Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

001000255

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Bedragare, Ett indiskt offer

Okänd 2012-09-12
Upprepade uppringningar det senaste halvåret från män och kvinnor med indisk och asiatisk brytning. Säger sig ringa från MS därför att jag har problem med datorn....

Okänd 2012-04-13
Engelsk talande man med brytning på indiska sade att han ringde för MS och att dom hade fått rapport om att jag har flera virus på min dator. Då sa jag att jag inte litar på honom, då sa han att det behöver jag inte göra utan om jag går in på datorn kan jag se själv att jag har virus... då sa jag att min son hjälper med sånt och sen lade jag på i örat på bluffmakaren.

Man pratar dålig Eng 2012-04-04
Kollade nr 001000255 och såg direkt under samtalets gång de var bedragare och sade till dem att vi sökte dem för att sätta dem i fängelse för bedrägerier, då avslutades samtalet tvärt.
Annons

Okänd 2012-03-29
På presentatören var det en lång rad av nollor -
Samma historia som alla beskriver - ville tala med min sambo som hade datorproblem. Svarade att hon inte äger en dator "no laptop!?!?" Vill tala med sambon - men då är det en kvinna plötsligt med en svårbegriplig sydostasiatisk accent. Påstår att min sambo har problem med sin internetbank och de skall hjälpa henne att få ordning på det. Sambon svarar att hon inte förstår vad kvinnan säger och då återkommer mannen. Han upprepar att hon måste kontakta sin bank för och att de ska bistå henne i detta. Sambon svarar att inget av allt detta är trovärdigt och de avslutar samtalet. - Min sambo har aldrig gjort några bankärenden på internet, och har självklart ingen internetbank.... :)

Okänd (bedragare) 2012-03-26
Indisk accent gubbe som frågar efter Mr. och mitt namn. Fel på datorn. Vill hjälpa till. Sa att vi inte tror på honom och så la vi på. Gå inte på detta skit!

Okänd 2012-03-23
Detta nummer ringde min mamma, när hon sa att hon inte kunde prata engelska (trots att hon kan göra sig förstodd)så tog samtalet tvärt slut..........

Okänd 2012-03-22
Blev uppringd av en kvinna som talade engelska med indisk brytning. När jag frågade var hon hade fått mitt nummer ifrån blev hon sur och snäste "that's none of your business, go to hell!" samt lade på. Vad jag inte förstår är varför de blir sura och oförskämda mot en. Hur tror de, att det ska öka chanserna att man ska gå på det?

Okänd 2012-03-20
Engelsk talande kvinna frågar om det är mister (mitt namn) hon talar med, hur hon fått mitt namn är en gåta, jag bad henne fara dit ni vet, vad hon ville hann jag inte ta reda på.

microsofts 2012-03-15
Engelsktalande man med indisk accent påstod att min dator höll på att krascha och ville att jag skulle gå in på datorn med hans hjälp. Jag bad å få hela hans Namn och personnr så la han på.

Okänd 2012-03-13
Engelsktalande man med indisk accent påstod att min dator höll på att krascha och ville att jag skulle gå in på datorn med hans hjälp. Jag la på luren och försökte ringa upp igen för att kolla om dom svarade men det var upptaget. När jag googlade på numret hamnade jag här.

Ett indiskt offer 2012-03-05
Påstod att min dator var dålig... haha, vilken fobeck!

Ett indiskt offer 2012-03-05
Påstod att min dator var dålig... haha, vilken fobeck!
Okänd 2012-03-05
Svarade hörde is this ms lade på

Eng talande man med 2012-02-27
Säger att han ringer från MS servicecenter och frågar om jag förstår engelska, jag la på med en gång.Han hann aldrig säga vad han ville men jag fatta med en gång att det var bluff!!!

Man med indiskengels 2012-02-25
Han säger att min dator håller på att krascha.... Men jag fattar direkt att det är skitsnack och slänger på luren. Det är som en dålig kalkonfilm om man skulle tro att Microsoft skulle ringa upp på mitt hemnummer. Dessutom att någon som är så svår att förstå skulle jobba som uppringare.

En indisk man talade 2012-02-25
Jag förstod direkt att det var en bluff och svarade bara med "Well by by" och la på.
Jag såg på nummerpresentatorn efter numret och matade in den på Google och så hamnade jag här.

