Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

0101014025

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

8 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Försäljare tidningsabonnemang, Försäljare/bedragare, Eddie

Okänd 2017-07-10
Säger sig komma från Tele2 Comviq och att jag beställt en tjänst därifrån vilket jag INTE har. Mycket obehaglig person!
Anmäld!!!

Telefonabonnemang försäljning 2017-07-10
Presenterade sig med förnamn. Sa att mitt abonnemang med Telenor snart går ut. Fick intryck att de ringde från Telenor, men sen berättade hon att hon ringde från ett annat företag som hjälper mig hitta bästa abonnemanget. Då var jag inte längre intresserad.

Okänd 2017-07-04
Okänt numer svåra inte
Annons

Okänd 2017-06-18
Svara inte, försäljning
Okänd 2017-06-09
LÄGG PÅ!

Personen presenterade sig bara med (för?)namn. Jag trodde hon var från Telia eftersom hon började prata om att mitt abbonemang med Telia gick ut snart. Sen kröp det fram att hon inte ringde från Telia utan från en "konsultfirma" som ville hjälpa mig med att hitta rätt abbonemang. Jag sa att jag inte var intresserad. Det framgick inte vad firman hette. Hon frågade efter mina erfarenheter av Comviq och 3 och påtalade att 3 låg i toppen när det gällde täckning, bla bla. Ändå tror jag inte hon ringde från 3.

Därför blir jag lite skeptisk - var det någon bedragare som ville spela in min röst och klippa ihop saker? Jag ska spärra numret.

Eddie 2017-05-23
Presenterade inte mer än personnamn, men ringde angående mitt nuvarande mobilabbonemang, varpå samtalet bröts och ingen ringde upp igen. Någon form av försäljning verkar det röra sig om.

Försäljare/bedragare 2017-05-15
Hade fått uppgifter om mitt abonnemang hos Telenor och såg att det löpte ut snart och fiskade efter vad jag skulle göra sen. Påstod att jag hade fiber i huset och vände det sedan till att han ville erbjuda att kolla upp vilka abonnemang som skulle passa mig när jag sagt upp mitt. Väldigt osammanhängande, rätt svår att förstå. Kändes mer som bedrägeri än försäljning.

Försäljare tidningsabonnemang 2017-05-04
Mycket dålig telefonförbindelse; svårt att höra vad som egentligen såldes; dessutom talade försäljaren en nästan helt obegriplig Skånska!

Lägg in samtal från 0101014025
Socialt

Annons
Creeper Missat samtal på Google+