Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

00390495196000

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Dermafutura, Varför blir jag störd av detta

390382485692 2018-03-06
Vem är detta?

00393397079665 2016-12-15
En man ifrån Italien ringde och fråga vad jag tycker om italiensk mat, Sa att jag gillade pizza och la på luren.

Italiensk tjej 2016-03-14
Sa på dålig engelska att hon undrade vad jag tyckte italiensk mat. Hon lovade att hon inte skulle be om mitt kreditkortsnummer. Jag la på.
Annons
Okänd 2016-02-29
En kvinna som säger att hon ringer från Italien och undrar om jag gillar italiensk mat. Allt verkar helskumt så jag lägger på luren direkt.

Okänd 2016-02-20
Varning Varning Varning svara inte
Okänd 2016-02-17
Spärra detta nr

dermafutura, kvinna som hette 2016-02-06
Oerhört påstridig ! Gått sin säljkurs med högsta betyg antagligen... Startade med vädersnack och min hud!
Försökte komma under huden.... Det gav dåliga vibbar.
Hon gav sig till slut, men svårt att avsluta samtalet på ett civiliserat sätt.

Okänd 2016-01-07
"Martha" ringde och pratade hudvårdsfrågor. Jag undrade om det var ett privat samtal, svarade för att vi har vänner i Italien, kan inte allas nr. Sade sedan att jag har en utmärkt fungerande hud, att det är medfött och tack och adjö. Kan de ta betalt för att man lyfter på luren? Hur blockerar man sådana samtal?

Dermafutura 2015-10-22
Blev uppringd igår av en tjej som "höll på med en undersökning om svenska kvinnors hudvårdsprodukter". Efter några korta frågor om hudtyp övergick hon till att tala om vilka av deras produkter som passade mig. Tjejen var mycket (tillgjort) trevlig och artig men vägrade förstå att jag inte var intresserad och pratade på genom mina försök att avsluta samtalet (av typen "Jag måste gå, jag är inte intresserad av ert serum..."). Lade på till slut.

David Meyer 2015-09-11
Blev uppringd av en "David Meyer", sa att han var från den italiensk-talande delen av Schweiz. Han visste mitt namn och ville "göra en undersökning/studie" om hur svenska män använder hudvårdsprodukter. Jag sa att jag inte använde några och då började han fråga hur jag rakade mig. Jag började misstänka att något var lurt och sa adjö. Då började han prata högre och lät arg innan luren åkte i.

Låter som ett riktigt bluff-företag, dessutom hette även andra som ringt "Meyer" ser jag, så även namnet var bluff gissar jag.
Okänd 2015-09-03
Känner ingen i Italien!!

Okänd 2015-08-19
Har ringt många gånger den sista veckan svarar inte på sådana samtal.Tråkigt att NIX inte hjälper vid sådana samtal

okänd, svarade ej 2015-08-05
Svarade ej då jag misstänkte bedrägeri,Från Italien enligt en Bekant som kände till 0039prefixet
Blockerat nummret!
Okänd 2015-03-20
Ville ge mig prover på hudvårdsmedel. Framkom så småningom att detta kostade över 800 sek. Jag tackade nej, men hon var påstridig så jag blev tvungen att lägga på luren. Sen dess har det ringt ett par signaler åt gången ett oräkneligt antal gånger så igår kopplade jag ur min fasta telefon. Alla mina vänner ringer på mobilen tack och lov.
Okänd 2015-03-20
Tog upp telefonen för jag skulle precis ringa ett samtal själv när ett okänt nummer dök upp, och svarade av vana. Annars skulle jag aldrig ha svarat på ett okänt nummer.
En kvinna som sa sig heta Martha Mayer (tror jag det var) sa att hon var från Schweiz sa att dem gjorde lite undersökningar om hudvårdsprodukter och om det var "Mrs.Efternamn" hon pratade med. Hon pratade lugnt och tydligt och när jag sa att jag inte använder hudvårdsprodukter så lät hon förvånad. Men eftersom jag inte var intresserad så tackade hon för min tid och vänlighet och la på.
Gillar inte när man råkar ut för sådana samtal men när jag nu läst att vissa råkat ut för såna som vägrar ge upp, pratar dålig engelska och otydligt, så antar jag att jag hade lite tur på den fronten, om något.

Hemligt nummer 2015-03-19
Kvinna ringde, pratade engelska,sa att hon ringde från Schweiz, frågade om huden. Fick dålig vibb, avslutade samtalet direkt och la på. Har åter blivit uppringd från hemligt nummer men inte svarat.

