Missatsamtal.se
Annons

Sök telefonnummer

004412345

Har du fått ett samtal från detta nummer?
Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar.

8 kommentarer

Enligt besökarna ringer
Okänd, Sevil, Savile Research

Okänd 2015-02-25
Uppfattade inte riktigt företagsnamnet. Lät ungefär som Oracle (inte Sevil). Efter några frågor om mitt jobb/arbetsplats växlade frågorna över till om jag som privatperson har planer på att investera för att slutligen fråga om när det skulle passa mig att bli uppringd av någon av deras kunder... När jag upprepade gånger sa att jag inte vill bli uppringd igen la hon på luren.

Savile Research 2015-02-11
Engelsktalende mann med indisk aksent angivelig fra Savile Research Center London. Sier de foretar en markedsundersøkelse. Vil snakke med firmaets manager. Savile Research har en forholdsvis simpel nettside. Lite sannsynlig at et foretak i London skal ringe et tremannsfirma i norsk arkitektbransje for å foreta en markedsundersøkelse. Trolig svindelforsøk.

Okänd 2015-02-04
Engelsktalande man, presenterar sig som Oscar och att han ringer från Storbritannien. Insmikrande telefonförsäljarstil och när jag frågar om hans ärende ber han att få tala med "manager". Jag tackade för samtalet och la på luren.
Annons

Okänd 2015-02-03
Vad är Sevil för något? Finns knappast något som heter Sevil.

Okänd 2015-02-03
Bluff! Försök till bedrägeri av företag! Lägg på luren bara! Det är ju ändå 2015...

Okänd 2015-02-03
vill tala med manergen för företaget vill ej talaom vad ärrendet gäller

Sevil 2015-02-02
En kvinna som presenterade sig som Sophie ville prata med en direktör. När jag bad henne säga vilket företag hon ringde från sa hon att det var Sevil och jag fick henne att bokstavera namnet. Jag kollade samtidigt på nätet och fann kommentar om detta nummer.

Sevil 2015-02-02
A woman who introduced herself as Sophie wanted to talk to a director. When I asked her to say which company she was calling from, she said that it was Sevil and I got her to spell the name. I checked at the same time online and found comments about this number.

Lägg in samtal från 004412345




Hittar du inte vad du söker?

Annons
Creeper