Okänd(Indier) 2012-02-25
Man på dålig Engelska ringde och frågade om det var jag och om jag var vid min dator, han uppgav att han var i Carlfornien men ringde för microsofts räkning,jag såg hans nummer på displayen så jag kollade på google under tiden han pratade ,såg genast att det var känt nummer så jag sade till honom när han frågade om datorn var på och vad jag såg på skärmen, jag sade att jag såg honom och att många människor var arga på honom för hans bluffar enl Googles, då lade han på . så förhoppningsvis är det slut med ringandet hit nu. Förra gången skulle han skicka en ny bärber dator för 300$.

Britt eller liknande 2012-02-15
Ville snacka om vår dator. Vi lade på direkt efter att ha hört om liknande tidigare.

Okänd 2012-02-15

Bedragare 2012-02-04
Det här numret har ringt mig och påstår sig vara från Microsoft och säger att jag har virus på datorn, har lagt på luren då det här måste vara en bluff! Ge inte ut några uppgifter som kan göra att dom tar över datorn!

Indisk man påstod ha 2012-02-04
Jag frågade bara om han trodde jag var så dum och slängde på luren direkt.

Okänd 2012-02-02
engelsktalande manlig indier, som säger sig vara ifrån Microsoft och att man har ett allvarligt fel datorn som han kan fixa på fem minuter. Det måste vara bluff!

Okänd 2012-02-01
Var en engelsktalade, la på luren. Sedan ringde de upp 2 ggr igen men svarade inte.

Okänd 2012-01-31
Blev uppringd av en engelsktalande man idag, han hade en kraftig indisk accent. Uppgav att han ringde för Microsofts räkning. Han påstod att jag hade fått en virus i datorn, han skulle hjälpa mig att få bort detta, jag skulle sätta på datorn och så skulle han guida mig. Frågade var han fått mitt telefonnummer, det påstod han att jag uppgivit när jag registrerade mig hos Microsoft. Han kunde inte uppge datum för när registreringen gjordes, sa till honom att jag inte trodde på vad han sa och lade på luren. Efter 45 minuter ringer han igen och frågar efter Mrs (mitt namn). Han säger samma sak från ovan och jag svarar samma som tidigare. Mannen pratar mycket dålig engelska. Talar om det samt att jag förstår att han ljuger, lägger sedan på luren. Jag förstod genast att det var en bedragare, kan dock förstå att många "går" på vad de säger. Enligt polisen är det ett känt nummer och det förekommer även en kvinna som uppger sig ringa från Australien. Tyvärr verkar de inte kunna göra något. De verkar även lura personer att lämna ifrån sig sina kortnummer.

Okänd 2012-01-30
Indier ? ringde och sa att han jobade på MS Servicecenter i London och fått info att jag hade virus på min dator. Ha ha ha. Det dummaste jag hört. Lyssna inte på sådant trams.

Okänd 2012-01-09
ringt oss 6 ggr.säger att vi har virus i datorn , thai brytning en g man resten tjejer

Okänd "Microsoft Cor 2012-01-09
Har läst lite om detta - det här har inget alls med Microsoft at göra utan är ett bedrägeri som varit i schwung sedan ca 2008. Släpp inte igenom de här människorna till din dator!!! Och ge dem inte några kreditkortsupgifter!!! Deras mål är att ta över datorn, installera skadlig programvara och att lura dig på pengar. Lägg på luren i örat på dem! http://www.guardian.co.uk/technology/blog/2011/mar/01/microsoft-virus-scam-continues?INTCMP=ILCNETTXT3487

Microsoft support?? 2012-01-06
Påringt två ggr, de påstod att jag hade "bad dator", men kunde inte förklara problemet utan de skulle visa på datorn. De var från Microsoft och skulle hjälpa mig.

Trol. bedragare 2012-01-05
en man talande UK-engelska ringde förm. sa sig vara fr Microsoft o att min dator hade så många errors. Bad honom ringa min dotter vilket han inte gjorde.
Okänd 2012-01-05
Samma mönster som nedan. Läs: http://www.guardian.co.uk/world/2010/jul/18/phone-scam-india-call-centres

Lägg in samtal från 001000255
Hittar du inte vad du söker?

Annons
Creeper