Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

000274790028

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

30 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, PC-lifesupport (trol, Okänd - påstår sig r
Okänd 2018-10-23

ok'nd 2014-12-17
Först en kvinna som pratade mycket otydlig engelska, Sen tog mannen över. Dom snackade om någonting om mitt nätverk, vad jag köper på det. Att dom kom från windows kontor i californien
Okänd 2014-11-07
En engelsktalande kvinna med indisk brytning ringde på vår hemtelefon, hon säger att hon ser att vår dator sänder problem och att hon vill hjälpa mig , hon vill att jag slår på datorn så hjälper hon mig. Jag ber henne ringa senare när min man är hemma!
Annons
windows support 2014-09-03
Ringde en man 4-5 gånger när min flickvän svarar och ber honom ringa tillbaka senare när jag kommit hem. När jag väl kommit hem och han ringer förstod jag fort vad det handlade om. Jag sa att han troligtvis sökte min far som bor i huset, och som just då va iväg på semester bad han om att få kolla på min dator. Bad honom ringa upp mig senare på 0046 77 114 14 00 (polisens tips nr från utlandet). Efter det har han inte ringt något mer.

"Unavailable" 2013-11-25
Det har ringt 2-3 ggr per vecka. Första gången jag svarade ringde mannen från Windows-någonting. Då jag svarade att jag inte har Windows (endast mac) lade han bara på luren. Sedan har en annan man ringt med indisk brytning och då jag svarade och sa att jag inte hade windows, sa han att han kan hjälpa mig ändå för att han ringde från Microsoft i Californien. Han kunde ge mig sitt företagsnamn och anställnings-ID om jag ville. När jag frågade varför han ville hjälpa mig, svarade han att jag ärr en "valuable customer of us". Han ville att jag skulle slå på datorn så att han kunde hjälpa mig. Aldrig tänkte jag och bad honom att verifiera mitt program från dem. Jag bad om mitt programs ID-nr. Det kunde han inte ta fram. De ringer fortfarande, men tack och lov står det Unavailable i min display när de ringer, så jag svarar inte. Mitt råd är att inte göra som de säger eller att inte svara alls!

- 2013-11-18
Gör man som dom säger hackar dom säg in och tar över datorn (dina bankkonton bland annat)! Och om du ringer upp så får du en riktigt hög telefon räkning sen!
Okänd 2013-09-26
Det var en engelsk pratande man som talade dålig engelska och som sa att jag hade virus på datorn och att han jobbade för Microsoft. Han ringde också för en månad sedan(tror jag) och sa samma sak. Han väckte mig också ungefär klockan 8 idag och sa samma sak och jag sa "i don't have time for that" och lade på luren.

Okänd 2013-04-22
Kvinna ringde och pratade engelska och frågade något om min dator, de har ringt minst 20 gånger och när jag sa till henne att sluta ringa hit sa hon att "I don't want to", jag svarade "what do you mean you don't want to?" då la hon på.

Okänd 2013-02-02
Indisk man ringer och tjatar om att min dator laddar ner ruggiga mängder data och att jag inte kan fixa det själv, förklarade för honom att jag arbetar som datatekniker. Bad honom förklara på telefon vad han ville jag skulle göra, då börjar han svära på indiska och slänger på luren. Andra gången han ringde, första gången började han hota. Dessutom försökte jag förklara för honom att windows inte är ett företag utan ett operativsystem.

Okänd "windows suppo 2012-10-15
Ringer från Windowssupporten. Jag frågar "From Microsoft?" Varpå hon säger "no, windows support"
Grymt bra forskning dom gjort innan projektet startade

Okänd 2012-08-13
en man med indisk/engelsk brytning ringde även oss igår för att "hjälpa" oss rensa virus från datorn. La på efter ett tag.

okänt nummer 2012-06-20
Kvinna med indiskbrytning ringde och påstod att min dator håller på att angripen av virus och hon ringer från windows support eller något sånt och ska fixa min dator. Blir irriterad när jag säger att de inte är något fel på datorn och inte behöver hennes hjälp. "why would I lie to you" Jag slängde på luren efter ett tag.
Okänd 2012-06-20
Nyss ringde en snubbe med brytning på engelska och ville hjälpa till med datorn och visa vad som var fel, mitt framför mina ögon skulle han visa det.
Annars skulle datan krasha inom något dygn

Okänd 2012-04-25
En man med indisk brytning ringde mig från skyddat nummer och sa att min dator skulle krascha under dagen. Jag började tala engelska men gick sedan över till att bara prata svenska och med "knagglig" engelska sa att jag ville bli uppringd av någon som kunde tala svenska. Han fortsatte att mala på på engelska och jag la på luren.

