Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

001000253

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, VOrNyMzOiuHdrXRfH, Ei dame som snakket

Mrs India 2011-11-21
Det är andra gången de ringer. Första gången var en Mr India som ville åt datorn. Jag har mailet några kompisar på Microsoft eftersom de ibland påstår att de är därifrån. Denna gång svarade min fru och hon är duktig på att snäsa av även den mest seriöse telefonförsäljare som ringer...
Okänd 2011-11-21
Svarade inte och googlade fram denna sida....Har tidigare blivit uppringd från ett annant nummer med en man som pratade engelska med indisk brytning. Han hetsade mig och sa att min laptop har fått virus och ville ha mina inloggningar. Jag svarade då jag förstod att det var bluff å båg att jag inte har någon dator hemma. Då sa han bara "ok, bye bye...." och slängde på luren.....

Okänd 2011-11-15
Det finns bara en sak man kan göra, och det är som så: Ge dom på truten och säg bara att man inte har en dator alls, och skit i vad dom säger! Men om dom enträget påstår att man har det i alla fall, så säg bara dessa ord: Upp er, och ta dig i själv i din egen arsle!
Annons

Okänd 2011-11-15
De ringer rundt i Norge også. Min kone fikk telefon i dag. De var veldig aggressive og pågående.

Helena och Sigrid 2011-11-14
Min mor Helena blev väckt av ett samtal som de som beskrivs ovan. Yrvaken och då hon inte förstod engelska blev detta ett samtal som skrämmde upp henne rejält då min dotter hennes barnbarn är på jobb i Australien och vi inte kunden nå henne. Efter hjälp och efterforskningar hittades denna sida och vi blev lugnade och att inget farligt hade hänt. Vad ska man tro när man får samtal man inte förstår....det är för Jäkligt att det finns folk som ställer till så mycke elände och försöker ta sig in på andras datorer på alla sätt de kan. Som tur är har inte min mor någon dator, men vi blev ordentligt uppskrämda och trodde att något allvarligt hänt

Okänd 2011-11-12
En kvinna med indisk brytning som sade sig jobba på Microsoft i New York har under två tillfällen ringt till mig samt hem till mina föräldrar och hävdat att det har varit stora problem med datorerna och att hon skall hjälpa till med detta om man sätter sig vid datorn och låter henne ta över. Tyckte det lät lite skumt så jag bad henne skicka ett mail som beskrev problemet men det kunde hon inte. Jag tyckte det verkade konstigt för Microsoft borde ha min mailadress från registrering. Så jag avslutade samtalet.

Kvinnan med indisk b 2011-11-12
Blev uppringd lördag halv åtta på morgonen ("a very good morning to you, ma'am") och blev först bara paff över att få återkoppling på detta sätt på felrapporter som jag faktiskt skickat till Microsoft (jag uppfattade att hon påstod sig ringa därifrån) ... men så sömnig att jag sätter på min dator bara för att nån i en annan världsdel säger åt mig på telefon att göra det är jag inte! Har sett i nrpresentatören att nån försökt nå mig tidigare från samma nummer.

Okänd 2011-11-12
Engelsktalande kvinna med indisk brytning ringer och säger att min dator skickar felsignaler och att jag måste sätta på min dator för att förstå.

Okänd kvinna som vil 2011-11-11
Akta er! Falska bluffare tjuvar som vill komma åt er PC och pengar! Anmält till Polisen!

Okänd 2011-11-07
En man pratade engelska o frågade efter min man. Det brusade i telefonen och jag hörde honom dåligt, då blev han irriterad på mig - sen la han på (?). Han hann aldrig få fram vad han ville, men troligen samma som nedan då..

Greg 0010000253 2011-11-07
Samma som ovan angivits.
Fick ett nummer jag kunde ringa tillbaka till: 08 52503480.

Okänd 2011-11-05
Jag har haft två samtal från detta nummer, det första svarade jag på och det var ett jäkla kacklande i luren, så jag lade på.Ville komma åt min dator.Idag 10.30 ringde han igen, svarade inte.Var får dom våra telefonnummer ifrån???Mycket obehagligt.Vem kan göra något åt dett

Okänd 2011-11-05
Jag har haft två samtal från detta nummer, det första svarade jag på och det var ett jäkla kacklande i luren, så jag lade på.Ville komma åt min dator.Idag 10.30 ringde han igen, svarade inte.Var får dom våra telefonnummer ifrån???Mycket obehagligt.Vem kan göra något åt detta????

Okänd 2011-11-05
Om dom frågar om man har dator, så säg bara som så: Jag har inte någon dator alls. Men om dom tyckes ha vax i öronen så ställ om frågan tills dom svarar på motfrågan.

