Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0769030017

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

3 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Nordiska motor och marin AB., Nordiska motor o marin an, Nordiska motor och marin ab

Nordiska motor och marin ab 2017-05-24
Någon som är drabbad? Kontakta gärna mig, vi har kommit rätt långt med rättsväsendet. Vi är rätt många som råkat ut för detta!!
johansson16@yahoo.co

Nordiska motor o marin an 2017-05-24
Vår bil blev snabb skriven på Malmö bil och emballage. Frank/Andreas sa att den var såld. Sen blev den skriven på faruk Ömeru köseoglu alltså Frank. Efter det blev det bilteknik i hägernäs. Då begärde vi en ägandeutredning hos transportstyrelsen vilket gör att bilen inte går att skriva över på 3 mån. Då ringde Frank. Hmmmm hur visste han. Bilen ägdes ju av bilteknik. Han sa att bilen var utomlands och han ville att vi skulle ta bort spärren för 5000kr. Bilen har vipolisanmält. Polisen satte bilen som stulen. Kontaktade frank o frågade om bilen var stulen från bilteknik? Snart därefter kom ett mäss om var bilen stod, nycklarna var också där. Så polisen hämtade bilen. Vad som händer framöver vet jag inte. Men en soppa är det o tjuvar är dom!!

Nordiska motor och marin AB. 2017-05-24
Frank eller rättare sagt Faruk Ömeru Köseoglu. Ringer o säger att de ha köpare på din bil och att de sköter affären. Inget annat än bilskojare och tjuvar. Ingå inga avtal. Faruk är också bilteknik i hägernäs. Vi blev blåsta på vår bil vi sålde!

Lägg in samtal från 0769030017
Annons
Creeper Missat samtal på Google+