Dean Jones PC Life S 2012-03-09
Slutar dom aldrig ringa? Sade till killen att jag tänker anmäla dem för trakasserier och bad om hans
anställningsnummer och företagets adress (vilket jag fick).
Det ligger tydligen i Edinburgh, Sydafrika (!) och jag tänker försöka spåra upp dem på något sätt...

Indisk man 2012-02-27
I've got a call some minuts ago from the same number (0442030260980) It was quite weird because i was using my laptop in that moment. "Brandon" Said that my computer was under danger... that some people were trying to come into it and try to get some information. He "works" for pc life support.
002-747900 2012-02-25

Okänd 2012-01-30
Kvinna med indisk brytning ringer säger att hon är från windows och vill prata om min dator . Jag säger att jag inte äger en dator. Hon blir förvannade . Jag säger att min dotter har en dator hon vill prata med min dotter för att hennes dator är infekterade , jag sa att hennes dator är från skolan och det fixas där. Hon lagt på efter det.
Okänd 2012-01-26
Det är en kvinna som har ringt mig nu 2 gånger. Börjar bli misstänksam. Hon påstår sig vara från Landskrona posten, men ringer som okänt nummer.
Hon frågade mig första gången om hon kunde ringa mig några gånger.
Hon frågade om jag hade fått tidningen idag, men landskrona posten har aldrig ringt mig innan, så varför börja nu?
Börjar få mina misstänkningar som sagt.

Okänd 2012-01-20
Man med indisk brytning ringer och vill komma åt min dator som utsatts för ett virus. Säger att jag inte är intresserad och lägger på, han är envis men jag står på mig. Han ger mig därefter ett nummer att ringa om och när jag har tid. 0044203090260, han utger sig för att heta Ricky Williams.

Okänd 2012-01-19
Ringer från okänt nummer. Man med indisk brytning pratar oförståelig engelska. Säger något om att datorn håller på att krascha. Sitter framför datorn och betalar räkningar när han ringer. Förstår knappt vad han säger så jag lägger på.

Engelsktalande kvinn 2012-01-18
Kvinna med dålig engelska ringde och sökte min sambo. Han var på jobb så jag frågade om hon kunde ringa senare. Då frågade hon om jag kunde starta datorn. Sa nej. Jag frågade flera gånger vad det gällde och hon svarade bara att det gällde "computer". Anade oråd. Ringde min sambo och han hade ingen aning om vad det gällde. Tur att man kunde hitta info här.

alex wilson pc life 2012-01-17
Ringde och sa att "saker på internet som man inte märkte" försökte ta sig in i min dator (HaHa). undrade om jag kunde slå på den (nej), men lämnade namn och telefonnr, 044-2030260980, så att jag kunde ringa tillbaka och de skulle fixa problemet. Aldrig i H-e att jag går på nåt sånt!

Okänd 2012-01-05
Samma som övriga skrivit. Har ringt från 2 olika slutnummer, 26 och 28. Ville prata med någon som inte bor på min adress, då la de bara på.

PC-lifesupport (trol 2012-01-03
Engelsktalande man med brytning ringde och uppgav sig vara från PClifesupport. De hade sett våra datorer / dator laddade ner stora mängde data och kunda snart krascha, vilket de kunde fixa. De är bedragare som vill man ska släppa in dem i ens dator/nätverk. Bara lägg på eller låt bli att svara.

PC-lifesupport (trol 2012-01-03
Engelsktalande man med brytning ringde och uppgav sig vara från PClifesupport. De hade sett våra datorer / dator laddade ner stora mängde data och kunda snart krascha, vilket de kunde fixa. De är bedragare som vill man ska släppa in dem i ens dator/nätverk. Bara lägg på eller låt bli att svara.

Okänd 2011-12-29
Samma som övriga, indier från scottland som ringde från windowssupport och ville att vi skulle kolla så vår dastor ej innehöll virus. Var ej intresserad

se övriga kommentare 2011-12-28
alla dessa slutsiffror ringde mig under dagen: 28 37 35 45 29 41
svarade ej då jag kollat upp denna nummerserien för någon månad sen då de ringde sist...
Okänd 2011-12-19
Jag pratade med dem och de vill veta vad man heter samt få uppgifer. Har man problem med windows, så ringer det inte samtal från Edinburgh (ringer inte överhuvudtaget) innan jul dessutom.

Okänd 2011-12-19
Man med indisk brytning ringer och meddelar att vår dator laddar ner oerhörda mängder data och kommer att krasha snart. Påstår sig ringa från windows support. Vi hade även missat samtal från andra slutnummer. Avslutar samtalet då det hela verkar vääldigt suspekt.

Lägg in samtal från 000274790028
Hittar du inte vad du söker?

Annons
Creeper