på uppdrag utav tele2 som ringer er. sluta va så rädda...

Lägg in samtal från 00850111532
Annons
Creeper