Som nedan 2011-11-05
En indiska, samma nummer som hos alla er andra. Jag bad henne om att fara och flyga och slängde på luren. Hur i hela friden fick hon tag i mitt namn och mobilnummer?

Okänd 2011-11-04
En asiatisk kvinna med brytning och en man med bra engelska. Lägg på direkt!

Okänd 2011-11-03
Ringde idag kl 13.53.Jag svarade inte..anade att de va något skumt.

Okänd 2011-11-03
En indier ringde och sa att han ringde från Microsoft och sa att min dator va under attack.
När jag sa att jag inte har någon hemdator, så jag förstår inte hur det kan va möjligt att "min" dator kan vara under "attack" sa jag.
Då bad han om ursökt och la på luren!

Okänd 2011-11-02
okänt nummer - jag svarade inte.

Okänd 2011-11-01
indisk brytning, kvinna.
Hon presenterades sig att hon kom från Microsoft. De hade fått signaler från min dator om virus...mycket allvarlig situation.
Vi anade oråd och klippte av henne och lade på.

Okänd 2011-10-28
Ringde i dag 28.10 kl. ca 14.20 från 001000253. En kvinna som talade engelska med sydostasiatisk brytning. Hon hävdade att Microsoft (som hon arbetade på) hade fått larmrapporter från min dator som skulle vara svårt infekterad av diverse malware och kunde krascha när som helst. Uppenbarligen en bluff, mycket aggressiv i sin framtoning, käftar emot när man visar att man är datorkunnig. LÄGG PÅ LUREN NÄR NI SER DETTA NUMMER PÅ TELEFONENS DISPLAY!

Okänd 2011-10-27
Detta nummer ringde kl 12:50, bröt på engelska och frågade efter min mamma, som varken har dator eller äger ett windows. De var inte speciellt trevliga och väldigt "på" Det verkade otroligt lurt så jag la på.

Okänd 2011-10-24
Ringde vid halv 9 på morgonen, kvinna med brytning. Jag sov och var yrvaken, sa hon kom från MS och att min dator var UNDER ATTACK. Jag skulle starta datorn och sedan uppge mitt virusprogram som är McAffe. Detta var ju inte bra enligt kvinnan det var inte kompatibelt med MS så det var jätteviktigt att jag gjorde som hon sa. När jag frågade vem hon var, hon kallade sig Annie Johnsson och kom från supportavdelningen, hon var otrevlig när jag sa att jag själv jobbar med datorer och ville veta vilka fel hon kunde se så la hon på luren. VARNING hon var väldigt övertygande och kan säkert lura enhel del.

Okänd 2011-10-21
Samma bedragare som förut, han sa att delar av min dator som laddats ner oavsiktligt, slöar ner min data. Han sa att jag skulle radera vissa filer i datans system, då insåg jag att det var en hackare och sa att jag hade bråttom iväg. Han sa att det skulle gå fort och undrade om jag kunde sätta på min dator, jag svarade att vi har flera st, då undrade han om jag kunde sätta på den med Windows XP, som drabbats mest.

Jag sa: Vi har inga datorer med Windows XP. Och la på luren.

Okänd 2011-10-19
Ringde mig kl 14:20. En man som talar mycket dålig engelska med indisk brytning frågar efter mig med rätt namn och påstår att han ringer ifrån Microsoft och säger att jag rapporterat om ett fel till dom, att jag laddat ner skadliga filer till min dator och att han skulle "hjälpa" mig med det. VARNING! SVARA INTE om detta nummer ringer!!! Mycket farlig hacking där man själv hjälper hackaren att gå loss på ditt system!

Okänd 2011-10-18
detta nummer har ringt 7 gånger idag, enligt nummerpresentatören. Ett av samtalen kom till röstbrevlådan, där man hör folk prata i bakgrunden på olika språk (låter nästan som barn).
Ringde en gång tidigare också, tyvärr så svarade jag och det var samma visa som beskrivits tidigare, ringde från Microsoft och sa att min dator hade problem, jag sa nej tack är inte intresserad och lade på.

Okänd 2011-10-17
Samma som övriga, jag har meddelat att jag ringt polisen och då blir han som ringer jätte otrevlig och undrar om polisen kan hjälpa mig med datorn, hur som slöt dom att fråga efter mig men ringer nu och frågar efter maken...

Okänd 2011-10-16
Hej
001000253 ringde två gånger men vi svarade inte. 001 är landskoden för Wake-ön.

Okänd 2011-10-16
Hej
001000253 ringde två gånger men vi svarade inte. 001 är landskoden för Wake-ön.

Okänd 2011-10-11
En man ringde och sa att han var ifrån Microsoft och att min mail var angripen utav reklam som slöade ner min dator. Sa till honom att jag fixar det själv och la på luren. Mannen talade dålig engelska.

Lägg in samtal från 001000253




Hittar du inte vad du söker?

Annons