Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0855002032

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

8 kommentarer


Okänd 2017-06-01
Galet otrevlig säljare. Avbröt mig hela tiden och babblade på att jag skjuter mig själv i foten och får skylla mig själv om jag blir skuldsatt. De har nu ringt tre gånger på ett par veckor trots att jag ber dem anteckna att jag tackat nej.

Okänd 2017-05-30
Säljare som skrämms med att personnr ligger ute på nätet och att konton kan bli kapade. Lägg bara på. Man ska inte ens tänka på o vara hövlig.

Okänd 2017-05-26
haha, roliga dom är med att försöka säga att mitt person nr är oskyddat, jaha? det vet jag väl redan, man kan få tag på allas personer rätt så lätt så va är problemet? dom villle hjälpa mig skydda. men sa, att när de händer att jag blir utsatt så tar jagt det då. pajas.
Annons

Okänd 2017-05-26
Pratade snabbt först så jag inte hann uppfatta och när jag sa hallå ett par gånger så bytte hon till finska och la på luren.

08-550 020 32 2017-05-04
Hej!
Det här telefonnumret och försäljarna är hemska, de vill pracka på dig något du inte vill ha eller vet något om. Deras tacktik är att skrämma dig så att du köper deras tjänst. Jag hade inte tid att lyssna på honom...var på jobbet.....så jag bad honom skicka hem information i pappersform så jag kunde titta på i lugn och ro. Han sa okej och då var de som om jag hade sagt att jag ville ha deras tjänst för då skulle en avgift på .......?....skickas. Då blev jag förbannad och sa att det ville jag inte och att de inte skulle skicka något till mig och att jag inte var intresserad. Efter en vecka ringer de igen och vill sälja men jag avböjde. Tänker så här... om någon vill veta mitt personnummer kan de få reda på det i alla fall och använda det hur de vill och sätta dit en för bedrägeri. Jag har inte något emot säljare men när de inte förstår NEJ TACK blir jag förbannad. Jag kommer söka mig till det jag behöver i livet ingen ska säga vad jag behöver i mitt liv.
Okänd 2017-04-27

Okänd 2017-04-26
Jävla skit företag som inte svara när man ringer
Okänd 2017-04-11
Säger att mitt personnummer ligger oskyddat ute på nätet. Vill sälja en tjänst som ska skydda mot ID-kapning.

Lägg in samtal från 0855002032
Socialt

Annons
Creeper Missat samtal på Google+