Hemligt nummer 2015-03-19
Kvinna ringde, pratade engelska,sa att hon ringde från Schweiz, frågade om huden. Fick dålig vibb, avslutade samtalet direkt och la på. Har åter blivit uppringd från hemligt nummer men inte svarat.
derma futura 2015-02-24
Kvinna från Lugano i Schweiz vilket kan förklara 0039.
Även om hon just denna gången ringde från dolt nummer vilket var enda anledningen att jag svarade.
Tilltalade mig enbart vid efternamn, Mr.Efternamn, ville efter några frågor om min hudtyp ha förnamn och adress inspelat för att skicka mig deras hudvårdsserie för män gratis, utan risk, förklarade att jag aldrig accepterar erbjudanden över tele oavsett hur bra de låter.
Hon försökte övertala mig i fem minuter till innan jag till slut fick henne att sluta sälja.
Hon tyckte synd om mig som gick miste om detta erbjudandet och la på.
Överlag inte jobbigare än någon annan telesäljare.

Okänd 2015-02-07
Jag svarade hon frågade om jag var och sa mitt namn.
Jag frågade på engelska vem frågar? Fick inget namn utan hon ville sälja hudvårdsprodukter.
Jag sa nej tack och la på luren.

dermafutura 2015-02-05
Dam, som sade sig vara från företaget i Schweiz. Frågade lite om min hy och ålder. Ville informera om sina produkter. Jag pratade lite med henne. Verkade OK. Jag sade ett par gånger att jag inte var intresserad av produkterna och absolut inte ville köpa ngt.. Samtalet avslutades enl min uppfattning korrekt..
Okänd 2015-01-26
för 2 veckor sedan ringde de då jag svarade. La på efter någon minut. När jag hade lagt på och blockat numret ringde de igen fast på ett annat nummer. Blockade det också. Sen ringde de 7 gånger bara den dagen. Nu ringer de mig 2 gånger om dagen. Jag svarar aldrig och blockar alla nummer.
Vet någon om det finns något jag kan göra för att de ska sluta?

Varför blir jag störd av detta 2014-12-18
Framtiden vill jag inte bli störd av detta nummer. Tack

Varför blir jag störd av detta 2014-12-18
Framtiden vill jag inte bli störd av detta nummer. Tack

Dermafutura 2014-12-16
Huge mistake by answering the phone. i never heard of this company but I have family living in Italy so i thought it was them calling. I answered and after 45 min talk I decided for a cream (since that one I had at home was finishing anyway...I thought what can go wrong). After I hang up, I checked the company online and found this website so I wrote the customer service an email one hour later saying I dont want their products anymore and that they should not bother sending them because I will not pick them up. Since then, hell broke loose! They started calling me like 2 a day and it was so that they were calling at really unappropriate hours at the beginning so I could never answer. After a week I gave my phone away to a friend for a while and they kept calling and calling like 5 times a day now!!! THEY EVEN CALL ON VIBER!!!In the weekends even more often!!! She blocked all telefon numbers they were calling from but now they are calling with invisible number. She answered the phone and told them that she didnt order anything but they kept saying to her to give them my new phone because they need to send me the products that I ordered and they dont have the address (I gave them the address on the phone the first time, then when I wrote them the email, I gave my address again saying I dont want any products on that address!...So that was BIG FAT LIE!!!) I wrote them another email again today, a month after the first call, telling them to stop calling and that I dont want any of their products...and I have been called again 6 times today!!!! it just rings for a second, then they hang up. PSYCHO TERROR COMPANY!!

Okänd 2014-12-04
såg ett okänt nummer och svarade inte. Känner ingen i Italien

Okänd 2014-11-26
Liksom alla andra har jag fått samtal från detta nummer. En person som säger sig komma från ett företag i Schweiz och har frågor om hur jag rakar mig och vill marknadsföra sin produkt i Serige.

Jag frågade hur han fått mitt nummer varpå han svarade att det genereras automatiskt från en dator.

Dålig engelska och talade helt tydligt direkt från ett manus. Nått om att jag skulle få ansiktsprodukter hemskickat till min dörr.

Okänd 2014-11-24
Babblande högljudd kvinna på bruten engelska som sa sig vara intresserad av min hudskötsel. Sa sig ringa från Schweiz fast 0039 är Italien.
Tack men är inte intresserad hjälpte inte utan babbla då bara på fortare och högre. Tryckte av.

Okänd 2014-11-24
Ringde på min privata mobil. Jag hann inte svara. Googlade och såg att ni skrivit massa om detta nummer. Tack! Kommer inte att svara ifall personen ringer igen.

Okänd 2014-11-20
vet inte vad det var la på för att jag inte kände Till numret

Okänd 2014-11-12
Oseriöst, bara skit. svara ej.

Lägg in samtal från 00390495196000
Hittar du inte vad du söker?

Annons